Magazine

What we want now

Effektiv, skånsom og innovativ hudpleie fra Korea!

Handle nå
3 leppeprodukt du ikke behøver å fikse på gjennom dagen

3 LEPPEPRODUKT DU IKKE BEHøVER å FIKSE På GJENNOM DAGEN

De beste leppestiftene er de som du ikke trenger å tenke på gjennom dagen, og som aldri etterlater spor etter seg. Vi har valgt ut tre leppeprodukter som sitter støpt fra morgen til kveld!MAC Cosmetics Lipstick Matte MAC Cosmetics sin ikoniske Matte Lipstick har en selvsagt plass på listen. Den holder hele dage... Les mer »

Lei av gult? Disse 3 silvershampoo redder blondt hår

LEI AV GULT? DISSE 3 SILVERSHAMPOO REDDER BLONDT HåR

Du er ikke alene om å unngå gule toner i håret. Denne sesongen er det kalde nyanser som gjelder. En bra silvershampoo nøytraliserer det gule, og du sparer penger gjennom å forlenge tiden mellom frisørbesøkene.Fudge Clean Blonde ShampooDette er tungvekteren når det kommer til å fjerne gule toner i h... Les mer »

Steg for steg: slik bygger du din MAC Pro Palette-makeuppalett

STEG FOR STEG: SLIK BYGGER DU DIN MAC PRO PALETTE-MAKEUPPALETT

Alle kjenner til denne historien: man kjøper en makuppalett, man bruker sine favorittnyanser, favorittene tar slutt, og man har igjen en palett med minst fem helt ubrukte nyanser som man ikke kan bry seg mindre om. Heldigvis har MAC Cosmetics skjønt dette, og har laget helt tomme paletter og refill-nyanser for at du skal kunne byg... Les mer »

Vi har testet: bestselgende leppestifter fra MAC

VI HAR TESTET: BESTSELGENDE LEPPESTIFTER FRA MAC

Det er ingen hemmelighet at MAC Cosmetics med sine evig nyskapende kolleksjoner har en unik evne til å få oss til å ta spanderbuksene på, selv når lommeboken allerede skriker. Vi forstår veldig godt hvor enkelt det er å la hjertet bestemme, men om du vil holde deg til budsjettet og er bestemt på ... Les mer »

Slik velger du rett: MAC-foundation for hver hudtype

SLIK VELGER DU RETT: MAC-FOUNDATION FOR HVER HUDTYPE

MAC Cosmetics er favorittmerke nummer én for mange og de er unektelig helt uslagbare når det kommer til basemakeup og foundation. I deres sortiment finner du en foundation for hver anledning og hver hudtype. Hvilken foundation passer akkurat din hudtype og dine behov? Vi vet! For den med tørr hudMAC Studio Sculpt Fo... Les mer »

5 enkle knep som gir deg fyldigere vipper

5 ENKLE KNEP SOM GIR DEG FYLDIGERE VIPPER

Boomen med øyevippeforlenging viser at fine vipper står høyt oppe på ønskelisten for mange. Det finnes dog knep for å fikse flørtende og fyldigere vipper helt på egen hånd. NæringBooste vippene med et vippeserum for å få dem til å vokse. XLash øyevippenæring p&#... Les mer »

Problemer med tørr hårbunn? Peeling kan være redningen.

PROBLEMER MED TøRR HåRBUNN? PEELING KAN VæRE REDNINGEN.

Ansiktspeeling er de fleste kjent med, men eksfoliering av hårbunnen er fortsatt en vel bevart hemmelighet for proffene. Vi forklarer fordelene og tipser om de beste peelingproduktene som gir friskere hår, og som du kan bruke hjemme. Hårbunnen utsettes for mange ytre påvirkninger, som varierende temperatur, sterke eller ... Les mer »

3 stylingideer som redder en dårlig hårdag

3 STYLINGIDEER SOM REDDER EN DåRLIG HåRDAG

Visse dager vil håret virkelig ikke vise seg fra sin beste side, og i blant strekker ikke tiden til for å rykke tilbake til start, i form av å vaske håret og style det på nytt. Da er det bra å ha noen produkter som kan redde deg fra en dårlig hårdag. Vi viser deg våre favoritter som får deg til &... Les mer »

Hvordan oppnå glow på budsjett

HVORDAN OPPNå GLOW På BUDSJETT

Glow fortsetter å være nøkkelordet på sminkehimmelen under 2018. Hvordan fikser du fin glød på budsjett? Vi vet – og deler det gjerne med deg.PeelGrunnlaget for hud med masse glød er så klart å fjerne døde hudceller og la ny, frisk hud komme frem og skinne. Dette gjør du best gjennom &... Les mer »

Netflix and masking 2.0

NETFLIX AND MASKING 2.0

Hva passer bedre i snøværet enn å krype opp i sofaen og sjekke ut det beste Netflix har å tilby? Forene nyttig med fornøyelse og skjem bort huden samtidig med disse spesialtilpassede maskene.RuPaul’s Drag Race + Peter Thomas Roth 24k Gold MaskHva passer bedre en mørk vinterkveld enn å la seg omfavne av Ru... Les mer »

ARTIKKEL 1-10 AV 124.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle