Magazine

What we want now

Effektiv, skånsom og innovativ hudpleie fra Korea!

Handle nå
Zarkoperfume - Molekylduftenes pionér

ZARKOPERFUME - MOLEKYLDUFTENES PIONéR

Vi fikk et møte med parfymøren Zarko Pavlov – mannen bak den nye parfymefavoritten Zarkoperfume. Vi passet på å spørre om alt fra duftmolekyler til fremtidsplaner. Les intervjuet så får du vite hva som ligger bak Zarkoperfume sin fremgang og hvilke planer som finnes for fremtiden. Hvordan ble du... Les mer »

Ungdommens kilde: to nye favoritter innen anti-age

UNGDOMMENS KILDE: TO NYE FAVORITTER INNEN ANTI-AGE

Alder er virkelig bare et tall når du har de rette hudpleieproduktene! Akkurat nå er vi stormforelsket i disse to anti-age nyhetene fra Clarins. Hvorfor? Les, så får du vite. Clarins Extra-Firming Phyto SerumEr du ute etter fastere, smidigere hud? Da har vi ditt nye favorittserum; Extra-Firming Phyto Serum fra Clarins. D... Les mer »

Klar for en ny start: detox for huden

KLAR FOR EN NY START: DETOX FOR HUDEN

Gi huden en detox etter ferien! Vi vet nøyaktig hvordan du tryller frem glow og visker bort alle trøtthetstegn! Få hjelp av syrerDet kan virke som at hele beauty-verdenen snakker om syrer. Det er ikke så rart, med tanke på hvilke fantastiske resultat syreprodukter kan gi. Kjenner du deg som en nybegynner på det... Les mer »

Gaveguide: luksuriøse beautygaver til noen du er glad i

GAVEGUIDE: LUKSURIøSE BEAUTYGAVER TIL NOEN DU ER GLAD I

Vil du skjemme bort noen litt ekstra? Hvorfor ikke satse på en luksuriøs beautygave som kan sette gullkant på din favorittpersons liv som de kanskje ikke hadde unnet seg selv! Vi har valgt ut fem favoritter. Rituals the Ritual of Ayurveda Balancing CeremonyDen perfekte gaven til noen du er glad i og som behøver ... Les mer »

5 kultfavoritter for håret som du må teste

5 KULTFAVORITTER FOR HåRET SOM DU Må TESTE

Med den enorme mengden produkter som lanseres innen beauty så krever den en del å oppnå kultstatus, men noen klassikere lykkes å være aktuelle år etter år - helt enkelt fordi de er så bra. Vi tipser om fem stykker som du absolutt må teste! Mason Pearson Handy Bristle Dark RubyHårbørsten... Les mer »

Hvilken sheet mask passer deg?

HVILKEN SHEET MASK PASSER DEG?

Sheet masks er perfekt å skjemme bort ansiktet litt ekstra utover den daglige hudpleierutinen. I tillegg gir de deg samtidig material for søndagens instagramspost #sundaymasking. Her har vi valgt ut våre favoritter utifra ulike typer av behov. Sjekk de ut og bli inspirert! Tørr hudNår vinteren er på vei er... Les mer »

Hvorfor skal man bruke toner?

HVORFOR SKAL MAN BRUKE TONER?

En toner er den perfekte avslutning på rengjøringsprosedyren, men likevel er det mange som hopper over dette viktige steget. Her forklarer vi hvorfor du ikke skal være en av dem! Eliminere urenheter og smussFor uren hud er en toner et absolutt must som en del av rengjøringen, ettersom den kan hjelpe med å bekje... Les mer »

Slik holder krøllene lenger

SLIK HOLDER KRøLLENE LENGER

Vi har alle vært der; du har stått i flere timer for å krølle håret og fiksert med hårspray, men likevel ligger håret flatt etter noen timer. Dette er så klart veldig irriterende og absolutt ikke verdt all din tid. Vi hjelper deg gjerne med triksene vi har lært oss for å få krøllene til... Les mer »

ARTIKKEL 1-10 AV 155.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle