Magazine

What we want now

Effektiv, skånsom og innovativ hudpleie fra Korea!

Handle nå
Julegaveguide: luksuriøse beautygaver til noen du er glad i

JULEGAVEGUIDE: LUKSURIøSE BEAUTYGAVER TIL NOEN DU ER GLAD I

Vil du skjemme bort noen litt ekstra i år? Hvorfor ikke satse på en luksuriøs beautygave som kan sette gullkant på din favorittpersons liv som de kanskje ikke hadde unnet seg selv! Vi har valgt ut fem favoritter som passer perfekt under juletreet i år. Rituals the Ritual of Ayurveda Balancing CeremonyDen perfekte... Les mer »

5 kultfavoritter for håret som du må teste

5 KULTFAVORITTER FOR HåRET SOM DU Må TESTE

Med den enorme mengden produkter som lanseres innen beauty så krever den en del å oppnå kultstatus, men noen klassikere lykkes å være aktuelle år etter år - helt enkelt fordi de er så bra. Vi tipser om fem stykker som du absolutt må teste! Mason Pearson Handy Bristle Dark RubyHårbørsten... Les mer »

Hvilken sheet mask passer deg?

HVILKEN SHEET MASK PASSER DEG?

Sheet masks er perfekt å skjemme bort ansiktet litt ekstra utover den daglige hudpleierutinen. I tillegg gir de deg samtidig material for søndagens instagramspost #sundaymasking. Her har vi valgt ut våre favoritter utifra ulike typer av behov. Sjekk de ut og bli inspirert! Tørr hudNår vinteren er på vei er... Les mer »

Hvorfor skal man bruke toner?

HVORFOR SKAL MAN BRUKE TONER?

En toner er den perfekte avslutning på rengjøringsprosedyren, men likevel er det mange som hopper over dette viktige steget. Her forklarer vi hvorfor du ikke skal være en av dem! Eliminere urenheter og smussFor uren hud er en toner et absolutt must som en del av rengjøringen, ettersom den kan hjelpe med å bekje... Les mer »

Slik holder krøllene lenger

SLIK HOLDER KRøLLENE LENGER

Vi har alle vært der; du har stått i flere timer for å krølle håret og fiksert med hårspray, men likevel ligger håret flatt etter noen timer. Dette er så klart veldig irriterende og absolutt ikke verdt all din tid. Vi hjelper deg gjerne med triksene vi har lært oss for å få krøllene til... Les mer »

3 enkle grep som gir mye volum

3 ENKLE GREP SOM GIR MYE VOLUM

Vakkert og velpleid hår med megavolum er drømmen for mange, og med riktig triks fikser du enkelt og raskt ordentlig høyde på håret. Vi har listet våre tre favorittknep for å skape volum hos alle hårtyper. Start i dusjenVeien til perfekt volum starter allerede i dusjen for å få maksimalt resu... Les mer »

Dere spør - vi svarer: hvordan får man fin glød?

DERE SPøR - VI SVARER: HVORDAN FåR MAN FIN GLøD?

Hvor mange ganger han man ikke ønsket at man hadde en liten personlig hudterapeut som man kan ha i lommen og dra frem hver gang det er på tide å oppdatere hudpleierutinen, bekjempe kviser eller skape fantastisk glød? Mange ganger, om du spør oss! Vi har dessverre ingen miniversjon man kan bestille (ikke enda i alle fall)... Les mer »

3 foundations som også passer for sensitiv hud

3 FOUNDATIONS SOM OGSå PASSER FOR SENSITIV HUD

Foundation er ikke lenger bare synonymt med tykk og dekkende underlagskrem som skjuler alt. Dagens foundations kan gi jevn og vakker hudtone, samtidig som den lar din egen hud lyse gjennom. Sensitiv hud er ikke heller et hinder for den som vil ha litt ekstra dekke. Vi tipser om våre beste foundations som er snill mot alle hudtyper. IDU... Les mer »

5 skjønnhetsprodukter som senker stressnivået

5 SKJøNNHETSPRODUKTER SOM SENKER STRESSNIVåET

Stress er en del av manges hverdag som over tid kan føre til tørr og gusten hud. Hvorfor ikke kombinere beautyinteressen med en stunds avkobling for å kvitte deg med problemet? Rituals The Ritual Of Sakura Bath FoamEt beroligende aromabad gir direkte avkobling og harmoni. Det fungerer også utmerket som et budsjettalterna... Les mer »

ARTIKKEL 1-10 AV 151.1 2 3 4  Neste »  | Vis alle