The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres | Lave priser |
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% (30ml) i gruppen Hudpleie / Fuktighetskrem / Dagkrem hos Bangerhead.no (B045290)
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% (30ml)
Y

The Ordinary
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% (30ml)

99 kr
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B045290

C-vitamin er en effektiv antioksidant, hvis rene form av L-askorbinsyre har vist seg å ha meget god effekt på å minimere flere alderstegn samtidig som den har en glødgivende effekt når den påføres lokalt. 

Denne vann- og silikonfrie formelen inneholder 23% ren L-askorbinsyre som forblir stabil på grunn av at den ikke inneholder vann. Teknikken støttes gjennom tillegg av hyaluronsyre som gir synlig hudutjevning sammen med fordelene i C-vitaminen. 

Obs! Formatet for denne formelen er en suspensjon av meget fint L-askorbinsyrepulver som gir en høy konsentrasjon av C-vitamin. I et slikt format finnes det to ulike viktige ting å tenke på: 

1) En meget sterk stikkende følelse kan forventes under de første 1-2 ukene, til huden har bygd opp en høyere toleranse. Om følelsen er for sterk og du kjenner ubehag kan formelen blandes ut med andre kremer eller serum i hudpleierutinen til huden er mer tolerant. 

2) Pulverformelen gjør at produktet ikke kjennes som et serum, en lotion eller krem. Etter påføring tar det noen sekunder for huden å absorbere produktet. Produktet kan virke kornete i noen sekunder etter påføringen. Om du ikke vil ha denne konsistensen anbefaler vi Vitamin C-suspensjonen 30% i silikon. 

Hudtype:Moden
Produktserie:The Ordinary Vitamin C
Størrelse:30ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Notere at ingredienslisten kan ha blitt endret. Kontakt kundeservice innen kjøp om du har spørsmål om allergi eller sensitivitet. ascorbic acid, squalane, isodecyl neopentanoate, isononyl isononanoate, coconut alkanes, ethylene/propylene/styrene copolymer, ethylhexyl palmitate, silica dimethyl silylate, sodium hyaluronate, glucomannan, coco-caprylate/caprate, butylene/ethylene/styrene copolymer, acrylates/ethylhexyl acrylate crosspolymer, trihydroxystearin, bht.

Why we love it

I Magazine (
)
The OrdinaryMer fra The Ordinary

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

flere produkter fra denne serien:

25% rabatt på hårpleie* >