Vitamin-C + Retinol = sant

It's a match.

Retinol och C-vitamin er den perfekte kombinasjonen i hudpleierutinen. Hvorfor? Helt enkelt fordi at de begge er antioksidanter som kompletterer hverandre. Retinol kan jobbe dypere i hudlaget, takket være C-vitaminen som også forhindrer at retinolen oksiderer. Tips: bruk C-vitamin på morgenen for å beskytte huden mot forurensninger og pigmentforandringer og retinol på kvelden for å påskynde cellefornyelsen. Sugen på å teste produktene?

Her finner du hele sortimentet av hudpleie fra Lancôme ››

 


C-vitamin.

Om du etterlyser mer glød, fuktighet, beskyttelse mot frie radikaler og en produksjonsboost av kollagen i huden? Svaret kan være C-vitamin som du finner i blant annet Visionnaire Skin Solutions 15% Vitamin C. Gir huden ungdommelig glow på et øyeblikk, samtidig som huden kjennes både mykere og fastere.

 


Retinol.

Retinol er en A-vitamin som når langt ned i hudlageret og som stimulerer produksjonen av både kollagen og elastin. Visionnaire Skin Solutions Retinol inneholder 0.2% retinol, perfekt for deg som vil redusere synlige rynker og gjenopprette spenst. Dessuten kan retinol også minimere synligheten av hudpigmenteringer, ettersom at syren øker hudens cellefornyelse. 

Shoppe favorittene.

Filter
2 produkter
Lancôme Visionnaire Skin Solutions Retinol (30ml) Y
Lancôme Visionnaire Skin Solutions Retinol (30ml)

555 kr 592 kr 740 kr Veil. pris 

0
Lancôme Visionnaire Skin Solutions 15% Vitamin C (20ml) Y
Lancôme Visionnaire Skin Solutions 15% Vitamin C (20ml)

555 kr 592 kr 740 kr Veil. pris 

0

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄