The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres | Lave priser |
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% (30ml) i gruppen Hudpleie / Fuktighetskrem / Dagkrem hos Bangerhead.no (B045290)
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% (30ml)

The Ordinary
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Ha Spheres 2% (30ml)

99 kr
Antall: 
I lager

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet Artnr: B045290

C-vitamin er en effektiv antioksidant, hvis rene form av L-askorbinsyre har vist seg å ha meget god effekt på å minimere flere alderstegn samtidig som den har en glødgivende effekt når den påføres lokalt. 

Denne vann- og silikonfrie formelen inneholder 23% ren L-askorbinsyre som forblir stabil på grunn av at den ikke inneholder vann. Teknikken støttes gjennom tillegg av hyaluronsyre som gir synlig hudutjevning sammen med fordelene i C-vitaminen. 

Obs! Formatet for denne formelen er en suspensjon av meget fint L-askorbinsyrepulver som gir en høy konsentrasjon av C-vitamin. I et slikt format finnes det to ulike viktige ting å tenke på: 

1) En meget sterk stikkende følelse kan forventes under de første 1-2 ukene, til huden har bygd opp en høyere toleranse. Om følelsen er for sterk og du kjenner ubehag kan formelen blandes ut med andre kremer eller serum i hudpleierutinen til huden er mer tolerant. 

2) Pulverformelen gjør at produktet ikke kjennes som et serum, en lotion eller krem. Etter påføring tar det noen sekunder for huden å absorbere produktet. Produktet kan virke kornete i noen sekunder etter påføringen. Om du ikke vil ha denne konsistensen anbefaler vi Vitamin C-suspensjonen 30% i silikon. 

Hudtype:Moden
Produktserie:The Ordinary Vitamin C
Størrelse:30ml
Bruksanvisning
Ingredienser

Ascorbic Acid, Squalane, Isodecyl Neopentanoate, Isononyl Isononanoate, Coconut Alkanes, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Crosspolymer, Trihydroxystearin, BHT.

Why we love it

I Magazine (
)
The OrdinaryMer fra The Ordinary

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

Y
Dermalogica Skin Smoothing Cream

fra349 kr fra410 kr

0
Dermalogica Active Moist

fra378 kr fra445 kr

0
Dermalogica Oil Free Matte SPF30 (50ml)

497 kr 585 kr

0
Dermalogica Intensive Moisture Balance

fra480 kr fra565 kr

0

20-30% rabatt på utvalgt hårpleie >