Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Sminke som pleier huden – her er våre favoritter med hyaluronsyre
Beauty
Sminke som pleier huden – her er våre favoritter med hyaluronsyre
Tre virale skjønnhetstrender fra TikTok du må få med deg
Beauty
Tre virale skjønnhetstrender fra TikTok du må få med deg
Tutorial: Skap sommerens solkyssede makeup med ByTerry
Beauty
Tutorial: Skap sommerens solkyssede makeup med ByTerry
Pris
Hudtype
Nyanse / Farge
Mascara
Finish
Konsistens
Filter
Sorter
51 produkter
Gave
449 kr Veil. pris 474 kr
Gave
220 kr
Gave
574 kr Veil. pris 726 kr (-21%)
2
Great Deal
Gave
369 kr Veil. pris 414 kr (-11%)
Gave
483 kr
Gave
309 kr Veil. pris 334 kr
Gave
285 kr Veil. pris 308 kr
Gave
380 kr
Gave
409 kr Veil. pris 442 kr
Gave
659 kr Veil. pris 714 kr
Gave
219 kr Veil. pris 272 kr (-19%)
Gave
By Terry
369 kr Veil. pris 402 kr
Gave
449 kr Veil. pris 474 kr
Gave
By Terry
Midlertidig utsolgt
244 kr
Gave
454 kr
Gave
Gave
482 kr
Gave
1 Perfect Nude 2 Rose Contour
262 kr
Gave
369 kr Veil. pris 402 kr
Gave
380 kr Veil. pris 418 kr (-9%)
Vis mer

By Terry

Skap en luksuriøs look med makeup og hudpleie fra By Terry. Et ansikt som bruker By Terry prpdukter ser alltid gjenfuktet og friskt ut, uansett hvor trøtt din hud er. Merkets betingelsesløse engasjement for kvalitet gjør at By Terry kan tilby makeup med eksepsjonelle pigmenter, hudpleie med de reneste aktive ingrediensene og parfmyer med sjeldne, eksklusive noter. Luksus, kreativitet og modernitet er grunnmuren for makeupmerket By Terry.

Om By Terry

Grunnleggeren Terry de Gunzberg er en ikon i skjønnhetsbransjen og fant opp blant annet kultprodukten Touche Éclat under sine 15 år som utvikler hos YSL. Etter en lysende karriere som internasjonell makeupartist og utvikler for Yves Saint Laurent Beauté startet skjønnhetsdesigneren det egne merket By Terry i 1998. Terry de Gunzberg er kjent for å skape fantastisk glød i ansiktet med hjelp av lysreflekterende pigmenter, dristige farger og rike teksturer.

Våre favoritter

Hyaluronic Hydra-Powder - By Terry Hyaluronic Hydra-Powder er det optimale finishingproduktet som skaper illusjonen av en jenv og perfekt hud. Det fuktighetsgivende, ultrafine pudderstoffet er beriket med hyaluronsyre som visker ujevnheter på huden, og skaper en flawless finish. Hyaluronic Hydra Powder er By Terrys mest elskede produkt, takket være sine hudforbedrende egenskaper som fikserer makeup og skaper illusjonen av en jevnere hudoverfalte.

Brightening CC Serum - Et ikonsik By Terry produkt fom finnes i fire herlige farger for å gi din hud den optimale gløden! Dette unike glødgivende serum beriket med rosesmør, ekstrak fra månestein og edelstensperler, jevner ut linjer og fyller ut hudens struktur med et transparent lag for en feilfri og strålende hud.

Specific Eyes and Lips Care Baude de Rose - Glamorøs, intensiv nærende behandling for lepper og neglebånd. Reparerer og gir næring til dine lepper og negleånd med den herlig duftende, dypt gjenfuktende Baume de Rose. En ultimat, luksuriøs juvel laget av voks av rose og pastellolje, som øker cellefornyelsen. De beroligende og reparerende kreftene hos sheasmør gir leppene en følelse av herlig smidighet, mens ceramider og vitamin-E hjelper meed å beskytte og styrke det følsomme området mot alderstegn.

Hyaluronic Sheer Nude - Leppestiften smelter på leppene og jevner ut. Den fyller ut rynker og fine linjer, gir volum og beskytter mot UV-stråling, alt med em glamorøs farge. De nakne fargene gir uimotståelig glans til leppene for en fyldig effekt.