Sommertips fra Babor

Solsmart.

Man kan aldri være for forsiktig når det kommer til solen. Smør alltid både ansikt og kropp før soleksponering. Vi tipser om en helt fantastisk solbeskyttelse fra Babor som kommer til å bli redningen i sommer. I tillegg har vi litt hjelp til deg som tross alle forholdsregler har blitt litt brent og behøver en regenererende kur for å minimere skaden. Les mer her.


Innen soleksponering.

Bra solbeskyttelse gjør hele forskjellen om du skal oppholde deg i solen. High Protection Sun Lotion SPF30 er en lett solkrem med høy faktor som fungerer både for ansikt og kropp. I tillegg til å beskytte mot UV-stråler så arbeider den også med å forhindre hudaldringen og solkremen passer også på å fremme dannelsen av nye celler etter du har oppholdt deg i solen. Denne fantastiske solkremen finnes også med solfaktor 50. Husk å unngå de sterkeste soltimene mellom 12 og 15! 


Etter soleksponering.

Om du var litt gjerrig eller slurvete med solfaktoren eller kanskje var litt vél aktiv i de sterkeste soltimene så har vi heldigvis en løsning for det også. Ampoule Concentrate After Sun er perfekt om du har brent deg og kjenner at du trenger noe som kan lindre. Dette er et aktivt konsentrat som virker regenererende. Det kommer i et kit med 7 ampuller.

Shoppe solprodukter fra Babor.

Filter
1 produkter
Babor Ampoule Concentrates After Sun (7x2ml) Y
Babor Ampoule Concentrates After Sun (7x2ml)

275 kr 365 kr Veil. pris 

0