Estée Lauder

Estée Lauder
Estée Lauder står for klassisk skjønnhet og en sterk tro på at alle kvinner er vakre. Produktene utvikles med kunden i tankene; de skal være enkle å bruke og gi resultat som holder. Estée var en pionér i skjønnhetsbransjen og hennes arv lever videre i dag med et stort utvalgt av hudpleie, kroppspleie, parfyme og makeup.

Om Estée Lauder
Estée Lauder er uten tvil et av de mest ikoniske skjønnhetsvaremerkene gjennom tidene. Firmaet ble grunnlagt av Estée Lauder og hennes mann Joseph Lauder allerede i 1946 og de bygde opp firmaet sammen. I 1946 ble de første fire produktene skapt og ble solgt i New York på Manhattan i salonger der Estée gav gratis konsultasjoner og rådgivning.

Estée passet på at hennes produkter bare skulle selges i de fineste og mest elegante butikkene. Hennes tro på å lytte og teste produktene på kundene blev en suksess. I dag er Estée Lauder et stort konsern med mange merker under seg, som Clinique, MAC Cosmetics og Tom Ford med flere.

Serier

Revitalizing Supreme – Serien som fokuserer stort på anti-age og å minimere forekomsten av fine linjer og rynker. Produktene arbeider aktivt på å øke fasthet i huden og en herlig glød.

Double Wear – Et stort utvalg av baseprodukter for å passe alle hudtyper og hudtoner. Her kan du finne både en nyanse og en formel som passer nettopp for deg.

DayWear & NightWear – fuktighetsgivende serie som booster med antioksidanter som beskytter huden mot ytre påvirkninger. Serien inneholder flere kremer for ulike hudtyper slik at du enkelt kan finne en som passer nettopp deg.

Re-Nutriv – Denne fantastisk luksuriøse hudpleieserien arbeider effektivt med å minimere alderstegn, som fine linjer, rynker, minsket fasthet og gusten hud. Mange av produktene inneholder Black Diamond Truffle Extract som gir en kraftig anti-age effekt.

Våra favoriter
Hos Estée Lauder kan du finne et bredt sortiment av hudpleie, makeup, kroppspleie og parfyme. Her lister vi noen av våre favoritter.

Advanced Night Repair. Dette anti-age serumet har nok ingen misset. Serumet minimerer drastisk fine linjer og rynker, samtidig som det gir en boost av fuktighet. Huden oppleves yngre og jevnere med fin glød. Finnes også som øyekrem og øyeserum.

Double Wear Stay-in-Place Makeup. Full dekning, matt finish og finnes i over 30 nyanser. Denne kultfavoritten er vannfast og garanterer et jevnt resultat som holder lenge. Finnes også i en lettere variant om du ønsker lett til medium dekning, nemlig Double Wear Nude Makeup.

DayWear Anti-Oxidant 24H Moisture Cream SPF 15. Beskyttende ansiktskrem som gir fuktighet I 24 timer. Minimerer de første alderstegnene som tørr og gusten hud, samt fine tørrhetslinjer. Finnes i to varianter; en for deg med tørr hud og en for kombinert og normal hud.

Bronze Goddess EdT. Det å drømme seg bort til en varm sandstrand gjør vi nok alle innimellom. Med varme toner av kokos, rav og sandeltre toppet med frisk mandarin, gir denne parfymen en følelse av en varm sommerdag, hele året.

Les mer Skjul informasjon
Filter
147 produkter
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Y
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

fra335 krfra470 krVeil. pris 

3
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II

fra565 krfra729 krfra690 krVeil. pris 

2
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II (50ml) Y
Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Spf 45
Y
Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer
Medium Deep
Y
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black Y
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15
Normal/Combinated (50ml) Dry (50ml)
Y
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil
Smoke Night Diamond Night Violet Sapphire Emerald Volt Pearl Electric Cobalt Gold
Y
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil

fra230 krfra230 krVeil. pris 

0
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer
Y
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer

fra260 krfra325 krfra305 krVeil. pris 

0
Estée Lauder Pure Color Love Lipstick
Blaise Buff 100 Raw Sugar 110 Hot Streak 300 Bar Red 310 Burning Love 320 Strapless 130 Naked City 140 Wild Poppy 330 Crazy Beautiful 430
Y
Estée Lauder Brow Multi Tasker
01 Blonde 03 Brunette 04 Dark Brunette
Y
Estée Lauder Brow Multi Tasker

250 kr250 krVeil. pris 

0
Estée Lauder Double Wear Infinite Waterproof Eyeliner
Kohl Noir Espresso Graphite Indigo
Y
Estée Lauder Perfectionist Wrinkle/Lifting Firming Serum
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher
50ml
Y