Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Spring Treat: få 10 % rabatt på dine skjønnhetsfavoritter med koden SPRINGTREAT >
Guide: Slik gir du glow til basemakeup med Lumene
Beauty
Guide: Slik gir du glow til basemakeup med Lumene
Ønsker du en naturlig makeuplook med masse glød som ser ut til å stråle innenfra? Da er Lumenes Invisible Illumination-serie noe for deg. Her finner du hudpleiende makeup som både gir fuktighet og en strålende glow til huden. Produktenes lettflytende sammensetning smelter raskt inn i huden og kan enkelt påf
Lumene Foundation Guide
Beauty
Lumene Foundation Guide
Det finske merket Lumene har oppnådd kultstatus etter over 50 år i bransjen, ikke minst for sine bestselgende basisprodukter beriket med pleiende ingredienser fra den nordiske naturen. Hvis du enda ikke har testet noen av favorittene, er det virkelig på tide. Vi hjelper deg med å velge rett blant alle foundationene til Lumene

Face makeup

Skin Care

Invisible Illumination

Color Cosmetics

Pris
Hudtype
Nyanse / Farge
Mascara
Finish
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
83 produkter
Selling fast
-30%
118 kr Vanlig pris 169 kr (-30%)
-30%
174 kr Vanlig pris 249 kr (-30%)
129 kr
-30%
104 kr Vanlig pris 149 kr (-30%)
151 kr Vanlig pris 189 kr (-20%)
157 kr
1 Blonde 2 Brown
110 kr
99 kr
Universal Light Universal Medium
Medium Light
Vis mer

Lumene
Med produkter inspirert av den finske naturen har Lumene skapt et stort produktutvalg med hudpleie, makeup og kroppspleie. Alle produktene er cruelty free og hudpleien er helt vegansk.

Om Lumene
Lumene ble skapt i 1970 og vokste raskt til å bli en av de mest solgte kosmetikkproduktene i Finland. Alle produkter er skapt med den nordiske kvinnen i tankene, i form av at det skal være rene produkter som også tar vare på den nordiske naturen.

Gjennom å kombinere rent kildevann og andre nøye utvalgte ingredienser skapes effektive hudpleie- og makeupprodukter som forsterker hudens naturlige styrke, skjønnhet og glød.

Serier

Valo – en serie som gir huden en boost av C-vitamin med hjelp av vill molte og fuktighet fra hyaluronsyre og rent nordisk kildevann. Huden oppleves strålende og med naturlig glød. Valo Glow Reveal Peeling Mask frisker opp trøtt og grå hud og gir ny, sunn glød.

Lähde - For deg med tørr og sensitiv hud er denne serien perfekt. Dyp fuktighetsgivning for mykere og jevnere hud. Fuktigheten kommer fra økologisk nordisk bjørk, hyaluronsyre og nordisk kildevann.

Invisible Illumination - For strålende hud med frisk og vakker glød. Makeup-produktene inneholder glødgivende molte og rent nordisk kildevann for å tilføre fuktighet. Bestselgeren Instant Glow Beauty Serum gir huden naturlig glød.

Våre favoritter
Å få naturlig vakker hud med glød og fuktighet har aldri vært enklere. Her kommer våre toppfavoritter som du burde teste!

Valo Glow Boost Essence. Dette fantastiske serumet gir huden en boost av C-vitamin og nordisk molte. Hyaluronsyre tilfører fuktighet og stimulerer hudens naturlige kollagensyntese. Huden oppleves strålende og glattere.

CC Color Correcting Cream. Et unikt 6-i-1 produkt som jevner ut ujevn hudtone og rødhet. Den kremige konsistensen påføres lett over huden og SPF 20 beskytter mot skadelige UVA- og UVB-stråler.

Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask. Denne fuktighetsgivende ansiktsmasken gir huden en behagelig og myk følelse. Nordisk bjørk øker hudens fuktighetsnivå og nordisk kildevann gir huden et friskere utseende.