Sminkerutinen for deg med fet hud

5 steg til perfekt matt basemakeup for fet hud.

Uvelkommen glans og forstørrede porer? Om du har fet eller blandet hud kan det være vanskelig å finne en foundation som holder oljen borte hele dagen. Vi har derfor botanisert blant våre favorittprodukter fra Bobbi Brown for å finne den ultimate basesminken som gir deg silkemyk hud med en naturlig, matt finish som holder hele dagen.


Prepp med primer.

1. Appliser den bestselgende 2-i-1 produktet Vitamin Enriched Face Base over hele ansiktet, den fungerer både som en fuktighetskrem og som en primer. Din hud vil føles mykere og fyldigere.

2. Primer Plus Mattifer er en lett primer som ser til at din basemakeup holder ekstra lenge. Fokuser på fete områder som T-sonen for å forhindre glans, samtidig som du balanserer huden med fuktighet. Resultatet blir en frisk og naturlig matt finish.


Jevn ut og korriger.

3. Mørke ringer under øynene? Corrector er en rosa eller ferskenfarget base som nøytraliserer mørke ringer og gir huden under øynene ny glød. Appliser under øyet med hjelp av concealerbørsten og bland forsiktigt med fingrene.

4. Dekk ujevnheter med den høytpigmenterte Instant Full Cover Concealer. Bruk den medfølgende applikatoren for å dekke ønskede områder og klapp formelen forsiktig inn for en feilfri finish.


Få en perfekt, matt finish.

5. Bobbi Brown Mini Skin Long-Wear Weightless Foundation er vår tidigere favoritt i et mindre format. Den mediumdekkende formelen er byggbar og gir et naturlig resultat som føles lett på huden. Utover at den gir en matt finish så kontrollere den overflødig olje og forhindrer uønsket glans.

Tips! Bruk Full Coverage Face Brush for beste resultat. Begynn med å “buffe” børsten med feiende drag fra ansiktets midt, og arbeid deg utover.

Shop produktene.

Filter
5 produkter
Bobbi Brown Mini Skin Long-Wear Weightless Foundation
Bobbi Brown Corrector
Bobbi Brown Corrector

290 kr 290 kr Veil. pris 

2
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)

515 kr 515 kr Veil. pris 

1
Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer
Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer

320 kr 320 kr Veil. pris 

0
Bobbi Brown Primer Plus Mattifier
Bobbi Brown Primer Plus Mattifier

370 kr 370 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄