Unn deg selv under valentinsdagen

Show yourself some love.

Valentinsdagen handler ikke bare om å vise andre litt ekstra oppmerksomhet, det er også et ypperlig tilfelle for å gi seg selv litt ekstra kjærlighet. Noe vi beauty junkies gjerne gjør i form av litt herlig hudpleie. Vi tipser om noen produkter som vi mener kan være perfekte innslag i en herlig selfcare rutine.


Best of both worlds.

Vi trenger alle litt ekstra kjærlighet i blant, men vi behøver også litt ekstra fuktighet. Clarins Plant Gold er det beste av to verdener. Den er nemlig en fuktighetsgivende to-fases løsning. Ikoniske Blue Orchid Face Treatment Oil, kombinert med en lett absorbert lotion. Huden får en boost av fuktighet, næring og glød. Dessuten er formelen laget av ingredienser med 100% naturlig opprinnelse.


Once and for all.

La oss få gi Filorga Time-Filler enda en shoutout. Vi kan helt enkelt ikke få nok av denne anti-aging kremen; eller burde vi kalle den for en anti-rynke krem? Her har du nemlig en fighter som takler alle ulike typer av rynker. Dype rynker fylles ut, mindre rynker jevnes ut, og med en tri peptid med avslappende egenskaper, minimerers også synligehten av mimiske rynker.


Hello there glow-getter.

Vi klarer ikke å holde oss bort fra makupen når vi prater om disse produktene innen en selfcare-stund under valentinsdagen, da vi også vil snakke om SENSAI Glowing Base SPF10. For her er et produkt som maksimerer glød og som dessuten virker som en primer. Fuktighetsgivende formel som vi synes du kan bruke når du ønsker en jevnere hudtone med glød.

Shop produktene.

Filter
3 produkter
Sensai Glowing Base SPF10 (30ml)
SENSAI Glowing Base SPF10 (30ml)

485 kr 485 kr Veil. pris 

0
Filorga Time-Filler (50ml)
Filorga Time-Filler (50ml)

623 kr 695 kr 727 kr Veil. pris 

0
Clarins Plant Gold Nutri-Revitalizing Oil Emulsion (35ml)
Clarins Plant Gold Nutri-Revitalizing Oil Emulsion (35ml)

581 kr 595 kr 678 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄