St. Tropez Instant Tan Lotion i gruppen Kroppspleie & spa / Sol & tan for kropp / Selvbruning for kropp hos Bangerhead.no (B003596r)
St. Tropez Instant Tan Lotion

St. Tropez
St. Tropez Instant Tan Lotion

Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B003596r

Den nye intstant Tan-serien gir deg en klassisk St.Tropez brunfarge på et øyenblikk. De innovative og lett å bruke produktene etterlater ingen flekker og gir en naturlig, gylden solfarge som holder i opp til 24 timer - eller til du velger å vaske av den. Takket væreINMAC™ -teknikken med silikonsdekte pigmentevner bygger fargen i St.Tropez Instant Tan ingen striper og renner ikke av om den blir våt. Så du behøver ikke uroe deg for å bli overrasket av været. Den avanserte sammensetningen gjør at produktene ikke farger av seg på klær eller laken, men fortsatt er lette å vaske av med såpe og vann.

Instant Tan Lotion er veldig lett å påføre og gir en fresch, solstrålende glød. Det finnes to fargetoner å velge mellom slik at alle, uansett hudtone, kan få en perfekt, naturlig finish: velg light/medium for en klassisk St.Tropez-brunfarge med gylden glød eller medium/dark for den ultimate dypere brunfargen.

Størrelse:100ml
Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:
St. TropezMer fra St. Tropez
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

TAN-LUXE The Body

549 kr

0
New
Crissa Start Kit

1196 kr 1495 kr

0
Le Tan Flawless Legs

127 kr 159 kr

0
Clarins Delicious Self Tanning Cream

316 kr 395 kr

0
St. TropezSt Tropez Self Tan Express Mousse

398 kr 498 kr

0

Sist vist

St. Tropez Instant Tan Lotion

135 kr 169 kr

0