Tata Harper 3 trinn til en sunn hud med Tata Harper

3 trinn til en sunn hud med Tata Harper

Vi er rett og slett besatte av Tata Harpers hudpleieprodukter. Disse grønne skjønnheter byr på høykvalitative ingredienser og raske resultat - kan man ønske seg noe mer? Les vår tre-stegsuide for sunn hud og oppdag produyktene som gir den en nesten utenomjordisk glød på nulltid!


Steg 1: rengjøring

Begynn din rutine med å rengjøre huden. Nourishing Cleansing Oil har en mild formel med en silkemyk blanding av biokompatible oljer som løser opp makeup og urenheter fra porene, og etterlater hudens naturlige fuktighetsbarriere intakt. Rengjøring gir huden næring i form av betakaroten, vitamin-A, -C, -E og Omega 3 som mykgjør og jevner ut hden. Perfekt for tørre hudtyper!


Steg 2: fuktighet i dybden

Etter rengjøringen, når huden fortsatt er fuktig, er det på tide å gi huden fuktighet på dybden. Appliser Hydrating Floral Essence lett over hele ansiktet. Den inneholder naturlig hyaluronsyre som gir huden langvarig fuktighet. Appliser så Rejuvenating Serum som jevner ut linjer og dessuten gir en fin glød.


Steg 3: lås inn fuktigheten

Bruk en fuktighetskrem for å låse inn fuktigheten etter at du har gjenfuktet huden i dybden, med hjelp av essence og serum. Vi elsker Tata Harpes Repairative Moisturizer som er en 100% naturlig og ultra-gjenfuktende dagkrem. Den passer perfekt nå under vinterhalvåret og er et bra valg også for mer modne hudtyper.

Shop produktene.

Filter
4 produkter
Tata Harper Repairative Moisturizer (50ml)
Tata Harper Repairative Moisturizer (50ml)

1180 kr 1180 kr Veil. pris 

0
Tata Harper Rejuvenating Serum
Tata Harper Rejuvenating Serum

fra 1219 kr fra 1219 kr Veil. pris 

0
Tata Harper Hydrating Floral Essence
Tata Harper Hydrating Floral Essence

fra 732 kr fra 732 kr Veil. pris 

0
Tata Harper Nourishing Oil Cleanser (125ml)
Tata Harper Nourishing Oil Cleanser (125ml)

829 kr 829 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄