St. Tropez Instant Tan Lotion i gruppen Kroppspleie  / Sol & tan for kropp / Selvbruning for kropp hos Bangerhead.no (B003596r)
St. Tropez Instant Tan Lotion
St. Tropez Instant Tan Lotion

St. Tropez
St. Tropez Instant Tan Lotion

169 kr Veil. pris 
Antall:

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Gave ved kjøp
St Tropez Self Tan Facial Lux Oil Sample Få en St. Tropez Self Tan Facial Lux Oil Sample når du kjøper et valgfritt produkt fra St. Tropez! Kampanjen gjelder så langt lageret rekker. Legges automatisk til i kassen
St. Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse 50ml
Få en St. Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse (50ml) til en verdi av 179 kroner når du kjøper to valgfrie produkter fra St. Tropez! Kampanjen gjelder så langt lageret rekker.
Legges automatisk til i kassen
Finnes også i pakken
I Magazine (
)
St. Tropez
Mer fra St. Tropez
Om produktet Artnr: B003596r

Den nye intstant Tan-serien gir deg en klassisk St.Tropez brunfarge på et øyenblikk. De innovative og lett å bruke produktene etterlater ingen flekker og gir en naturlig, gylden solfarge som holder i opp til 24 timer - eller til du velger å vaske av den. Takket væreINMAC™ -teknikken med silikonsdekte pigmentevner bygger fargen i St.Tropez Instant Tan ingen striper og renner ikke av om den blir våt. Så du behøver ikke uroe deg for å bli overrasket av været. Den avanserte sammensetningen gjør at produktene ikke farger av seg på klær eller laken, men fortsatt er lette å vaske av med såpe og vann.

Instant Tan Lotion er veldig lett å påføre og gir en fresch, solstrålende glød. Det finnes to fargetoner å velge mellom slik at alle, uansett hudtone, kan få en perfekt, naturlig finish: velg light/medium for en klassisk St.Tropez-brunfarge med gylden glød eller medium/dark for den ultimate dypere brunfargen.

Størrelse: 100ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Why we love it

Basert på 0 Omtaler

Skriv en omtale
Skriv en vurdering
Flere omtaler

Andre har også kjøpt

Dermaceutic Panthenol Ceutic (30g)

345 kr Veil. pris 

1
Anastasia Beverly Hills Brow Pencil

245 kr 235 kr Veil. pris 

0
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

fra335 kr fra470 kr Veil. pris 

4
St. Tropez Gradual Tan Tinted Body Lotion (200ml)

195 kr 279 kr 399 kr Veil. pris 

0

Sist vist

St. Tropez Instant Tan Lotion

fra125 kr fra169 kr fra169 kr Veil. pris 

0