Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
It’s Christmas time – Kjøp årets beautygaver i vår juleshop >
Finn rett blant favorittene fra Ole Henriksen
Beauty
Finn rett blant favorittene fra Ole Henriksen
Våre hudterapeuter guider: Derfor er hudbarrieren viktig, og slik styrker du den
Beauty
Våre hudterapeuter guider: Derfor er hudbarrieren viktig, og slik styrker du den
Kjøp bestselgeren hos Bangerheads Pre Summer Days
Beauty
Kjøp bestselgeren hos Bangerheads Pre Summer Days

Pris
Hudtype
Produktserie
Filter
Sorter
31 produkter
Gave
559 kr Veil. pris 791 kr (-29%)
Gave
565 kr Veil. pris 602 kr
Gave
695 kr Veil. pris 749 kr
Great Deal
Gave
671 kr Veil. pris 958 kr (-30%)
Great Deal
Gave
719 kr Veil. pris 802 kr (-10%)
Gave
Ole Henriksen
725 kr Veil. pris 780 kr
Gave
645 kr Veil. pris 707 kr
Gave
415 kr Veil. pris 445 kr
Gave
315 kr Veil. pris 346 kr
Nyhet
295 kr Veil. pris 309 kr
Gave
1 019 kr Veil. pris 1 042 kr
Great Deal
Gave
596 kr Veil. pris 870 kr (-31%)
289 kr Veil. pris 309 kr
Gave
365 kr
Gave
857 kr Veil. pris 950 kr (-10%)
Gave
Ole Henriksen
Midlertidig utsolgt
960 kr
Gave
689 kr Veil. pris 695 kr
Gave
590 kr Veil. pris 634 kr
Great Deal
Gave
295 kr Veil. pris 340 kr (-13%)
Great Deal
Gave
295 kr Veil. pris 356 kr (-17%)
Gave
385 kr Veil. pris 414 kr
Gave
525 kr Veil. pris 571 kr
515 kr Veil. pris 518 kr
Vis mer

Ole Henriksen
Ole Henriksen tror på at med kontinuerlig eksfoliering, pleie og ro, oppnår du den omtalte «Ole-Glow». Hvert produkt i sortimentet kombinerer effektive og kraftige naturlige planteekstrakter og essensielle fettsyrer for å løse hvert eneste hudproblem. Alle produktene fra Ole Henriksen er cruelty-free.

Om Ole Henriksen
Hollywood-stjernenes hudpleieguru Ole Henriksen vokste opp i en liten by i Danmark. Hans reise mot hudpleie startet allerede i tenårene da han utviklet problematisk akne. Interessen for hudpleie vokste enda mer da han fikk profesjonell hjelp som ga gode resultat.

Ole lanserte produktene i 1984 og gjorde dem slik at de var enkle å bruke, effektive og lekfulle. De fargerike forpakningene er en fryd for øyet og gjør det enkelt å følge de ulike seriene for ulike hudtyper.

Serier

Truth – En serie fullpakket med C-vitamin som booster huden og gir den herlig glød. Produktene takler også de første alderstegnene, samt gir huden en klarere og jevnere følelse.

Balance – Serien for deg med kombinert hud som vil kontrollere oljeproduksjon, minimere porene og balansere huden. Produktene inneholder også glykolsyre og AHA for å gi huden en lett eksfolierende effekt.

Transform – En anti-age serie som jobber effektivt på fine linjer og rynker. Huden får finere struktur og oppleves jevnere, samtidig som pigmentflekker minimeres.

Nurture – fuktighetsgivning for mykere og smidigere hud finner du i denne serien. Produktene gir huden en boost av intensiv og langvarig fuktighet, samt beskytter huden mot ytre påvirkninger.

Våre favoritter
Ole Henriksen verner både om huden og naturen, hvilket gjenspeiles i de herlige produktene. Her lister vi noen av våre favoritter som du ikke får misse.

Banana Bright Eye Cream. En kraftpakke av en øyekrem som er umulig å ikke elske. Kremen inneholder C-vitamin og bananpudder som lysner, gir fuktighet og reduserer mørke ringer. Gir også lengre holdbarhet til concealeren.

Truth Serum. I dette superherlige ansiktsserumet finner du Oles favorittingrediens, nemlig C-vitamin. Et foryngende serum som gir glød, strammer opp og tilfører fuktighet. Kollagen fremmer hudens elastisitet samtidig som Aloe Vera mykgjør.

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme. Våkne med fresh hud med hjelp av denne fantastiske nattkremen. Inneholder bakuchiol som er et naturlig alternativ til retinol, som bekjemper alderstegn.

Balancing Force Oil Control Toner. Et mildt ansiktsvann som rengjør huden og samtidig minimerer porene. Gykolsyre, AHA og BHA eksfolierer og fjerner døde hudceller som kan tette porene, mens grønn te-ekstrakt holder huden matt.