Magazine

What we want now

Effektiv, skånsom og innovativ hudpleie fra Korea!

Handle nå
Slik holder krøllene lenger

SLIK HOLDER KRøLLENE LENGER

Vi har alle vært der; du har stått i flere timer for å krølle håret og fiksert med hårspray, men likevel ligger håret flatt etter noen timer. Dette er så klart veldig irriterende og absolutt ikke verdt all din tid. Vi hjelper deg gjerne med triksene vi har lært oss for å få krøllene til... Les mer »

3 enkle grep som gir mye volum

3 ENKLE GREP SOM GIR MYE VOLUM

Vakkert og velpleid hår med megavolum er drømmen for mange, og med riktig triks fikser du enkelt og raskt ordentlig høyde på håret. Vi har listet våre tre favorittknep for å skape volum hos alle hårtyper. Start i dusjenVeien til perfekt volum starter allerede i dusjen for å få maksimalt resu... Les mer »

Dere spør - vi svarer: hvordan får man fin glød?

DERE SPøR - VI SVARER: HVORDAN FåR MAN FIN GLøD?

Hvor mange ganger han man ikke ønsket at man hadde en liten personlig hudterapeut som man kan ha i lommen og dra frem hver gang det er på tide å oppdatere hudpleierutinen, bekjempe kviser eller skape fantastisk glød? Mange ganger, om du spør oss! Vi har dessverre ingen miniversjon man kan bestille (ikke enda i alle fall)... Les mer »

3 foundations som også passer for sensitiv hud

3 FOUNDATIONS SOM OGSå PASSER FOR SENSITIV HUD

Foundation er ikke lenger bare synonymt med tykk og dekkende underlagskrem som skjuler alt. Dagens foundations kan gi jevn og vakker hudtone, samtidig som den lar din egen hud lyse gjennom. Sensitiv hud er ikke heller et hinder for den som vil ha litt ekstra dekke. Vi tipser om våre beste foundations som er snill mot alle hudtyper. IDU... Les mer »

5 skjønnhetsprodukter som senker stressnivået

5 SKJøNNHETSPRODUKTER SOM SENKER STRESSNIVåET

Stress er en del av manges hverdag som over tid kan føre til tørr og gusten hud. Hvorfor ikke kombinere beautyinteressen med en stunds avkobling for å kvitte deg med problemet? Rituals The Ritual Of Sakura Bath FoamEt beroligende aromabad gir direkte avkobling og harmoni. Det fungerer også utmerket som et budsjettalterna... Les mer »

7 peelinger for sensitiv hud

7 PEELINGER FOR SENSITIV HUD

Det er herlig å peele huden i blant, men om man har sensitiv hud er man ofte redd for å bruke peeling og eksfoliering. Så lenge man velger rett produkt er det derimot ingen fare å peele huden, tvert imot kan det gjøre underverker for huden! Vi lister våre sju favoritter. Dermalogica Daily Microfoliant... Les mer »

30 år? Slik bør hudpleierutinen se ut!

30 åR? SLIK BøR HUDPLEIERUTINEN SE UT!

Tretti er riktignok det nye tjue, men likevel: jo eldre du blir, desto mer krever huden av hudpleien. Vi har plukket ut de beste produktene for deg som er 30+ og vil ha flawless hud. RengjøringUansett om det fortsatt er utekvelder som står på skjemaet, eller om det er småbarnslek, er bra rengjøring en essensiell del... Les mer »

Denne flasken tar dine selfies til et nytt nivå

DENNE FLASKEN TAR DINE SELFIES TIL ET NYTT NIVå

NIOD er en liten, komplett hudpleieserie med funksjonelle nisjeprodukter for hudpleienerden som ikke overlater hudpleie og hudhelse til tilfeldighetene. Nå har de også kommet med et høyaktuelt virkelighetsfilter for huden som vi ikke ville vært foruten. Kultprodukt uten likeDrømmer du om perfekt blurry bilder som h&... Les mer »

Hvordan bære mørk leppestift - uten flekker på tennene

HVORDAN BæRE MøRK LEPPESTIFT - UTEN FLEKKER På TENNENE

Uansett om du er ute etter en mer goth-chic look eller streber etter klassisk 20-talls glamour, så er mørk leppestift et klassisk statement som sjelden går ubemerket forbi. Om det derimot havner på tennene kan effekten bli noe annet enn det du ønsket deg. Vi tipser om knepene som får leppestiften til å holde se... Les mer »

5 overraskende misser som får håret til å se tynnere ut

5 OVERRASKENDE MISSER SOM FåR HåRET TIL å SE TYNNERE UT

De fleste drømmer om fyldig hår, men i blant blir ikke resultatet helt som man ønsker. Pass på at du ikke gjør noen av disse hårmissene som faktisk kan få håret til å se tynnere ut - og også hvordan du fikser det om skaden allerede har skjedd. Feil hårvaskrutineVeien til perfekt hår sta... Les mer »

ARTIKKEL 1-10 AV 146.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle 

Betale i desember med Qliro