Solbeskyttelse for håret

Ikke glem håret i solen.

At vi må smøre inn kroppen i solfaktor kan man umulig ha misset, men hvordan er det egentlig med kunnskap om solfaktor til håret? Om du ønsker friskt og sunt hår med hårfargen intakt så anbefaler vi sterkt å bruke solfaktor også til håret i sommer. Vi har samlet noen råd, samt tips om produkter som kan være ekstra bra for håret akkurat nå.


Hva skjer med håret?

Hår som utsettes for sol har en tendens til å kjennes tørt og trist veldig raskt, samt at du til slutt ender opp med mer frizz på grunn av at håret blir skadet. Har du i tillegg farget håret er det ikke helt uvanlig at nyansen endrer seg. Husk at håret kommer til å blekes over tid i soleksponering, men en bra beskyttelse vil i det minste forsinke prosessen.


Hvilke produkter finnes?

Du kan finne UV-beskyttelse i alt fra den mer pleiende rutinen til stylingprodukter. Wella Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray er en lett leave-in spray som beskytter håret i solen. Bumble and bumble Hairdresser’s Primer er ikke bare UV-beskyttelse - den kan også med fordel brukes som varmebeskyttelse før styling.


Ikke glem hårbunnen.

Om du ønsker å minimere antall produkter, men likevel ha hår som er beskyttet, så anbefaler vi å finne en shampoo og balsam med UV-beskyttelse. Redken Color Extend Sun Shampoo er perfekt for det formålet. Maria Nila har også en mengde produkter som har UV-beskyttelse. Husk også å bruke en hatt eller solkrem for å unngå at hårbunnen brenner seg. 

Shoppe tipsen.

Filter
7 produkter
Maria Nila Structure Repair Conditioner
1000ml 100ml 300ml
Maria Nila Structure Repair Conditioner

fra129 kr Veil. pris 

0
Maria Nila Structure Repair Shampoo
350ml 100ml 1000ml
Maria Nila Structure Repair Shampoo

fra129 kr Veil. pris 

0
Maria Nila Luminous Color Shampoo
100ml 1000ml 350ml
Maria Nila Luminous Color Shampoo

fra129 kr Veil. pris 

0
Maria Nila Luminous Color Conditioner
100ml 1000ml 300ml
Maria Nila Luminous Color Conditioner

fra129 kr Veil. pris 

0
Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer
250ml 60ml
SIM Sensitive System 4 Chitosan Hair Repair Leave-In-Spray
215ml 100ml
Wella Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray (150ml)