Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Ready for Valentine’s – opptil 25 % på utvalgt makeup og duft >
Færre aldringstegn med 3 enkle steg

Færre aldringstegn med 3 enkle steg

Vil du behandle aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker uten å måtte ty til nålen? Da er dette hudpleierutinen for deg. Med disse effektive anti-aging-favorittene vil du garantert merke forskjell – eksisterende aldringstegn viskes ut og forekomsten av nye bremses. Les videre for tre enkle steg til en hud som b... Les mer »

Brand of the Month: 111Skin

Brand of the Month: 111Skin

Årets første Brand of the Month er selveste 111Skin, det resultatdrevne hudpleiemerket som ble lansert eksklusivt hos oss i desember og som vi allerede har forelsket oss i.Merket ble grunnlagt som et resultat av oppdagelsen av stjerneingrediensen NAC Y² og dens evne til å fremskynde hudens helingsprosess. Dette gjennom å... Les mer »

Guide: Hvordan lage det trendy Hollywood-fallet

Guide: Hvordan lage det trendy Hollywood-fallet

Er TikTok-feeden din også fylt med ulike metoder for å gjenskape fallet modeller har i håret? Vi har samlet våre beste tips for hvordan du enkelt kan gjenskape looken, og hvordan du får frisyren til å holde seg hele kvelden.Store krøller uten varmeFor de som vil bruke minst mulig tid på å gjøre s... Les mer »

Finn riktig maskara fra Lancôme

Finn riktig maskara fra Lancôme

Lancôme har i flere tiår hatt en ikonisk status i skjønnhetsverden, mye på grunn av sine kultforklarte maskaraer, som i dag finnes i flere ulike varianter. Vi vet at det iblant kan føles vanskelig å velge riktig blant alle maskaraer. Derfor ønsker vi å veilede deg til rett valg, slik at du kan få dr&#... Les mer »

Flassjampo vs dyptrensende sjampo, hva er forskjellen?

Flassjampo vs dyptrensende sjampo, hva er forskjellen?

Hva tenker du når du hører ordet «flassjampo» ? Hvis tankene dine går til medisinske produkter med en særegen duft og tekstur, er det på tide å tenke om igjen. La oss introdusere OUAI Anti-Dandruff Shampoo – flassjampoen som gir en like luksuriøs og velduftende hårpleieopplevelse som vanlig... Les mer »

Finn rett blant Redkens stylingprodukter

Finn rett blant Redkens stylingprodukter

Redkens stylingprodukter har nylig gjennomgått en makeover. Deres velkjente og hyllede formuleringer er pakket i en ny, resirkulerbar emballasje med tydelige etiketter. Nysgjerrig på hvilke produkter som passer deg? Vi hjelper deg å finne de beste produktene for dine formål.Beskytt håret mot varmeUansett hvilken styling ... Les mer »

Hudpleierutinen som gjenoppliver sliten hud

Hudpleierutinen som gjenoppliver sliten hud

Føles huden din livløs og stram? Da er det på tide å satse på en skikkelig glansgivende hudpleierutine. Det danske merket Nuori, som betyr ung og frisk på finsk, lager skjønnhetsprodukter med friske og potente ingredienser som virkelig presterer. Denne komplette kveldsrutinen fokuserer på å gi deg en ... Les mer »

Ukens julegavetips fra team Bangerhead

Ukens julegavetips fra team Bangerhead

Vi fortsetter å forberede oss til jul og fortsetter selvfølgelig å dele julegavetips. Minst en gang i året står vi overfor det vanskelige spørsmålet; Hva kjøper man til noen som allerede har alt? Vi kan garantere at disse topproduktene innen duft og sminke vil settes pris på av hvem som helst.Zarkoper... Les mer »

Derfor skal du bruke dyptrensende sjampo

Derfor skal du bruke dyptrensende sjampo

Du har kanskje lagt merke til at markedet fylles med flere og flere dyptrensende sjampoer, men hvorfor trengs egentlig disse produktene? Vi guider deg til hvorfor og hvordan du best kan introdusere en dyptrensende sjampo i rutinen din, og hjelper deg med å velge rett for din hårtype.Hva er dyptrensende sjampo og hvorfor trenger vi det?... Les mer »

ARTIKKEL 1-13 AV 491.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle