Tillfør mer glød til huden med denne duoen

Glød à la Dr. Barbara Sturm.

Vi snur oss til Dr. Barbara Sturm for å hjelpe oss råde bot på trøtt og kjedelige hud. Vi vil ha vår glød tilbake. Vi har noen tips om hvordan du kan komplettere din hudpleierutine for å få en hud med naturlig glød.


Eksfoliering.

Første steget som du bør legge til i din rutine, om det ikke allerede er en del, er en eksfoliering. For en hud med glød så vil du bli kvitt smuss og døde hudceller som sitter igjen på huden. Hos Dr. Barbara Sturm har du Enzyme Cleanser som i kombinasjon med vann transformeres til et herlig skum, som med enzymer hjelper med å ta bort urenheter. Har du fet hud, eller er du utsatt for akne, så kan du bruke denne daglig, ellers rekker det med noen ganger i uken.


Serum.

Steget ovenfor handler altså om å ta bort overflødigheter slik at din huds naturlige glød lyser gjennom. Dette steget handler derimot om å tilføre mer glow til din hud. Glow Drops revitaliserer trøtt og kjedelig hud, og booster med masse glød. Serumet jobber dessuten for en optimalisert hudtone, reduserer porer, beroliger og gjenfukter. En sann multi-tasker, ikke merkelig at den har blitt en favoritt blant oss glow-getters.

Shop produktene.

Filter
2 produkter
Dr. Barbara Sturm Glow Drops (30ml) Y
Dr. Barbara Sturm Glow Drops (30ml)

1470 kr 1470 kr Veil. pris 

1
Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser (75g) Y
Dr. Barbara Sturm Enzyme Cleanser (75g)

695 kr 695 kr Veil. pris 

1

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄