Skincare heroes

Skincare heroes.

Hudpleie som vi virkelig ikke klarer oss uten og som vi vet at vi ikke er alene om å elske. La oss presentere noen anti-aging produkter som vi mener er must-haves i hudpleierutinen fremover. Du finner disse serum og ansiktskremer nedenfor.


Bioeffect.

Etter vår rengjøringsrutine så appliserer vi det som oftest er den mest konsentrerte hudpleien, nemlig serum. Fra Bioeffect er det ikke overraskende at det er EGF Serum vi tipser om her. Et must i rutinen for deg som vil trylle bort rynker og få tilbake en hud med mer spenst og glød. Et serum med bare syv ingredienser.


Clarins.

Og våre tips om prisvinnende anti-aging serum slutter selvsagt ikke der. For Clarins har også noe å være stolte av, nemlig Double Serum. Som navnet avslører så kan man si at den inneholder to serum i ett - ett oljebasert og ett vannbasert. Sammen forsyner de huden med tilsammen 21 plantebaserte ekstrakt, for et serum som booster din hud med næring.


Sensai.

Etter at vi har applisert vårt konsentrat så må vi også applisere en gjenfukter. Våre tips på denne frontet kommer fra Sensai og Filorga. Silkemyk anti-aging fra Sensai - vårt neste hudpleietips kommer fra luksuriøse Absolute Silk-serien. La oss få gi Absolute Silk Cream litt cred for at vi nå har fått en hud som føles mykere, fastere og med mer glød.


Filorga.

Også hos Filorga finner du hyllet anti-aging. Vi må få løfte prisvinnende Time-Filler. Her har du en ansiktskrem som fokuserer på rynker. Kort sagt virker den for å utslette dem. Tar bort tørrhetsrynker ved å virke gjenfuktenede.

Shop produktene.

Filter
5 produkter
Clarins Double Serum
30ml 50ml
Clarins Double Serum

fra 739 kr fra 878 kr Veil. pris 

0
BIOEFFECT EGF Serum (15ml)
BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

1295 kr 1439 kr Veil. pris 

1
Filorga Time-Filler (50ml)
Filorga Time-Filler (50ml)

623 kr 695 kr 727 kr Veil. pris 

0
BIOEFFECT EGF Serum (5ml)
BIOEFFECT EGF Serum (5ml)

695 kr Veil. pris 

0
SENSAI Absolute Silk Cream (40ml)
SENSAI Absolute Silk Cream (40ml)

1675 kr 1690 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄