Svar på dine hudpleiespørsmål

Svarene på dine hudpleiespørsmål.

Nå trenger du ikke lenger fundere. Vi har, takket være Clinique sin ekspertise, svarene på noen av de mest vanlige spørsmålene vi får fra dere når det gjelder hudpleie. Vi har samlet disse og laget en liten Q&A nedenfor. Vi håper du finner svar på nettopp det du lurer på.


Hvordan kan jeg best pleie kombinert hud?

Det gjør du best med Clinique 3-step Skin Care System. For å takle kombinert/fet hud foreslår vi altså å starte med rengjøring med Facial Soap, og videre følge opp med toneren Clarifying Lotion 3 som er eksfolierende. Avslutt med iD Dramatically Different Moisturizing Gel med det orange konsentratet for å pigge opp trøtt hud.


Hvordan minimerer jeg synlige porer?

Dette problemet håndterer du ved å være nøye med rengjøring og eksfoliering. City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub og Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub er begge både rengjørende og eksfolierende. Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor er også et tips når det kommer til å fjerne hudormer.


Solbeskyttelse tetter igjen porene. Hva kan jeg gjøre?

Solbeskyttelse er et must i rutinen. Nøkkelen her er helt enkelt å finne solbeskyttelse som er oljefri, og som har en formula som ikke framkaller akne. Heldigvis er det slik at samtlige solbeskyttelser fra Clinique faller under denne kategorien, så det er enklere for deg å velge. I tillegg er det viktig å alltid være nøye med rengjøringen på kvelden etter å ha brukt produkter med solfaktor. Take the Day Off Balm er det perfekte produktet for dette.


Hvordan reduserer jag synligheten av de første alderstegnene?

Smart Custom-Repair Serum er et riktig stjerneprodukt når det kommer til anti-age. Den jobber nemlig for å redusere synligheten av pigmenteringer, rynker, linjer og for å gjøre huden fastere. Den er perfekt å bruke både som en del av morgen- og kveldsrutinen, og enda bedre er den i kombinasjon med en av Smart dag- eller nattkremene.


Hvordan kan jeg tilpasse rutinen etter årstid?

Når årstid og klima endres gjennom året, gjør det også noe med huden vår, og mange opplever at den endrer seg og at man opplever å ha en annen hudtilstand om sommeren enn hva man har på vinteren. Den enkleste løsningen her er å bytte ansiktskrem avhengig av årstid. For de fleste passer det best med en lettere formula under den varmere årstiden, for så å bytte til en rikere konsistens på vinteren når huden kan kjennes tørrere. Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator er derimot et av få produkter som fungerer bra hele året, takket være den intensivt fuktighetsgivene evnen den har.

Shoppe produktene.

Filter
10 produkter
Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
30ml 50ml 200ml
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml)
Clinique Smart Custom-Repair Serum
30ml 50ml
Clinique Smart Custom-Repair Serum

fra715 kr fra615 kr Veil. pris 

0
Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula (200ml)
Clinique Id Active Cartridge Concentrate
Uneven Skin Tone Pores & Uneven Skin Texture Fatigue Lines And Wrinkles Irritation
Clinique Clarifying Lotion 3 Comb/Oily
200ml
Clinique Clarifying Lotion 3 Comb/Oily

220 kr 195 kr Veil. pris 

1
Clinique Id Base Dramatically Different
Hydrating Jelly (115Ml) Moisturizing Lotion (115Ml) Oil-Control Gel (115Ml)