Magazine

What we want now

Effektiv, skånsom og innovativ hudpleie fra Korea!

Handle nå
3 foundations som også passer for sensitiv hud

3 FOUNDATIONS SOM OGSå PASSER FOR SENSITIV HUD

Foundation er ikke lenger bare synonymt med tykk og dekkende underlagskrem som skjuler alt. Dagens foundations kan gi jevn og vakker hudtone, samtidig som den lar din egen hud lyse gjennom. Sensitiv hud er ikke heller et hinder for den som vil ha litt ekstra dekke. Vi tipser om våre beste foundations som er snill mot alle hudtyper. IDU... Les mer »

5 skjønnhetsprodukter som senker stressnivået

5 SKJøNNHETSPRODUKTER SOM SENKER STRESSNIVåET

Stress er en del av manges hverdag som over tid kan føre til tørr og gusten hud. Hvorfor ikke kombinere beautyinteressen med en stunds avkobling for å kvitte deg med problemet? Rituals The Ritual Of Sakura Bath FoamEt beroligende aromabad gir direkte avkobling og harmoni. Det fungerer også utmerket som et budsjettalterna... Les mer »

7 eksfolieringer for sensitiv hud

7 EKSFOLIERINGER FOR SENSITIV HUD

Det er herlig å peele huden i blant, men om man har sensitiv hud er man ofte redd for å bruke peeling og eksfoliering. Så lenge man velger rett produkt er det derimot ingen fare å peele huden, tvert imot kan det gjøre underverker for huden! Vi lister våre sju favoritter. Dermalogica Daily Microfoliant... Les mer »

30 år? Slik bør hudpleierutinen se ut!

30 åR? SLIK BøR HUDPLEIERUTINEN SE UT!

Tretti er riktignok det nye tjue, men likevel: jo eldre du blir, desto mer krever huden av hudpleien. Vi har plukket ut de beste produktene for deg som er 30+ og vil ha flawless hud. RengjøringUansett om det fortsatt er utekvelder som står på skjemaet, eller om det er småbarnslek, er bra rengjøring en essensiell del... Les mer »

Denne flasken tar dine selfies til et nytt nivå

DENNE FLASKEN TAR DINE SELFIES TIL ET NYTT NIVå

NIOD er en liten, komplett hudpleieserie med funksjonelle nisjeprodukter for hudpleienerden som ikke overlater hudpleie og hudhelse til tilfeldighetene. Nå har de også kommet med et høyaktuelt virkelighetsfilter for huden som vi ikke ville vært foruten. Kultprodukt uten likeDrømmer du om perfekt blurry bilder som h&... Les mer »

Hvordan bære mørk leppestift - uten flekker på tennene

HVORDAN BæRE MøRK LEPPESTIFT - UTEN FLEKKER På TENNENE

Uansett om du er ute etter en mer goth-chic look eller streber etter klassisk 20-talls glamour, så er mørk leppestift et klassisk statement som sjelden går ubemerket forbi. Om det derimot havner på tennene kan effekten bli noe annet enn det du ønsket deg. Vi tipser om knepene som får leppestiften til å holde se... Les mer »

5 overraskende misser som får håret til å se tynnere ut

5 OVERRASKENDE MISSER SOM FåR HåRET TIL å SE TYNNERE UT

De fleste drømmer om fyldig hår, men i blant blir ikke resultatet helt som man ønsker. Pass på at du ikke gjør noen av disse hårmissene som faktisk kan få håret til å se tynnere ut - og også hvordan du fikser det om skaden allerede har skjedd. Feil hårvaskrutineVeien til perfekt hår sta... Les mer »

Cruelty free makeup: vi lister favorittene

CRUELTY FREE MAKEUP: VI LISTER FAVORITTENE

Flere og flere makeupbrands går over til å være helt cruelty free og vegansk, hvilket er fantastisk! Nå finnes det ingen grunn til å måtte velge mellom å være fin og å være snill! Sjekk ut brands som beskytter dyrene og hvilke av deres produkter du ikke må gå glipp av. Co... Les mer »

5 beauty brands du kanskje ikke har hørt om - men må teste

5 BEAUTY BRANDS DU KANSKJE IKKE HAR HøRT OM - MEN Må TESTE

Markedet kryr av både bra og mindre bra beauty brands som alle konkurrerer om din oppmerksomhet. Så lenge du ikke spanderer all din våkne tid på å oppdatere deg på disse, så er sjansen stor for at du har misset noen. Vi har derimot vasket ut gullkornene slik at du ikke behøver å lete lenge etter de be... Les mer »

ARTIKKEL 1-10 AV 143.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle