Your dreams bottled

Your dreams bottled.

Vi har nå vært i bransjen i ti år og har testet det meste. Å finne den perfekte rutinen er enklere sagt enn gjort med alle alternativer som finnes i beautyjungelen, og vi valgte å høre med deg, kunden, hva som virkelig ønskes i et produkt. For et år siden bad vi dere drømme en liten drøm for oss og nå er drømmen endelig oppfylt! Soft Spot er en vegansk hårpleieserie helt uten parabener og sulfater, samt at den gjør håret glansfullt og silkemykt uten å tynge. Les mer om vitenskapen bak produktene og shoppe hårpleierutinen du har drømt om..The science.

Dere drømte om silkemykt hår, bevisste ingredienser og stilrene forpakninger. Resultatet er Soft Spot: en vegansk hårpleieserie fri fra parabener og sulfater, produsert i Sverige. Soft Spot inneholder ingen silikoner, og gjør håret mykt som silke med hjelp av arganolje..


The feeling.

Soft Spot booster håret med fuktighet og næring uten den tunge følelsen. Du får sterke, myke, glansfulle lengder og en herlig lett og luftig følelse i hårbunnen. En liten advarsel bare: lengdene vil bli så myke at du trolig vil sitte å kjenne på dem hele dagen. .


The how to.

Vask håret med Soft Spot Shampoo for å rengjøre håret uten å tørke det ut. Følg opp med Soft Spot Conditioner i lengdene og la den virke i 2–5 minutter. Skyll nøye og nyt av silkemykt hår med en nærmest overnaturlig glans, samt en duft like varm og omfavnende som en sommerkveld..

Got a soft spot?

Filter
4 produkter
Bangerhead Soft Spot Softening Hair Mask (200ml) Y
Bangerhead Soft Spot Softening Hair Mask (200ml)

112 kr 149 kr 149 kr Veil. pris 

0
Bangerhead Soft Spot Softening Conditioner (300ml) Y
Bangerhead Soft Spot Softening Conditioner (300ml)

97 kr 129 kr 129 kr Veil. pris 

1
Bangerhead Soft Spot Softening Shampoo (300ml) Y
Bangerhead Soft Spot Softening Shampoo (300ml)

97 kr 129 kr 129 kr Veil. pris 

3
Bangerhead Soft Spot Duo Y
Bangerhead Soft Spot Duo

fra 194 kr fra 258 kr fra 258 kr Veil. pris 

1

💄 Akkurat nå: Opptil 25% rabatt på nesten alt*! 💄