Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Bangerhead Christmas countdown – sjekk dagens tilbud her >
Pris
Hudtype
Hårtype
Nyanse / Farge
Fordeler
Mascara
Finish
Konsistens
Filter
Sorter
73 produkter
IDUN Minerals
217 kr
1
Norrlandssyren Vitsippa
IDUN Minerals
236 kr
Lava Jord
IDUN Minerals
160 kr
217 kr
IDUN Minerals
188 kr
IDUN Minerals
170 kr
IDUN Minerals
112 kr
195 kr
149 kr
149 kr
IDUN Minerals
122 kr
Smultron Havtorn
IDUN Minerals
262 kr
IDUN Minerals
170 kr
IDUN Minerals
188 kr
1
Nyhet
Nail Polish Brilliant Månsten
IDUN Minerals
94 kr
Jorunn Neutral Extra Ljus Saga Neutral Ljus
IDUN Minerals
312 kr
1
IDUN Minerals
209 kr Veil. pris 312 kr (-33%)
IDUN Minerals
160 kr
IDUN Minerals
262 kr
IDUN Minerals
262 kr
1
IDUN Minerals
245 kr
Vis mer

IDUN Minerals
Rene produkter som er skapt i Sverige med fokus på huden og dens velbefinnende. Du finner et stort utvalg av makeup, hårpleie og hudpleie som er inspirert av den svenske naturen. Produktene er cruelty free og en stor del av sortimentet er vegansk.

Om IDUN Minerals
IDUN Minerals er et svensk skjønnhetsmerke hvor produktene er basert på høyrensede mineraler, og som ble grunnlagt på den internasjonale kvinnedagen i 2011. Produktutviklingen skjer i samråd med svenske forskere og hudspesialister som sammen skaper den unike sammansetningen av pleiende ingredienser som gjennomsyrer alle våre produkter. Produktene inneholder bare ingredienser som beskytter og pleier huden, hvilket gjør at de også passer for selv sensitiv hud.

Hvem er Idun?
Idun er en gudinne fra den norrøn mytologi. Idun var den evige ungdommens gudinne. Hun hade et skrin med gyldne epler som hun delte ut til de andre gudene for å skjenke dem evig ungdom.

IDUN Minerals sine forpakninger er dekorert med maleri av Patrizia Gucci som har fått tolke og bli inspirert av den norrøne mytologien. Med en eksklusiv og unik design speiles den nordiske kvinnens livsstil som framhever deres budskap om å betone sin skjønnhet.

Våre favoritter
IDUN har et stort utvalg av produkter og her lister vi noen av våre favoritter som du ikke får misse!

Magna Lenghtening Mascara. Mascaraen er tilpasset for litt kortere vipper og gir fantastisk lengde, separasjon og fyldige vipper. Den er 100% vegansk og er oftalmologiskt testet for å passe alle, selv kontaktlinsebrukere.

Nordic Veil Mineral Foundation. En fulldekkende foundation som gir langvarig og holdbare resultat. Den er dermatologisk testet og passer alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Deep Moisture Hair Mask. Denne veganske hårkuren reparerer, gjenoppretter og gir ekstra pleie til skadet hår. Håret blir mykt og glatt med en herlig duft av hav og sommerbris.

Moisturizing Face Mask. En herlig fuktighetsgivende og pleiende ansiktsmaske som hjelper huden med å gjenopprettes etter ytre stress og påkjenning. Inneholder beroligende havreolje og styrkende rapsolje som passer for sensitiv hud.