Estée Lauder: Double Wear Guide
2024-03-27
Estée Lauders Double Wear-serie har lenge vært en favoritt blant skjønnhetsentusiaster over hele verden – og vi forstår hvorfor. Vi guider deg gjennom bestselgerne i double wear-serien og hjelper deg med å finne din perfekte match.

Med sitt løfte om langvarig dekning og feilfri finish, har Double Wear-produktene fått en sikker plass i sminkevesken. Her finnes det noe for alle – enten du leter etter en foundation som varer hele dagen, en concealer som skjuler alle ujevnheter eller et pudder som setter sminken uten å tørke ut huden. Scroll videre for å lese mer om de bestselgende favorittene.Drømmen om en foundation som varer hele dagen blir en realitet med Estée Lauders Double Wear Stay-In-Place Foundation SPF 10. Denne foundationen er kjent for sin langvarige effekt og naturlige matte finish som gir en feilfri hudtone uten å føles tung eller kakete. Med sin oljefrie formel og SPF 10-beskyttelse er den perfekt for alle hudtyper, spesielt de som ønsker ekstra dekning.For de dagene du vil ha en lettere dekning, men fortsatt vil ha den langvarige effekten, er Double Wear Sheer Matte Long Wear Makeup det perfekte valget. Den er ideell for normal til fet hud og passer for de som ønsker en behagelig base som puster og ikke føles tung på huden.Double Wear Stay in Place Concealer dekker behovet for en pålitelig concealer som skjuler ujevnheter og lyser opp øyeområdet. Denne hypede concealeren har en vanntett formel som holder seg på plass hele dagen uten å legge seg i linjer eller tørke ut huden. Enten det er mørke ringer, kviser eller rødhet, gir denne concealeren en jevn og feilfri dekning.

Til slutt, for å sette basen eller få kontroll på oljete T-sone, er Double Wear Stay-In-Place Matte Powder det ultimate valget. Dette mattende pudderet gir en jevn og naturlig finish samtidig som det absorberer overflødig fett og olje fra huden. Den lette formelen holder makeupen på plass uten å tørke ut eller tette porene, noe som også gjør den perfekt for alle hudtyper.

Får du, som oss, ikke nok av Estée Lauders produkter? Sjekk ut hele sortimentet her.
Great Deal
319 kr Veil. pris 425 kr (-25%)
Great Deal
470 kr Veil. pris 615 kr (-24%)
Great Deal
Selling fast
431 kr Veil. pris 615 kr (-30%)
Great Deal
461 kr Veil. pris 615 kr (-25%)

Produkter fra artikkel