Veganske hudpleietips

Veganske hudpleietips.

Nyttårsforsett å velge mer veganskt? Eller allerede en “no-sayer” av animaliske biprodukter i skjønnhetsprodukter? Uansett så har vi tatt frem noen hudpleietips som tilfeldigvis er veganske. Herlig hudpleie med bevisst innehold. Slik velger vi våre skjønnhetsprodukter, gjør du også det?


For en hud som stråler.

Under denne tiden på året kan huden ofte oppleves både trøtt og sliten. Derfor inkluderer våre veganske tips en del glødgivere, som Noni Glow Sleeping Mask fra KORA Organics. Merket har både vegansk og glødgivende hudpleie, og hvorfor vi valgte akkurat dette merket er enkelt. Her har du nemlig en sovemaske i herlig geltekstur som gjør at du våkner opp til gjenfuktet, myk og strålende hud. Kombinasjonen glow og vegansk finner du også hos Mantle. Her er alt vegansk, og vi vil også nevne The Glow Serum. Her har du nemlig et serum maksimert med antioksidanter som beskytter mot frie radikaler samtidig som serumets botaniske retinol rasker på cellefornyelsen.


Mer enn bare en primer.

Men våre veganske skjønnehtstips slutter ikke der. Visste du at storfavoritten Vitamin Enriched Face Base fra Bobbi Brown er vegansk? For her har du et produkt som ikke bare skaper en ultimat base for dine makeup, men forsyner også din hud med fuktighet. Primer eller gjenfukter? Helt enkelt den perfekte kombinasjon av både. Nå når vi først diskuterer primers så kan vi ikke la vær å nevne Veil Mineral Primer fra Hourglass. Også med denne primer får du mer enn bare en bra grunn for din basemakeup. Den reduserer nemlig synligheten av rødhet, porer, fine linjer og rynker. Du finner disse prisvinnende primers, og øvrige tips, nedenfor.

Shop produktene.

Filter
3 produkter
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml) Y
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base (50ml)

530 kr 515 kr Veil. pris 

1
KORA Organics Noni Glow Sleeping Mask (100ml) Y
KORA Organics Noni Glow Sleeping Mask (100ml)

349 kr 499 kr Veil. pris 

0
EKO
Hourglass Veil Mineral Primer Y
Hourglass Veil Mineral Primer

659 kr 659 kr Veil. pris 

0
New

💄 Akkurat nå: Opptil 20% rabatt på nesten alt*! 💄