Très chic med Yves Saint Laurent

Très chic i tre enkla steg på très lite tid.

Fang våren i en trendy look med makeuptrender fra gatene i Paris. Yves Saint Laurent har mange år med ekspertise i hvordan du får litt l'élégance française i livet, for hvem vil ikke det? Du finner noen hete tips her, de rien!


Touche Éclat.

Un produit miracle! Touche Éclat bør være en gitt komponent i makeup-rutinen. Concealer som ikke bare dekker ujevnheter og mørke ringer, men som også gir glød! Produkter kan også brukes som highlighter! You said what? Oui, påføre på neseben, brynsben og kinnben for litt ekstra glow! 


Glossy Stain Pop Water.

No chic look is complete without some killer lips! Vi slår et ekstra slag for leppeglansen som gir maksimalt med glans og kommer i en rekke trend-nyanser. Ikke bare leverer Glossy Stain Pop Water fine lepper, men leppeglansen virker også fuktighetsgivende i hele 10 timer! Excusez-moi men denne er et must å teste om du ikke allerede har gjort det! 


The Curler Mascara.

Om du leter etter den mascaraen som både gir mye volum og fantastisk curl så kommer du til å finne den i Yves Saint Laurent sitt sortiment. Volume Effet Faux Cils Mascara The Curler er i tillegg til sitt lange navn også en winner på å gi minst like lange øyenvipper! Din nye look à la chic parisienne er komplett!

Shoppe un très chic look.

Filter
2 produkter
Yves Saint Laurent Touche Eclat
00
Y
Yves Saint Laurent Touche Eclat

fra 344 kr fra 385 kr Veil. pris 

0
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils The Curler Mascara
Black
Y