Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Vi feirer 17 mai med magiske tilbud - opptil 25 % rabatt på utvalgte varer! 

Makeup

Foundation

Skincare

Bestsellers

Pris
Hudtype
Nyanse / Farge
Mascara
Finish
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
59 produkter
Great Deal
Nyhet
50ml
91 kr Veil. pris 105 kr (-13%)
1
302 kr Veil. pris 355 kr (-15%)
1
Bobbi Brown
266 kr Veil. pris 300 kr (-11%)
2
280 kr
469 kr Veil. pris 470 kr
Bobbi Brown
175 kr
Nyhet
01 Black
Bobbi Brown
199 kr
Bobbi Brown
315 kr
265 kr
Bobbi Brown
285 kr
172 kr
Bobbi Brown
466 kr Veil. pris 470 kr
1
Nyhet
Cranberry 06
Bobbi Brown
175 kr
320 kr
Nyhet
375 kr
Bobbi Brown
336 kr
304 kr Veil. pris 380 kr (-20%)
255 kr
Bobbi Brown
359 kr Veil. pris 360 kr
Bobbi Brown
285 kr
Vis mer

Bobbi Brown
Et globalt skjønnhetsmerke som gir kvinner muligheten å omfavne og fremheve sin individuelle skjønnhet. Med både hudpleieprodukter og makeup av høy kvalitet kan du skape vakker og strålende hud.

Om Bobbi Brown
Varemerket ble grunnlagt i 1991 i New York City av entreprenøren og makeupartisten Bobbi Brown. Hun fikk sitt gjennombrudd som makeupartist da hun la makeup for Naomi Campbell til hennes Vogue-cover. Etter dette lanserte hun en liten kolleksjon med 10 leppestifter som banet vei for fremgangen.

Bobbi Brown vil løfte kvinners skjønnhet med følelsen av å kjenne seg og se ut som seg selv – bare litt mer selvsikker. Varemerket finnes i dag i 74 land i verden og har siden 1995 vært eid av Estee Lauder Companies.

4 steg til en naturlig base:
Steg 1: Start alltid med nøye rengjort hud og pass på å tilføre fuktighet. Hydrating Face Cream passer fra for deg med en normal hudtype, mens Vitamin Enriched Face Base passer best for deg med tørr hud.

Steg 2: En primer gjør at makeupen sitter hele dagen. Extra Illuminating Moisture Balm gir huden fantastisk glød og fungerer best for tørr hud. Primer Plus Mattifier skjuler synlige porer og kontrollerer oljeproduksjonen, hvilket er bra for deg med kombinert eller fet hud.

Steg 3: Påføre foundation der du trenger dekning. Pass på å matche nyansen med halsen slik at du får et naturlig resultat. Stick Foundation er mer fuktighetsgivende, mens Skin Long-Wear Foundation gir en matt finish.

Steg 4: Avslutt med concealer under øynene og på kviser og ujevnheter. Du kan starte med å påføre en corrector for å nøytralisere f.ek.s blå eller røde toner, for så å legge en concealer over der det trengs.

Våre favoritter:
Med 30 års erfaring av makeup og hudpleie kan du være trygg på at Bobbi Browns produkter kommer til å gi deg fantastisk hud. Her lister vi noen av våre favoritter som du ikke vil gå glipp av!

Vitamin Enriched Face Base. En av Bobbi Browns absolutte bestselgere. En oljefri krem med fyldig konsistens som forbereder huden for makeup. Bassiasmør tilfører fuktighet mens A-vitamin og gulrotekstrakt minimerer fine linjer og rynker. Den passer bra for deg med tørr hud.  

Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15. For full dekning og lang holdbarhet i opptil 16 timer gir denne foundation deg en matt finish som kjennes vektløs på huden. Den gir en myk og smidig følelse samtidig som huden får puste.

Luxe Lip Color. En fantastisk fin leppestift som finnes i to varianter; matt og satin. Leppene får fuktighet og et kraftig pigment som gir en levende farge. Med et stort utvalg av nyanser så kommer du definitivt til å finne en ny favoritt!