Valentines sminke med Hourglass

Romantikk i luften.

En ultimat Hourglass makeup fungerer ikke uten perfekte lepper eller en vakker glød. Komponenter mange av oss ønsker i vår Valentines makeup. Vi vil nesten påstå at Hourglass er som skapt for å lykkes med den perfekte looken før Valentinsdagen. Vi løfter noen nyheter fra merket som bør få være en del av din makuep på denne dagen.


Intensive lepper.

Som vi nevnte tidligere så er en Hourglass makuep ikke komplett uten de perfekte leppene. Med Nr 28 Lip Treatment Oil setter du ikke bare farge på leppene, men denne oljebehandlingen pleier dem også slik at de blir myke og ekstra kyssvennlige. Til Valentinsdagen velger vi selvsagt rødt. Det velger tydligvis Hourglass også da de nylig lanserte en ny nyanse; nemlig At Night, en varm og mørkerød farge. Digger du denne fargen så finner du den også hos favoritten Confession Ultra Slim Lipstick. Kremete leppestift med intensiv nyanse, som sitter der den skal, og som leverer en fin satin finish.


Maksimert glød.

Men, At Night nyansen finns også blant Hourglass Ambient Lighing Blush. For, selvsagt skal denne Valentines looken også ha røde kinn med glød? Dessuten kommer denne rougen, og leppestiften ovenfor, i en duo. Men, vi ønsker enda mer glød, ikke sant? La oss derfor få tipse om nye Ambient Lighting Palette Volume II. Den består av tre ulike nyanser som kan brukes til countouring, highlighting eller bare for å skape en helt feilfri finish. Når vi først snakker om feilfri finish så må vi også nevne at Vanish Airbrush Finish Concealer nå også finnes i en travel size - perfekt å ha med i håndvesken. Concealer som gir full dekkning med en airbrushed finish.

Shop produktene.

Filter
7 produkter
Hourglass Vanish Concealer Travel Size
Hourglass Vanish Concealer Travel Size

155 kr 155 kr Veil. pris 

0
Hourglass At Night Cheek And Lip Duo
Hourglass At Night Cheek And Lip Duo

535 kr 535 kr Veil. pris 

0
New
Hourglass Ambient Lighting Palette Volume II
Hourglass Ambient Lighting Palette Volume II

584 kr 584 kr Veil. pris 

0
New
Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick
Hourglass Vanish Airbrush Finish Concealer
Hourglass Vanish Airbrush Finish Concealer

379 kr 379 kr Veil. pris 

0
Hourglass Ambient Lighting Blush
At Night
Hourglass Ambient Lighting Blush

457 kr 457 kr Veil. pris 

0
Hourglass Nr 28 Lip Treatment Oil
At Night
Hourglass Nr 28 Lip Treatment Oil

604 kr 604 kr Veil. pris 

0

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄