Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Skincare Days – Skincare Days: opptil 25 % på utvalgte hudpleiemerker >
Så bra er hyaluronsyre for håret

Så bra er hyaluronsyre for håret

Oppdag Skinification of Hair med Re-Born Hairsolution, et hårpleiemerke som ligger i forkant av trenden med å pleie hodebunnen like omsorgsfullt som resten av huden. Med innovative produkter fra Re-Born kan du enkelt og effektivt fornye håret. Vi forklarer hvordan det gjøres.Re-Born Hairsolution har blitt skapt ut ifra 40 ... Les mer »

Alt du må vite om retinol

Alt du må vite om retinol

Få ingredienser innen hudpleie får mer oppmerksomhet enn retinol – og det med rette. Retinol har en vitenskapelig bevist positiv effekt på blant annet rynker, solskader og akne. Men hvordan bruker du retinol best? Les videre, så skal vi gi deg svar på alle spørsmål og fortelle deg om et nytt retinolproduk... Les mer »

Fremtidens hudpleie er her – foryngende resultat som varer

Fremtidens hudpleie er her – foryngende resultat som varer

Forskningen innen hudpleie utvikler seg hele tiden, med stadig bedre resultater. Nå kommer en serie med produkter som forynger huden i dybden for varige resultater. For 11 år siden fikk vi oppleve 111SKINs egenutviklede NAC Y2-kompleks som effektivt reduserte aldringstegn. Nå er formelen oppdatert og har blitt enda kraftigere, med... Les mer »

Powerduoen som gir glow dag og natt

Powerduoen som gir glow dag og natt

Huden trenger fuktighet og næring hele døgnet. Estée Lauders bestselgende powerduo booster huden din både dag og natt. Vi tipser om hvordan du skaper en dag- og kveldsrutine som gjør huden sunnere, glattere og mer strålende.DagDen bestselgende DayWear Sheer Tint Release SPF 15 er en lett, tonet fuktighetskrem som je... Les mer »

5-stjerners kroppsprodukter med mandelolje

5-stjerners kroppsprodukter med mandelolje

Hver årstid byr på sine egne utfordringer for huden. Både vinterens kulde og sommerens strandliv kan være uttørkende og stressende for huden. Oppdag L'Occitanes populære Almond-serie med mandelolje, og nyt silkemyk hud året rundt. Scroll ned for å se kundenes 5-stjerners favoritter.Mandelolje er en tradisj... Les mer »

Få en enklere hudpleierutine med hypede Hyggee

Få en enklere hudpleierutine med hypede Hyggee

K-beauty er kanskje mest kjent for lange hudpleierutiner i 13 trinn. Men det finnes unntak. La oss introdusere Hyggee – sørkoreansk hudpleie som leverer en omfattende rutine med enkle og effektive produkter.Hyggee er, som du kanskje allerede gjettet, blitt inspirert av det danske ordet «hygge», som handler om å skape av... Les mer »

Alt om solkrem og SPF – hudterapeutens beste tips

Alt om solkrem og SPF – hudterapeutens beste tips

Uansett om du satser på en enkel hudpleierutine eller 13 trinn à la K-beauty, er det ett trinn du aldri bør hoppe over – solkremen. Vi vet alle at UV-stråling kan være farlig for huden, men visste du at solen også er hovedårsaken til at huden aldres for tidlig? Rynker, slapphet og pigmenteringer er i stor... Les mer »

Alt om den hete dufttrenden layering

Alt om den hete dufttrenden layering

Layering er en parfymetrend som bare blir mer og mer populær. Det handler om å kombinere to eller flere dufter for å få en helt unik duftkombinasjon. Det finnes ikke noe rett eller galt, du kan mikse og matche etter eget ønske. Hvis resultatet ikke blir som du forestilte deg, er det bare å prøve en ny kombinasj... Les mer »

Brand of the Month: Memo Paris

Brand of the Month: Memo Paris

Denne måneden vil vi løfte frem det franske parfymehuset Memo Paris. Med eksklusive dufter og elegante flasker har det Paris-baserte parfymemerket tatt skjønnhetsverdenen med storm. Memo Paris designer duftene sine etter mottoet «reisen er målet», og notene tar oss med til eksotiske destinasjoner rundt om i verden. ... Les mer »

Proff hårpleie à la K-Beauty med La'dor

Proff hårpleie à la K-Beauty med La'dor

K-Beauty for håret? Absolutt – det handler om førsteklasses hårpleie som fokuserer på både hår og hodebunn. Nå kan du endelig klikke hjem de hypede hårpleieproduktene fra sørkoreanske La'dor her på Bangerhead. La'dor tilbyr en blanding av naturlige ingredienser og moderne teknologi. Her bla... Les mer »

Legg luksuriøs ansiktsolje til rutinen din – gjør slik

Legg luksuriøs ansiktsolje til rutinen din – gjør slik

En ansiktsolje tilfører ekstra næring og frisker opp huden. Nå har Omorovicza lansert en ny, luksuriøs ansiktsolje i deres anerkjente hudpleielinje Queen of Hungary. Queen Oil er laget for å pleie, gjenoppbygge og fornye hudbarrieren din. Er du usikker på hvordan du skal inkludere ansiktsolje i rutinen din? Les vide... Les mer »

Derfor er niacinamid og BHA-syre en superduo

Derfor er niacinamid og BHA-syre en superduo

Er du usikker på hvilke aktive ingredienser du kan blande i hudpleie? Da kan vi gi deg et skikkelig supertips: Niacinamid og BHA-syre er den perfekte kombinasjonen!Hvorfor er BHA (salisylsyre) og niacinamid (vitamin B3) en så vellykket kombinasjon? Vel, det er fordi BHA fjerner urenheter og løser opp talg. Når huden er eksfol... Les mer »

Guide: Finn fram blant bestselgerne fra Embryolisse

Guide: Finn fram blant bestselgerne fra Embryolisse

Embryolisse er et fransk apotekmerke du ikke vil gå glipp av. Ikke bare er produktene effektive og rimelige – de er også multifunksjonelle.Det hele startet for over 70 år siden i Paris. En fransk hudlege ønsket å utvikle en enkel og effektiv krem ​som ville forbedre alle hudtyper. Resultatet ble kultklassiker... Les mer »

ARTIKKEL 1-13 526.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle