Soleil fra Kérastase

Den ultimate beskyttelsen for håret.

Du vet så klart at det er viktig å beskytte huden ved soleksponering, men ikke alle er klar over hvor viktig det er å beskytte håret, om du ønsker å beholde kvalitet og farge. Unngå tørt, sprøtt og matt hår ved å følge noen enkle tips fra Kérastase Soleil.


Reparerende.

Kérastase Soleil inneholder sjampo, hårkur, leave-in-balsam og oljespray som ikke bare reparerer solskadet hår, men også beskytter for å forhindre ytterligere skader. Både sjampo og balsam er perfekte komponenter i rutinen etter at du har spandert tid i solen. De er fuktighetsgivende, pleiende, rengjørende, glansgivende og mykgjørende. Slettes ingen dårlig duo etter en dag i solen.


Beskyttende.

I serien finner du også en leave-in-balsam som fungerer utmerket å bruke innen soleksponering. Kokosvann, E-vitamin og UV-filter gjør at denne leave-in-kremen virker for å beskytte håret og motvirke solskader. Til slutt har serien også en oljespray som både virker som et stylingprodukt, ettersom det gir herlig tekstur, men den besitter også beskyttende egenskaper, da den samtidig fungerer som en pleiende hårolje.

Oppdag Kérastase Soleil.

Filter
4 produkter
Kérastase Soleil Creme UV Sublime (150ml) Y
Kérastase Soleil Creme UV Sublime (150ml)

249 kr 268 kr 332 kr Veil. pris 

0
Kérastase Soleil Masque (200ml) Y
Kérastase Soleil Masque (200ml)

333 kr 339 kr 444 kr Veil. pris 

0
Kérastase Soleil Bain (250ml) Y
Kérastase Soleil Bain (250ml)

202 kr 217 kr 269 kr Veil. pris 

0
Kérastase Soleil Huile Sirene (150ml) Y
Kérastase Soleil Huile Sirene (150ml)

249 kr 268 kr 332 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på nesten alt!* 💄