Supertrend fra Korea

Superingrediensen fra Korea.

Snegleslim er superingrediensen fra koreansk hudpleie. Det høres kanskje lit rart ut, men ingrediensen har en rekke positive egenskaper. Utover å virke reparerende og helbredende, så er det også perfekt for deg med mer sensitiv hud, da den virker beroligende. Ingrediensen har blitt superpopulær i koreansk hudpleie og når vi uansett er inne på emnet så må vi passe på å tipse om Mizon og deres Snail Repair-serie. Du finner noen favoritter under.

Her finner du hele sortimentet av hudpleie fra Mizon >>


Intensive Ampoule.


En riktig bombe av snegleslim! Mizon Snail Repair Intensive Ampoule inneholder hele 80% av den populære ingrediensen. Dessuten inneholder den peptider som virker anti-aging. Et lett og raskt absorberende serum.


Eye Cream.


Kickstart cellefornyelsen og redusere synligheten av fine linjer. Mizon Snail Repair Eye Cream virker antiinflammatorisk og passer utmerket til sensitiv hud. Si farvel til mørke ringer og pigmentflekker som er forårsaket av solstråler.


All in One Cream.


Parfymefri, fjærlett og absorberes på nulltid. Mizon All in One Repair Cream er perfekt å ha under makeup da den hverken kjennes eller synes. Dessuten virker den antibakterielt og kan derfor brukes for å bekjempe akne.

Shoppe favorittene.

Filter
4 produkter
Mizon All In One Snail Repair Cream (75ml)
Mizon All In One Snail Repair Cream (75ml)

295 kr 369 kr Veil. pris 

0
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)

255 kr 319 kr Veil. pris 

0
Mizon Snail Repair Eye Cream (25ml)
Mizon Snail Repair Eye Cream (25ml)

188 kr 235 kr Veil. pris 

0
Mizon Snail Repair Recovery Gel Cream (45ml)
Mizon Snail Repair Recovery Gel Cream (45ml)

148 kr 185 kr Veil. pris 

0