Sommerglød

Sommerhud = glød.

Flawless hud med ekstra glow? MAC Cosmetics fikser den ultimate sommerlooken. Fiks naturlig glød allerede i basen eller gå all in gjennom å tilføre enda mer sparkle med hjelp av primer og highlighter. MAC Cosmetics guider deg frem til en look fylt med glow. Ikke glem å fiksere looken, slik at den kan bære gjennom en hel dag! Vi tipser om hvordan.


Glødgivende base.

Start sommerlooken med en foundation som gir glød. Vi kan anbefale Mineralize Moisture SPF15 Foundation. Huden kjennes myk, beskyttet fra solen og naturligvis strålende. Følg opp med Mineralize Concealer som blurrer bort linjer og rynker, holder i opptil 8 timer og som gir en vakker satin finish.


Og enda mer glow.

Om du ønsker enda mer glow får vi kalle inn våre gode venner highlighter og strobe cream. Leter du etter en mer kremig highlighter må du teste Extra Dimension Skinfinish. Den smelter inn i huden og gir helt fantastisk glow. Strobe Cream er perfekt å bruke som primer og inneholder skimrende partikler som, you guessed it, forsyner huden med intensiv glød.


Fikserende spray.

Når du nå har forsynt makeupen med mengder av glow vil vi så klart at looken skal holde hele dagen. Hvordan gjør vi det så enkelt som mulig? Med en settingspray selvfølgelig! Prep+Prime Fix+ er selvsagt for nettopp dette steget. Bestselgeren som virker fuktighetsgivende og som fikserer makeupen. Hvorfor ikke teste nylanserte Prep+Prime Fix+ med SPF eller travelsize med sommerlige dufter??

Shoppe looken fra MAC Cosmetics.

Filter
4 produkter
Mac Cosmetics Prep + Prime Fix +
Original Coconut Rose Lavender
Y
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

fra 189 kr fra 200 kr Veil. pris 

4
Mac Cosmetics Strobe Cream
Pinklite Peachlite Silverlite
Y
MAC Cosmetics Strobe Cream

fra 309 kr fra 315 kr Veil. pris 

3
Mac Cosmetics Extra Dimension Skinfinish
Y
MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish

299 kr 300 kr Veil. pris 

1
Mac Cosmetics Mineralize Concealer
Nw30 Nw35
Y
MAC Cosmetics Mineralize Concealer

fra 199 kr fra 200 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på nesten alt!* 💄