Våre beste tips for en profesjonell applisering av din concealer

Slik får du perfekt concealer hver gang.

Den ultimate concealeren virker uten å synes. Dekker flekker, mørke ringer og gir deg en frisk og strålende look, uavhengig av hvor mange timers søvn du fikk. Nye Original Liquid Mineral fra bareMinerals er en ultralett vegansk concealer som gjør alt dette, med neste generasjons formel, uten unødvendige tilsetningsstoffer som silikon, talkum eller olje. Les mer om dette, og våre beste tips, nedenfor.


Nyhet: bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer.

Original Liquid Mineral Concealer fra bareMinerals føles lett på huden, samtidig som den næringsrke og fuktighetsgivende formelen holder hele dagen uten at den kjennes. Nøkkelingrediensen er mineraldekte micaperler som synbart lyser opp huden, for å minske synligheten av mørke ringer og ujevnheter. Ekstrakt av hvit vannlilje hjelper samtidig med å berolige og gjenfukte den følsomme huden under øynene; for en fyldigere look med ferre fine linjer.


Slik skjuler du mørke ringer.

1. Velg en concealer med en farge som er én til to nyanser lysere enn din hudtone.

2. Appliser tre prikker med concealer på området under øyet med hjelp av applikatoren og stryk så forsikt utover med fingrene eller med hjelp av en børste, for eksempel bareMinerals Max Coverage Concealer Brush.

3. Om du vil ha mer dekning kan du applisere ytterlige prikker, og bygge opp til du får ønsker resultat.


Slik korrigerer du ujevnheter.

1. Velg en concealer med en nyanse som matcher din hudtone.

2. Appliser med hjelp av applikatoren på ujevnheten du vil skjule og bland varsomt inn fargen inn i huden med hjelp av din ringfinger eller en børste.

Tips! Bruker du en flytende foundation? Applisere concealeren etterpå. Bruker du en pudderfoundation? Appliser concealer først.

Shop concealeren.

Filter
1 produkter
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer

276 kr 336 kr 336 kr Veil. pris 

0
New

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄