Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % rabatt på hudpleie – fyll på med favorittene dine >

Pris
Hudtype
Hårtype
Fordeler
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
67 produkter
30ml 60ml
89 kr
195 kr
30ml
160 kr
210 kr
126 kr
149 kr
50ml 150ml
The Ordinary
135 kr
164 kr
Vis mer

The Ordinary
The Ordinary er en serie produkter under stadig utvikling som tilbyr etablerte, effektive kliniske teknologier som er produsert for å sette fokus på prissetting og ærlig kommunikasjon i hudpleie. Varemerket ble skapt for å hylle integritet i sin mest ydmyke og sanne form.

Om The Ordinary
The Ordinary tilhører firmaet Deciem, som blant annet har skapt varemerkene NIOD og The Chemistry Brand. Deciem ble grunnlagt i 2013 og har i dag 10 brands under seg. Med et team av forskere som er spesialisert innen kjemi og biokjemi skapes produkter etter kundens behov. Alle kunder skal kjenne at de kan finne produkter som passer deres hudtype og også deres lommebok. Alle produkter fra The Ordinary er helt cruelty free og er blant annet fri fra parabener, sulfater og mineraloljer.

Serier

Hydrators & Oils - fuktighetsgivende serum, oljer og kremer for ansiktet som mykgjør og beskytter huden. Natural Moisturizing Factors + Ha er en fuktighetsgivende ansiktskrem som kan brukes som både dag- og nattkrem. En favoritt her på Bangerhead!

Direct Acids - En serie med produkter som virker direkte eksfolierende og peelende. Disse produktene skal ikke kombineres med hverandre, men er tenkt å være et komplement til øvrige produkter i hudpleierutinen. Produktene er effektive og aktive, så pass på å lese produkttekster og bruksområde nøye slik at du finner produktene som passer nettopp dine behov.

Vitamin C - For strålende og jevn hud med naturlig glød, har du her et utvalg produkter som ikke vil skuffe deg. Vitamin C er en effektiv antioksidant som virker boostende for hudtonen samtidig som det minimerer alderstegn.

Våre favoritter
Med et stort sortiment av fantastiske hudpleieprodukter kan det kjennes vanskelig å vite hva man skal teste. Her lister vi noen favoritter som du ikke vil gå glipp av!

Hyaluronic Acid 2% + B5. Et fuktighetsgivende serum som gir huden en virkelig boost med fuktighet! Hyaluronsyre kan dra til seg opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann hvilket gir huden en plumpet effekt, og slukket tørsten for huden omtrent som et stort glass vann. Denne passer bra for deg med en tørrere hudtype.

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. En effektiv 10 minutters ansiktsbehandling med en eksfolierende effekt. AHA virker på hudens øverste lag for å lysne opp og jevne ut, mens BHA motvirker tette porer. Denne behandlingen passer ikke for sensitiv hud, og man må være nøye med å bruke solkrem etter bruk.

Niacinamide 10% + Zinc 1%. Et høykonsentrert serum med vitaminer og mineraler for å minimere urenheter. Niacinamid minimerer urenheter og zink virker balanserende på talgproduksjonen i huden. Denne passer bra for deg med normal eller kombinert hud som har lett for å få kviser og urenheter.