Ole Henriksen | Lave priser | Rask levering | Bangerhead

Ole Henriksen

Ole Henriksen
Ole Henriksen tror på at med kontinuerlig eksfoliering, pleie og ro, oppnår du den omtalte «Ole-Glow». Hvert produkt i sortimentet kombinerer effektive og kraftige naturlige planteekstrakter og essensielle fettsyrer for å løse hvert eneste hudproblem. Alle produktene fra Ole Henriksen er cruelty-free.

Om Ole Henriksen
Hollywood-stjernenes hudpleieguru Ole Henriksen vokste opp i en liten by i Danmark. Hans reise mot hudpleie startet allerede i tenårene da han utviklet problematisk akne. Interessen for hudpleie vokste enda mer da han fikk profesjonell hjelp som ga gode resultat.

Ole lanserte produktene i 1984 og gjorde dem slik at de var enkle å bruke, effektive og lekfulle. De fargerike forpakningene er en fryd for øyet og gjør det enkelt å følge de ulike seriene for ulike hudtyper.

Serier

Truth – En serie fullpakket med C-vitamin som booster huden og gir den herlig glød. Produktene takler også de første alderstegnene, samt gir huden en klarere og jevnere følelse.

Balance – Serien for deg med kombinert hud som vil kontrollere oljeproduksjon, minimere porene og balansere huden. Produktene inneholder også glykolsyre og AHA for å gi huden en lett eksfolierende effekt.

Transform – En anti-age serie som jobber effektivt på fine linjer og rynker. Huden får finere struktur og oppleves jevnere, samtidig som pigmentflekker minimeres.

Nurture – fuktighetsgivning for mykere og smidigere hud finner du i denne serien. Produktene gir huden en boost av intensiv og langvarig fuktighet, samt beskytter huden mot ytre påvirkninger.

Våre favoritter
Ole Henriksen verner både om huden og naturen, hvilket gjenspeiles i de herlige produktene. Her lister vi noen av våre favoritter som du ikke får misse.

Banana Bright Eye Cream. En kraftpakke av en øyekrem som er umulig å ikke elske. Kremen inneholder C-vitamin og bananpudder som lysner, gir fuktighet og reduserer mørke ringer. Gir også lengre holdbarhet til concealeren.

Truth Serum. I dette superherlige ansiktsserumet finner du Oles favorittingrediens, nemlig C-vitamin. Et foryngende serum som gir glød, strammer opp og tilfører fuktighet. Kollagen fremmer hudens elastisitet samtidig som Aloe Vera mykgjør.

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme. Våkne med fresh hud med hjelp av denne fantastiske nattkremen. Inneholder bakuchiol som er et naturlig alternativ til retinol, som bekjemper alderstegn.

Balancing Force Oil Control Toner. Et mildt ansiktsvann som rengjør huden og samtidig minimerer porene. Gykolsyre, AHA og BHA eksfolierer og fjerner døde hudceller som kan tette porene, mens grønn te-ekstrakt holder huden matt.

Filter
Pris
100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr Over 1000 kr
Lukk og vis produkter
Produktserie
Ole Henriksen Balance Ole Henriksen Nurture Ole Henriksen Transform Ole Henriksen Truth
Lukk og vis produkter
44 produkter
Ole Henriksen Power Duo Set Y
Ole Henriksen Power Duo Set

846 kr995 kr

0
Ole Henriksen Truth Serum (30ml) Y
Ole Henriksen Truth Serum (30ml)

595 kr700 kr

0
Ole Henriksen Makeup Your Glow Set Y
Ole Henriksen Makeup Your Glow Set

174 kr205 kr

0
Ole Henriksen Nurture Yourself Set Y
Ole Henriksen Nurture Yourself Set

306 kr360 kr

0
Ole Henriksen 3 Little Wonders Set Y
Ole Henriksen 3 Little Wonders Set

880 kr1035 kr

0
Ole Henriksen Instant Hygge Set Y
Ole Henriksen Instant Hygge Set

378 kr445 kr

0
Ole Henriksen Lavender Body Oil (295ml) Y
Ole Henriksen Lavender Body Oil (295ml)

387 kr455 kr

0
Ole Henriksen Truth Express The Truth
50ml 89ml
Y
Ole Henriksen Truth Express The Truth

fra774 krfra910 kr

0
Ole Henriksen 3 Makeup Wonders Set Y
Ole Henriksen 3 Makeup Wonders Set

846 kr995 kr

0

25% rabatt på hårpleie* >