Magazine

What we want now

Effektiv, skånsom og innovativ hudpleie!

Handle nå
Bak kulissene: Copenhagen Fashion Week

BAK KULISSENE: COPENHAGEN FASHION WEEK

Følg med bak kulissene på Copenhagen Fashion Week! Vi var på plass i København under moteuken sammen med vår beauty-favoritt Bobbi Brown og kan nå avsløre hvordan den coole, freshe makeup-looken som man kunne se under REMAIN- og ROTATE-visningene ble skapt. Bak looken var ingen annen enn den verdenskjente ... Les mer »

Akne? Her er produktene som skal inngå i rutinen.

AKNE? HER ER PRODUKTENE SOM SKAL INNGÅ I RUTINEN.

Det stemmer at man ikke kan vaske bort akne, men med riktig produkter kan man gi huden de beste forutsetningene for å unngå nye utbrudd. Vi har valgt ut våre favoritter som holder kvisene borte og passer huden, også for ulike aldrer. Bakgrunnen for akneEn av årsakene til forekomsten av akne er at huden produserer et over... Les mer »

Velg riktig treatment for din hårtype

VELG RIKTIG TREATMENT FOR DIN HÅRTYPE

Sol, vind og vann er noe av det beste med sommeren, men dessverre kan det være skadelig for håret ditt. Utenom regelmessige frisørbesøk er hårkur og treatments det beste du kan gjøre for å holde håret sunt og vakkert. Pass bare på å ikke sløse tid og penger på feil produkter. Riktig pro... Les mer »

Forebygg alderstegn i solen

FOREBYGG ALDERSTEGN I SOLEN

Vi har sagt det før og vi sier det igjen: hele 80% av hudens for tidlige aldring er et resultat av de skadelige effektene av UVA- og UVB-eksponering. Man kan altså ikke være påpasselig nok når det kommer til å beskytte seg i solen. Heldigvis finnes det en rekke ulike solfaktorprodukter å velge mellom og dagene ... Les mer »

6 produkter fra Filorga du ikke vil leve uten

6 PRODUKTER FRA FILORGA DU IKKE VIL LEVE UTEN

Ønsker du deg synlige resultat og ungdommelig hud, uten hjelp av injeksjoner? Da vet vi nøyaktig hva du behøver i ditt liv! Det ikoniske franske hudpleiemerket Filorga tilbyr produkter som inneholder samme ingredienser som brukes innen den estetiske medisinen, for å gi deg synlige resultater. Synes du det er vanskelig å ... Les mer »

Behold din ungdommelige hud i solen.

BEHOLD DIN UNGDOMMELIGE HUD I SOLEN.

Solen er en av de absolutt største årsakene til hudens tidlige aldring, dette vet vi. Visste du at hele 80% av hudens for tidlige aldring er et resultat av de skadelige effektene av UVA- og UVB-eksponering? Vi har laget en guide til solbeskyttelse slik at du kan nyte både solfylte dager og ungdommelig hud!Bruk høy solfaktorHv... Les mer »

Slik skaper du vakker glød

SLIK SKAPER DU VAKKER GLØD

Vårsolen har startet å titte frem så det er virkelig på høy tid å lade opp huden med glød! Vi fikk ta en snakk med Mette Picaut som nå avslører sine aller beste tips for maksimal glow. Maks glød med hjelp av naturlige oljerEtter de lange vintermånedene lengter huden etter både fukt... Les mer »

Alt du trenger å vite om trendingrediensen nypefrøolje

ALT DU TRENGER Å VITE OM TRENDINGREDIENSEN NYPEFRØOLJE

Drømmer du om silkemyk hud med jevnere hudtone, men får stadig kjempe med stramme kinn og pigmentflekker? Da har vi noe for deg! Den omtalte mirakelingrediensen nypefrøolje har flere fantastiske fordeler og kan blant annet minske synligheten av både alderstegn, aknearr og pigmentflekker. Les mer så får du vite hvorf... Les mer »

Zarkoperfume - Molekylduftenes pionér

ZARKOPERFUME - MOLEKYLDUFTENES PIONÉR

Vi fikk et møte med parfymøren Zarko Pavlov – mannen bak den nye parfymefavoritten Zarkoperfume. Vi passet på å spørre om alt fra duftmolekyler til fremtidsplaner. Les intervjuet så får du vite hva som ligger bak Zarkoperfume sin fremgang og hvilke planer som finnes for fremtiden. Hvordan ble du... Les mer »

Ungdommens kilde: to nye favoritter innen anti-age

UNGDOMMENS KILDE: TO NYE FAVORITTER INNEN ANTI-AGE

Alder er virkelig bare et tall når du har de rette hudpleieproduktene! Akkurat nå er vi stormforelsket i disse to anti-age nyhetene fra Clarins. Hvorfor? Les, så får du vite. Clarins Extra-Firming Phyto SerumEr du ute etter fastere, smidigere hud? Da har vi ditt nye favorittserum; Extra-Firming Phyto Serum fra Clarins. D... Les mer »

Klar for en ny start: detox for huden

KLAR FOR EN NY START: DETOX FOR HUDEN

Gi huden en detox etter ferien! Vi vet nøyaktig hvordan du tryller frem glow og visker bort alle trøtthetstegn! Få hjelp av syrerDet kan virke som at hele beauty-verdenen snakker om syrer. Det er ikke så rart, med tanke på hvilke fantastiske resultat syreprodukter kan gi. Kjenner du deg som en nybegynner på det... Les mer »

Gaveguide: luksuriøse beautygaver til noen du er glad i

GAVEGUIDE: LUKSURIØSE BEAUTYGAVER TIL NOEN DU ER GLAD I

Vil du skjemme bort noen litt ekstra? Hvorfor ikke satse på en luksuriøs beautygave som kan sette gullkant på din favorittpersons liv som de kanskje ikke hadde unnet seg selv! Vi har valgt ut fem favoritter. Rituals the Ritual of Ayurveda Balancing CeremonyDen perfekte gaven til noen du er glad i og som behøver ... Les mer »

ARTIKKEL 1-13 AV 159.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle