Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % rabatt på hudpleie – fyll på med favorittene dine >
Få sesongens skinnende hårtrend med disse 5 produktene

Få sesongens skinnende hårtrend med disse 5 produktene

Hårtrender kommer og går – men det er én hårtrend vi faktisk ikke klarer oss uten. Denne sesongen handler alt om glans – vi har 5 pleiende produkter som gjør jobben.Liquid hair er den omtalte hårtrenden som tok av i 2022. Vi tenker på lengder som er så blanke at du kan speile deg i dem – ... Les mer »

Team Edit: Våre hårfavoritter og looks for sommeren 2024

Team Edit: Våre hårfavoritter og looks for sommeren 2024

Er du klar for en dose sommerinspirasjon? Vi har listet opp våre go-to's når det gjelder hår – sjekk ut produktene her.Fra maksimalt volum og skånsomme looks til pleiende og styrkende favoritter. Noen ganger kan det være fint å ta et dykk inn i et annet baderomsskap enn sitt eget. Bla videre for å se team... Les mer »

Aktiv K-Beauty med Some by Mi

Aktiv K-Beauty med Some by Mi

Vi tar imot Some By Mi, et elskelig K-beauty-merke med fokus på aktive ingredienser. Vi guider deg gjennom merket og noen av deres mest populære produkter, slik at du kan finne dine nye favoritter.Some By Mi er et koreansk skjønnhetsmerke som er kjent for sine aktive hudpleieprodukter. Selve navnet Some By Mi er en kombinasjon av ... Les mer »

Aktiv kroppspleie – den store trenden akkurat nå

Aktiv kroppspleie – den store trenden akkurat nå

Det er tydelig at aktiv kroppspleie blir en stadig større trend. Fra utjevnende niacinamid til effektive retinol – vi lister opp favorittene vi ikke klarer oss uten.2022 var året da hudpleie tok førsteplassen på pallen når det kom til skjønnhetstrender. Clean Girl-æraen var tydelig, der monokrome, minimal... Les mer »

Sommerens store K-Beauty SPF-guide

Sommerens store K-Beauty SPF-guide

K-Beauty har vært på trendkartet ganske lenge – spesielt når det kommer til SPF. Vi ser på en herlig kombinasjon av hudpleie og solbeskyttelse i ett – la oss guide deg gjennom våre bestselgende solkremer innen koreansk hudpleie.Ved å kombinere det beste fra tradisjonelle koreanske ingredienser med modern... Les mer »

SkinCeuticals nye anti-age-serum –

SkinCeuticals nye anti-age-serum – "magi på flaske"

Her er alt du må vite om SkinCeuticals nye Cell Cycle Catalyst anti-age-serum – det perfekte serumet for den optimale anti-age-rutinen.SkinCeuticals er hudpleiemerket som ligger i forkant når det gjelder vitenskapelig ekspertise og fantastiske resultater. Utforsk det varierte sortimentet – fra beskyttende favoritter til ant... Les mer »

Estée Lauder hyller aldring med sin nyeste lansering

Estée Lauder hyller aldring med sin nyeste lansering

"I look good because of my age, not for my age" – det er ordene som innledet Estée Lauders nyeste kampanje, der deres siste nyhet ble presentert.Med hudpleieproduktene sine ønsker Estée Lauder å feire aldring og minne oss på å se det vakre i å bli eldre. Med det i tankene skapte kampanjen "Because of My A... Les mer »

MAC Cosmetics Foundation Guide

MAC Cosmetics Foundation Guide

Vi guider deg gjennom MAC Cosmetics foundations for å hjelpe deg med å finne den perfekte basen for din hudtype og behov – fra nyheter til omtalte klassikere.Å velge rett foundation er ikke alltid det letteste. Men det positive er at det i dag faktisk finnes noe for enhver smak, uansett hvilken dekningsgrad du foretrekker, h... Les mer »

Finn riktig maskara fra Lancôme

Finn riktig maskara fra Lancôme

Er du usikker på hvilken Lancôme-maskara som passer deg best? Vi hjelper deg ta rett valg, slik at du kan få vippene du drømmer om.Lancôme har lenge hatt en ikonisk status i skjønnhetsverdenen, ikke minst takket være sine mascaraer. Enten du er ute etter lengde, volum eller pleiende varianter, så finnes de... Les mer »

The Secret Garden – Et dessertbord av dufter

The Secret Garden – Et dessertbord av dufter

Amouage er verdenskjent for sine fortryllende dufter, og har siden oppstarten i 1983 skapt eksklusive og sofistikerte parfymer. Nå tar dufthuset inn sitt nyeste mesterverk i The Secret Garden-kolleksjonen – Love Delight.Duftfamilien, som består av fristende aromaer og søtsaker, staves gourmand. Notene tilbyr et bord fullt av... Les mer »

Take The Day Off – Her er ansiktsrensen som passer deg

Take The Day Off – Her er ansiktsrensen som passer deg

Vi går gjennom Cliniques skånsomme Take The Day Off-serie slik at du kan finne en ansiktsrens som passer for deg.Huden vår utsettes for smuss og stress hver dag, så det er viktig at vi avslutter dagen med å gi huden litt ekstra omsorg. Clinique har utviklet Take The Day Off-serien, en samling ansiktsrenser som effektivt ... Les mer »

ARTIKKEL 1-13 638.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle