Total Eye Lift fra Clarins

Øyekrem fra Clarins.

Harungana og akasie. Disse to aktive ingrediensene er løsningen på tapte konturer og poser under øynene. Ser vi nærmere på nyheten fra Clarins, deres Total Eye Lift, så er det presis de ingrediensene vi finner i produktet. De og noen til, selvfølgelig. Vi forteller mer om denne nyheten fra Clarins, som du finner hos oss.


Naturlig opprinnelse.

Som vi elsker produter med naturlig innehold, som i for eksempel denne, hvor 94% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Blandt annet albizia for å redusere synligheten av poser og ringer under øynene. Hestekastanje, guarana og koffein gjør at området rundt øynene oppleves friskere. Du finner også sheasmør i denne øyekreme, noe som har en deilig mykgjørende effekt.


Oppfriskende.

Denne relativt naturlige formel kommer dessuten med en lett og myk tekstur. Den kombinerer friskheten av en gel med mykheten av en krem, for å til slutt levere et lettabsorbert øyeprodukt. Du kommer til å oppleve en hud som føles fastere, og med mindre synlige poser og ringer under øynene. Et produkt vi virkelig trenger til høsten.

Shopp nyheten.

Filter
1 produkter
Clarins Total Eye Lift (15ml) Y
Clarins Total Eye Lift (15ml)

510 kr 725 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄