Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Oppdater hårfavorittene dine – akkurat nå: opptil 25 % på hårpleie >
Vi sender ordre samme (virke)dag om du gjør bestillingen før kl. 12. Gjøres bestillingen etter kl. 12 sendes ordren neste virkedag.

Helthjem leverer pakker hjem til deg, enten på dørmatten eller i postkassen. Alle forsendelser med Helthjem har sporing og kan spores her. Budene til Helthjem jobber om natten, og du trenger ikke være våken for å ta imot pakken. Pakker leveres over hele landet, seks dager i uken. Normal leveringstid er 2-4 virkedager. For mer informasjon og personvernerklæring les mer her.

Instabox
leveres til utvalgt Instabox. Hent ut pakken med en PIN-kode som du mottar på SMS (legitimering med BankID kan kreves). Normal leveringstid er 1-2 virkedager.

Bring Pakke
 sendes med full sporbarhet til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Du får en hentemelding på SMS så snart pakken har kommet frem. Normal leveringstid er 1-3 virkedager.

Bring Postpakke sendes med sporing og kan spores her , og leveres direkte til postkassen, i en pose på døren (uten signering), eller til nærmeste utleveringssted. Husk å ha med husnummer i adressen. Normal leveringstid er 2-4 virkedager.