Virker gjenfuktende i hele 100 timer

Bli kvitt tørr hud, en gang for alle.

Enough is enough! Redningen kommer fra Clinique i form av Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Deres bestselgende fuktighetskrem har blitt oppgradert og gir nå en umiddelbar og langvarig gjenfuktning som varer i hele 100 timer, også etter ansiktsvask! La oss ta en nærmere titt på inneholdet.


100 timers fuktighet.

Den lette, oljefrie gelformelen har samme herlige konsistens som dens forløper, og absorberes raskt av huden. Blant de aktive ingrediensene finner vi aloe vera bio ferment som balanserer og beroliger huden, mens hyaluronsyre virker intensivt fuktighetsgivende og fyller ut fine linjer og rynker. Den har en dobbeltvirkende teknologi, Moisture Holding Super Matrix, som aktiverer hudens egne evne til å bevare fuktighet.


Multifunksjonell fuktighetskrem.

Du kan bruke Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator både morgen og kveld, på rengjort hud. Den fungerer også som en highlighter over makeupen, for å gi huden en frisk glød. Klapp inn en liten mengde på ansiktets høyeste punkter. Du kan også bruke denne multitaskeren på flere måter: som en 5-minuttsmaske, på tørre neglebånd, for å rette ut frizzig hår eller for å behandle tørre albuer og knær.

Shop nyheten.

Filter
2 produkter
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
15ml 30ml 50ml
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator

fra 76 kr fra 93 kr fra 93 kr Veil. pris 

0
New
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator (75ml)

💄 Opptil 25% rabatt på flere populære merker! 💄