Våre Elemis-favoritter

Hvilken er din favoritt?

Nå finner du Elemis hos Bangerhead. Det er et fantastisk varemerke som kombinerer det beste av det naturen har å by på, med den nyeste forskningen innen hudpleie. Det beste av to verdener som leverer det beste av hudpleie. Har du enda ikke hatt muligheten til å teste noe fra varemerket, så har vi samlet noen favoritter her. Akkurat disse hudpleieheltene hører til den umåtelig populære hudpleieserien Pro-Collagen, produkter som jobber for å redusere synlige linjer og for å tilføre huden med et mer fyldig resultat. Du finner våre produkttips her.


Prisbelønt rengjøring.

Her har vi et nytt ikon innen rengjøring. Pro-Collagen Cleansing Balm er rengjøringen alle snakker om for tiden. Formelen fjerner makeup og forurensninger samtidig som huden kjennes fornyet med mer glød. Varm opp produktet i hånden for å videre massere inn på ansiktet med sirkulerende bevegelser. Vask bort med kompress som følger med og opplev et rengjort ansikt som kjennes både mykere og glattere.


Populær "anti-wrinkle"-krem.

Et annet tips til rutinen er Pro-Collagen Marine Cream, en dagkrem som gir mer spenst til huden, gjør den mykere og virker fuktighetsgivende. Denne ansiktskremen passer godt til moden hud. Du vil oppleve en foryngende effekt med dette produktet i rutinen, med en formel som jobber på rynker og fine linjer. Titt nærmere på Pro-Collagen Marine Cream SPF30 for en variant med solbeskyttelse.


Øyekrem som gir fastere hud.

La oss fortsette på samme spor med å tipse om produkter som reduserer synlige linjer. Som Pro-Collagen Eye Renewal, en øyekrem som gjør nettopp det - og litt til. Formelen inneholder ingredienser som virker anti-aging i kombinasjon med blant annet aminosyrer, vitamin B, vitamin C og vitamin E. Disse sammen gjør at du får mykere og fastere hud, samtidig som den tilfører huden med næring for å beholde god hudhelse.

Oppdag Elemis.

Filter
103 produkter
Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil (15ml)
Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash (200ml)
Elemis Sensitive Cleansing Wash (200ml)
Elemis Balancing Lavender Toner (200ml)
Elemis Rehydrating Ginseng Toner (200ml)
Elemis Time For Men Daily Moisture Boost (50m)
Elemis Time For Men S.O.S. Survival Cream (50ml)
Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Mask (6pcs)
Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir (15ml)
Elemis Hydra-Boost Day Cream Normal Dry (50ml)
Elemis Frangipani Monoi Salt Glow (480g)
Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm (105g)
Elemis Pro-Radiance Cream Cleanser (150ml)
Elemis Rehydrating Rosepetal Cleanser (200ml)
Elemis Ultra-Conditioning Lip Balm
Elemis Ultra-Conditioning Lip Balm

295 kr Veil. pris 

0
Elemis Pro-Radiance Hand and Nail Cream (100ml)