Steampod 3.0 fra L'Oréal Professionnel

Nyhet fra L’Oréal Professionnel.

Raskere og mer skånsom. Du vet kanskje allerede at L’Oréal Professionnel Steampod er et stylingverktøy som glatter ut håret dobbelt så raskt, sammenlignet med en vanlig rettetang? Da vet du sikkert også at du med Steampod opplever mindre håravfall, takket være at denne typen varmestyling knekker færre hårstrå. Nå har Steampod gjort enda en oppdatering og du finner nå Steampod 3.0 i sortimentet. Vi forteller mer om den nye stylinghelten.


Effektivt stylingverktøy.

Er Steampod fra L’Oréal Professionnel et helt fremmed produkt for deg så starter vi med noen raske fakta om det populære stylingverktøyet. Den styler håret ved hjelp av damp, derav navnet. Fyll beholderen med vann. Det som er nytt for nettopp denne versjonen er at den har en innebygd vanntank i stedet for en separat modul. Dette gir enda smidigere styling. Utover det kan du også velge temperatur etter hårtype før du starter stylingen. Du kan krølle, rette ut og skape volum med ett og samme varmeverktøy.


Langvarig styling.

For å optimere stylingen med dette verktøyet finner du ytterligere tre produkter i serien. Steampod Cream, Steampod Milk og Steampod Serum. Velg enten Cream eller Milk avhengig av hvilken hårtype du har og påfør i enten fuktig eller tørt hår. Det glatter ut håret, virker anti-frizz og gir mer holdbar styling. Selvsagt gir begge varmebeskyttelse. Etter stylingen med Steampod 3.0 kan du påføre serumet som fungerer for alle hårtyper og reparerer og beskytter hår som ofte utsettes for varmestyling.

Oppdag Steampod 3.0

Filter
4 produkter
L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 Y
L'Oréal Professionnel Steampod 3.0

2612 kr 2612 kr Veil. pris 

0
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Serum (50ml) Y
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Cream (150ml) Y
L'Oréal Professionnel Steampod Smoothing & Repairing Milk (150ml) Y