Tross tyngdekraften med Vital Perfection

Defying gravity.

Her kommer produktene for deg som ønsker mer ungdommelig hud med spenst, fasthet og tydligere konturer. Som at tyngdekraften ikke engang eksisterer for din hud! Vital Perfection leverer det som skulle kunne sammenlignes med et ansiktsløft, men i form av en ansiktskrem. Og ikke bare én ansiktskrem. I denne serien finner du fem ulike kremer, avhengig av nettopp din hudtype og dine ønsker. Vi forteller mer om serien med anti-age fra Shiseido.


Produktene.

Serien tilbyr tre ulike dagkremer. Cream Enriched anbefales for deg som opplever tørr hud. Har du derimot en mer normal hudtype så skal den vanlige Cream fungere utmerket. Den tredje, Day Cream SPF 30, passer for alle hudtyper og inneholder også SPF. I serien finner du også en nattkrem og en emulsion. I sistnevnte finner du også SPF 30. Sammen jobber de for å gi hud med mer spenst og sterkere konturer, rett og slett som et ansiktsløft. Vi forteller hva du finner i disse produktene som gjør at du har så fantastiske resultat i vente.


Innhold.

Det kan skje at du kommer til å snuble over noen ukjente termer når du leser om disse produktene. Som Kurenai-TruLift Complex for eksempel. Alt du behøver å vite er egentlig at det jobber for å forbedre teksturen i huden. VP8 er også en ingrediens som høres komplisert ut, men det du kan legge merke til med denne er at den jobber for å gi jevnere hudtone med mer glød. Ikke minst finnes ReNeura Technology++ i produktene. Kort fortalt kan du se på dette som en booster som effektiviserer hudpleierutinen og gir raskere resultat. Sammen er de sterke, og er grunnen til at disse superproduktene fra Shiseido har blitt så populære.

Oppdag Vital Perfection fra Shiseido.

Filter
8 produkter
Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firm Enriched (50ml) Y
Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Cream (50ml) Y
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Cream (75ml) Y
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Cream (75ml)

1436 kr 1472 kr 1795 kr Veil. pris 

0
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream (15ml) Y
Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment (50ml) Y

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄