Shiseido Syrer i sommerens hudpleierutine

Svaret er alltid solfaktor.

Bruker du syrer i hudpleierutinen i dag og er usikker på hvor bra det egentligen er under sommerhalvåret? Syrer gjør huden mer sensitiv, hvilket kan resultere i økt risk for solskader. Løsningen er derimot veldig enkel, og den staves UV-beskyttelse. Har du derimot planlagt en solferie med lange dagar i solen så anbefaler vi sterkt å unngå hudpleie med syrer en stund for å være på den sikre siden og dermed unngå hudpigmenteringer. Husk å slutte med syrer i god tid innen huden utsettes for intensiv soleksponering, slik at huden rekker å balansere seg. Her under har vi samlet noen tips for hvordan du kan tenke om UV-beskyttelse, syrer og soleksponering.


Soleksponering.

Naturligvis skal du helst unngå intensiv soleksponering, men vi vet at man i blant likevel kan havne på stranden rundt lunsjtid av noen underlig anledning og bli liggende. I denne type situasjon bør du helt unngå syrer i hudpleien for at du ikke skal få solskader. Du skal definitivt unngå sterkere syrer som retinol for å være sikker på å ikke ende opp med hudpigmenteringer etc.


Solbeskyttelse.

Å bruke syrer i hverdagen skal du derimot ikke være redd for. Nøkkelen er rett og slett å samtidig bruke bra og høy solfaktor. Vi anbefaler SPF50 og å påføre rikelig med UV-beskyttelse. Det er ikke et produkt du vil være gjerrig med. Husk også å påføre på nytt med jevne mellomrom ettersom at solbeskyttelse har en tendens til å minke i effekt etter noen timer. Det er alltid bra å ha en mindre flaske å ha med on-the-go.


Syrer.

Syrer i hudpleie er kanskje ikke noe du er fremmed for. Likevel vil vi tipse om noen som kan være litt ekstra bra i sol og varme. Hyaluronsyre er en riktig fuktighetsbooster, da den ikke bare tilfører fuktighet, men gjør at huden enklere kan beholde fuktigheten. Også niacinamide og salicylsyre er kanon i sommer. Det er utrensende og poresammendragende syrer.

Shoppe tipsene.

Filter
Produktserie
Steng og vis produkter
Pris
Steng og vis produkter
produkter
Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.