Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Vi sender ordre samme (virke)dag om du gjør bestillingen før kl. 12. Gjøres bestillingen etter kl. 12 sendes ordren neste virkedag.

Helthjem leverer pakker hjem til deg, enten på dørmatten eller i postkassen. Alle forsendelser med Helthjem har sporing og kan spores her. Budene til Helthjem jobber om natten, og du trenger ikke være våken for å ta imot pakken. Pakker leveres over hele landet, seks dager i uken. Normal leveringstid er 2-4 virkedager. For mer informasjon og personvernerklæring les mer her.

Instabox
leveres til utvalgt Instabox. Hent ut pakken med en PIN-kode som du mottar på SMS (legitimering med BankID kan kreves). Normal leveringstid er 1-2 virkedager.

Bring Pakke
 sendes med full sporbarhet til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Du får en hentemelding på SMS så snart pakken har kommet frem. Normal leveringstid er 1-3 virkedager.

Bring Postpakke sendes med sporing og kan spores her , og leveres direkte til postkassen, i en pose på døren (uten signering), eller til nærmeste utleveringssted. Husk å ha med husnummer i adressen. Normal leveringstid er 2-4 virkedager.