Superfoods for håret

Næringsrik hårpleie.

Ditt hår fortjener det samme som din kropp, ikke sant? Hårpleie fylt med naturlige og næringsrike ingredienser og helt uten noe overflødigheter. Ingen sulfater, silikoner, ftalater eller parabener. Bare produkter proppfulle med superfoods. For du har vel ikke gått glipp av denne serien hårpleie fra Briogeo?


Superfoods for håret.

Briogeo og deres kjærligjet for naturlig innehold går way back. Allerede fra starten av varemerket faktisk. Og flere næringsfulle og naturlige ingredienser har det blitt. En blandning av antioksidantrik matcha i kombinasjon med nærende eple, høres unektelig som en ganske bra kombo for et friskt hår. Eller hvorfor ikke en smoothie av banan, kokos, acai og mango - ikke bare komponenter i gårdagens frokost, men også den perfekte kombo for et friskt hår.


Nærende duoer.

I Briogeos sortiment finner du altså begge disse kombinasjonene. Matcha + Apple Replenishing Superfood Shampoo og Conditioner tilbyr hårpleie rikt på Omega-3 og Omega-6 samt vitamin C. Også i Banana + Coconut Nourishing Superfood Shampoo og Conditioner finner du antioksidanter, fettsyrer, vitamin E med mer. Ditt hår får en boost med næring, beskyttelse mot skader forårsaket av miljøet og dessuten en helt gudommlig duft.

Shop produktene.

Filter
4 produkter

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄