Stimulskin Plus fra Darphin

For moden hud.

Dette er hudpleie for deg som opplever linjer og rynker i ansiktet. For deg som opplever tap av spenst og glød. For deg som opplever trøtt og gusten hud. For deg som opplever aldersflekker. Hudpleieserien Stimulskin Plus fra Darphin passer for deg som vil korrigere noen av de nevnte problemene i huden. Dette er en serie produkter som passer mer moden hud som ønsker å få tilbake yngre struktur og tekstur. Samtlige produkter inneholder "sea emerald", ingrediensen som ligger bak mye av hudpleieseriens suksess. Vi forteller mer om den nye hudpleieserien her.


Vad gjør hudpleieserien?

Serien består av et serum, to ansiktskremer (en for normal hud og en for tørr hud), en øyekrem og to ansiktsmasker. Samtlige produkter jobber for å redusere synlige alderstegn i huden. I serien finner du ingredienser som fremmer produksjonen av kollagen, et protein som holder huden fast og spenstig. Produktene jobber for å plumpe huden, så synlige rynker og linjer minsker i både dybde og størrelse. Serien passer ypperlig for moden hud, ettersom at den ikke bare virker forebyggende, men også jobber på eksisterende alderstegn.


Hva består serien av?

Seriens serum jobber for å gjenopprette spenst, volum og fasthet, samtidig som den styrker konturene. De to ansiktskremene fungerer begge for å redusere synlige linjer, samt å tilføre glød. Forskjellen mellom dem er at den ene passer for normal hud og den andre bedre til tørr hud. I serien finnes også en Mask Lotion, som påføres etter rengjøring og toner gjennom å klappe produktet inn i huden. Gå for all del ikke glipp av Serumask, en hybrid mellom serum og ansiktsmaske, som kan påføres på samme måte som du påfører en ansiktsmaske. Avslutningsvis finnes også en øyekrem som gir mer fasthet rundt øynene.

Oppdag Stimulskin Plus fra Darphin.

Filter
6 produkter