Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Skincare Days – Skincare Days: opptil 25 % på utvalgte hudpleiemerker >
Oppdag kultklassikeren: Ombré Leather fra Tom Ford
Beauty
Oppdag kultklassikeren: Ombré Leather fra Tom Ford
Ser du etter den perfekte gaven til noen du er glad i? Eller ønsker å unne deg selv noe spesielt? Sjekk ut Ombre Leather, Tom Fords ikoniske unisex-duft med en distinkt duft av lær som er elsket av både kvinner og menn. Denne kultklassikeren er tilgjengelig som både Eau De Parfume og Parfum. Scroll ned og les mer om denn
Her er Tom Ford-duften alle snakker om
Beauty
Her er Tom Ford-duften alle snakker om
Høsten - den perfekte unnskyldningen for å unne deg selv en ny duft! Vi er besatte av Tom Fords Rose Prick Eau de Parfum som på kort tid har blitt en skikkelig favoritt. Scroll ned så får du vite hvorfor denne duften har blitt så populær.Romantisk men skarpRose Prick er inspirert av Tom Fords egen rosehage og e

Pris
Produktserie
Filter
Sorter
38 produkter
30ml 50ml
Tom Ford
630 kr
Gave
100ml 30ml
Tom Ford
795 kr
10ml 30ml
630 kr
30ml 50ml
Great Deal
Gave
100ml 10ml
380 kr
100ml 50ml
380 kr
30ml 50ml
Tom Ford
630 kr
30ml 50ml
Tom Ford
1 925 kr
50ml 100ml
Tom Ford
1 320 kr
50ml 100ml
1 475 kr
30ml 50ml
Tom Ford
Midlertidig utsolgt
630 kr
Tom Ford
Midlertidig utsolgt
675 kr
Nyhet
2 414 kr
Tom Ford
Midlertidig utsolgt
500 kr
Tom Ford
Midlertidig utsolgt
3 227 kr
100 ml 50 ml
1 475 kr
100 ml 30 ml
Great Deal
100ml 50ml
1 230 kr
100ml 30ml
795 kr
50ml 30ml
795 kr
Vis mer

Tom Ford

Med sin bakgrunn innen mote har Tom Ford utviklet sitt varemerke til et stort motehus med både klær, parfyme, sminke og accessories. Kraftfulle og ikoniske parfymer som utstråler eleganse, luksus og design.

Om Tom Ford

Varemerket og motehuset ble startet av Tom Ford i år 2005 i USA. Tom vokste opp i Texas, og studerte arkitektur i New York, og i 1990 flyttet han til Milano i Italia for å begynne jobbe som desginer for Gucci. Hans karriere tok fart, og innen et par år var han kreativ direktør for Gucci, og senere Yves Saint Laurent.

Tom startet sitt varemerke med å lansere solbriller, for å så, sammen med Esteé Lauder, lansere sine egne skjønnhetsprodukter. Hans bakgrunn innen arkitektur avspeilies i desgignen på hans parfymeflasker, som henter inspirasjn fra ulike bygninger, for å skape en luksuriøs og elegant følelse.

Serier

Orchid - En sensuell serie dameparfymer basert på ulike sorters orkidéer, for å skape en unik opplevelse for sinnet og følelsene.

Noir - Orientalske og forførende parfymer for både damer og herrer, med rav, krydder, og noter av tre i basen.

Portofino - Inspirert av den lille fiskebyen Portofino i Italia, får denne serien parfymer en firsk følelse med særegme sitrusnoter.

Våre favoritter

Med kombinasjonen av luksuriøs design og unike noter, er det ikke vanskelig å forelske seg i Tom Fords parfymer. Nedenfor lister vi noen av våre favoritter som du kan kikke nærmere på.

Black Orchid EdP. Tom Fords bestselgende parfyme, og også en kundefavoritt på Bangerhead. Med svart orkidé og krydder har parfymen en sensuell touch med en kraftfull dybde, som ikke etterlater noen upåvirket.

Eau De Soleil Blanc EdT. En frisk og klar dameparfyme med en vibrerende twist av varme blomster og rav, komibnert med sprudlende sitrusnoter. Inspirert av den krystallklare reflektionen av solen mot havet.

Metallique EdP. En feminin parfyme som utstråler eleganse med sin spesialdesignede flasken, for den selvsikre og viljesterke kvinnen. Noter av hvite blomster, bergamott og vanilje skaper en 

En feminin doft som utstrålar elegans med sin specialdesignade flaska för den självsäkra och viljestarka kvinnan. Noter av vita blommor, bergamott och vanilj skapar en avhengigskapende duft.