Vita Liberata Phenomenal 2 - 3 Week Self Tan Lotion - Dark
Vita Liberata Phenomenal 2 - 3 Week Self Tan Lotion - Dark

Vita Liberata
Vita Liberata Phenomenal 2 - 3 Week Self Tan Lotion - Dark

585 kr
Midlertidig utsolgt

Fri frakt over 499kr!

Sendes innen 24h

Om produktet B019829

Skap en langvarig brunfarge med denne herlig fuktighetsgivende selvbruningslotion!

Den inneholder aktive ingredienser som hjelper deg å få en vakker og pleiende brunfarge med et naturlig utseende som kan vare opptil 2-3 uker. Den revolusjonerende pHenO2-teknologien i denne selvbruningen gjør at brunfargen kan vare opp til fire ganger lengre enn en vanlig brunfarge, samtidig som huden din blir fantastisk myk takket være en luksuriøs, kremet konsistens.

Med hjelp av Moisture Lock™-systemet som som drar vann til hudens overflate, bidrar den også til å holde huden fuktig i opp til 72 timer. Denne nydelige selvbruningslotion er tilgjengelig i ulike nyanser og fukter huden din på en måte som gjør at brunfargen holder lenger.

Du kan bruke den både i ansiktet og på kroppen. Du får en jevn og vakker brunfarge som sitter lenge og deretter forsvinner som en naturlig brunfarge. For en vakker, solfylt og sunn hud!

Bruk: Eksfolier huden dagen før du bruker selvbruning. Vi anbefaler Vita Liberata Super Fine Skin Polish Moisturising Exfoliator. Den skrubber bort døde hudceller og gjør at selvbruningen ikke bare ser bedre ut på kroppen, men også at den holder lengre. 

Bruk ingen fuktighetskrem eller fuktighetsgivende dusjkrem før applisering av selvbruningsprodukter. Bruk en appliseringshanske og påfør produktet med sirkulære bevegelser. La den virke i minst 4-8 timer før du dusjer!

For å få brunfargen til å vare så lenge som mulig, bruk 3 ganger med 4-24 timers mellomrom mellom applikasjoner. Dusj mellom påføringene. Unngå kontakt med klær eller tekstiler før produktet er helt absorbert. 

Finnes også i fair og medium! 

Hudtype:Tørr
Størrelse:150ml
Vita LiberataMer fra Vita Liberata
Bruksanvisning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omtaler ()

Skriv en vurdering
Flere omtaler

Mer til deg

Le Tan In Le Can

170 kr 179 kr

0
Le Tan Jet Dry

151 kr 159 kr

0

Sist vist

Handle nå - Betale i mars