SkinRoller | Bangerhead.no
SkinRoller i gruppen Hudpleie / Tools / Skinroller hos Bangerhead.no (B008436r)
SkinRoller

SkinRoller
SkinRoller

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B008436r

Med Skinroller kan du glatte ut celluliter, rynker og arr hvor som helst på kroppen. Når du ruller Skinrolleren over huden stimulerer den tilveksten av bindvev og nye hudceller, som glatter ut ujevnheter og gir deg en finere hud. Sløs ikke masse penger på å få fin hud. Du får samme resultat som på skjønhetssalonger og hudklinikker – hjemme på ditt eget bad!

Størrelse

  • 0.5 mm: Undervurder ikke denne størrelse for at den er minst. Brukes i ansiktet for å behandle rynker og mindre arr, også for å motvirke kommende rynker. Perfekt som anti-aging. For menn som vil behandle tynnhårighet eller motvirke håravfall anbefales denne størrelsen som et alternativ. Bra for hudfornyelse i ansiktet. Skinroller anbefaler deres Vitamin C-serum for beste resultat.
  • 0.75 mm: Likt 0.5 mm brukes denne helst i ansiktet for å behandle rynker og mellomstore arr, den kan også brukes for å stramme til huden. Perfekt som anti-aging. For menn som vil behandle tynnhårighet eller motvirke håravfall anbefales også denne størrelsen som et alternativ. Fungerer også mot pigmentflekker.
  • 1.00 mm: Brukes for: Ytlige arr, nye rynker, små bristninger, mindre celluliter, fastere hud. Kan også brukes mot dype acnearr i ansiktet.
  • 1.50 mm: Passer seg for å behandle lettere celluliter og bristninger på kroppen. Passer også bra mot dype arr og kirurgiske arr.
  • 2.0 mm: Passer for å behandle celluliter og bristninger på kroppen av den grovere arten. Passer også bra mot dype arr og kirurgiske arr.

Bruksanvisning:


1. Se til at området du skal bruke din roller på er nøye rengjort og at rollern er ren. 2. Fukt huden med lotion ved tørr hud. Det kan underlette når du roller. 3. Konsentrer deg og stress ikke. 4. Rull fram og tilbake med rette drag og et passe trykk. Rull ca 10 ganger i samme retning for så å bytte retning. Du skal rulle i minst fira retninger: vertikalt, horisonalt og diagonalt i begge retninger. 5. Etter behandling anbefales at du bruker en krem. Dette er fordi du har skapt tusentals microhull og at huden kan mye bedre absorbere alle de næringene som finnse i ulike serum og vitaminkremer. For optimalt resultat bør du kombinere din behandling med noen form av krem eller serum tilpasset for ditt ønske. C-vitaminkremer generelt er veldig bra.
Hudtype:Acne, Moden
Størrelse:0.5mm, 0.75mm, 1.0mm, 2.0mm
Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
Bruksanvisning
Ingredienser

I Magazine (
)
SkinRollerMer fra SkinRoller

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Stine 2014-09-04 @ 11:48:00

Jeg kjøpte 0.5mm og har gjort underverker for min hud, den har mindre synlige acne arr og tar bort pigment feil i huden. ANbefaler å bruke en fuktgivende krem etter behandling.

Flere omtaler

Mer til deg

Swiss Clinic Skin Roller

420 kr

0
Swiss Clinic Skin Resculpting Treatment

990 kr 1040 kr

0
SkinRoller Pro

360 kr 379 kr

0
Swiss Clinic Skin Roller Body

420 kr

0

Sist vist