Velkommen til NuFACE

Et foryngende skjønnhetsapparat.

Hyllene er fullproppet med produkter fra nylanserte NuFACE. Det er et hudpleiefirma fra andre siden av Atlanteren som tilbyr høyteknologiske skjønnhetsapparater for hjemmebruk. NuFACE takler oppgaver som å gjøre huden fastere og redusere synligheten av rynker. NuFACE er også så mye mer enn det. Vi forteller alt du behøver å vite om varemerket.


Resultatet.

Gjennom trening og mosjon former vi muskler, og det samme gjelder for ansiktet og halsen. Grunntanken bak NuFACE er å trene ansiktet med hjelp av mikrostrøm. Etter regelmessig bruk resulterer det i at huden får tilbake spenst, synligheten av rynker minimeres, samt at konturer rundt øyne, kinn og kjeve forbedres.


Produktene.

Utover skjønnhetsapparatet som går under namnet Trinity, trengs også deres Leave-on gel primer for at mikrostrømmen skal kunne ta seg ned i huden. Til dette mikrostrømsapparatet kommer også andre fester avhengig av hvilke områder eller problem du vil takle. Et feste med LED-lys som arbeider for å redusere rynker og et annet for å gi et mini-løft rundt lepper og øyne. 

Oppdag NuFACE.

Filter
5 produkter
NuFACE Leave-On Gel Primer (148ml)
NuFACE Leave-On Gel Primer (148ml)

385 kr Veil. pris 

0
NuFACE Trinity Lip & Eye Enhancer ELE Attachment
NuFACE Trinity Led Wrinkle Reducer TWR Attachment
NuFACE Prep-N-Glow Cleansing Cloth (20pcs)
NuFACE Optimizing Mist (118ml)
NuFACE Optimizing Mist (118ml)

315 kr Veil. pris 

0