Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Hair Care Days - akkurat nå ekstra gode tilbud på utvalgt hårpleie >
Doctor Babors nye ampuller med enda mer power
Beauty
Doctor Babors nye ampuller med enda mer power
10 produkter som kundene våre kjøper igjen og igjen
Beauty
10 produkter som kundene våre kjøper igjen og igjen
Gi huden din et løft med ampuller – slik fungerer det!
Beauty
Gi huden din et løft med ampuller – slik fungerer det!
Pris
Hudtype
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
216 produkter
Gave
249 kr Veil. pris 251 kr
Gave
315 kr Veil. pris 320 kr
Great Deal
Gave
360 kr Veil. pris 550 kr (-35%)
1
Great Deal
Gave
1 070 kr Veil. pris 1 382 kr (-23%)
Great Deal
Gave
Great Deal
Gave
138 kr Veil. pris 204 kr (-32%)
Great Deal
Gave
379 kr Veil. pris 568 kr (-33%)
Great Deal
Gave
Babor
131 kr Veil. pris 172 kr (-24%)
Gave
01 Porcelain 02 Ivory
227 kr Veil. pris 316 kr (-28%)
Gave
672 kr
Great Deal
Gave
208 kr Veil. pris 304 kr (-32%)
Great Deal
Gave
160 kr Veil. pris 238 kr (-33%)
Gave
185 kr Veil. pris 195 kr
Gave
Great Deal
Gave
237 kr Veil. pris 326 kr (-27%)
Great Deal
Gave
569 kr Veil. pris 686 kr (-17%)
Gave
140 kr
Great Deal
Gave
280 kr Veil. pris 388 kr (-28%)
Great Deal
Gave
367 kr Veil. pris 445 kr (-18%)
Gave
01 Light Brown
172 kr
1
Vis mer

Babor
Babor ble grunnlagt i Tyskland allerede i 1956 og er i dag et av verdens mest innovative og luksuriøse varemerker innen profesjonell hudpleie. Babor er kjent for sine banebrytende produkter og høye kvalitetskrav. Babor er kanskje mest kjent for produktet Hy-Öl, samt de luksuriøse ampullene, men i varemerkets sortiment kan du finne alt fra ansiktsgjøringer og tonere til øyenkremer og ansiktsmasker. Velg Babor når du ønsker total velpleie for huden, uansett hudtype.

Om Babor
Hvert Babor-produkt gjennomgår omfattende forskning og løpende kvalitetskontroller innen de når kunden. Resultatet er luksuspleie fra naturen som oppfyller de høyeste krav på virkning og toleranse. Babor tar også sitt ansvar overfor naturen på stort alvor. Holdbarhet og miljøvern er derfor en stor del av fremstillingsprosessen. I dag er Babor et av de mest innflytelsesrike hudpleiemerkene i verden og brukes av flere en 100 000 skjønnhetseksperter i over 60 land.

Serier

Cleansing – Den unike og effektive rengjøringsserien.

Skinovage PX – Skreddersydd hudpleie for alle behov.

Vita Balance - Vita Balance er tilpasset for normal til tørr hud. Vita Balance regulerer hudens lipided og fuktighetsinnhold, gjenoppretter elastisiteten og fastheten og gir hud som ser myk og velpleid ut.

Calming Sensitive - Calming Sensitive er en serie for sensitiv hud som beroliger umiddelbart. Irritasjoner, rødhet og stramhetsfølelse dempes. Huden kjennes avslappet og allergiske reaksjoner minimeres. Øker toleransen. De hjelper til å gjenopprette den hydrolipide hinnen og balanserer fuktighetsinnholdet. Huden blir sterkere og mer motstandsdyktig. Den unike Calming Sensitive-formelen er basert på en kombinasjon av rene og naturlige planteekstrakt, samt oljer som regulerer hudens fuktighetsnivå, øker dens elastisitet og styrker beskyttelsen mot ytre miljøpåvirkninger.

Våre favoritter
Vi på Bangerhead elsker alt fra Babor. Om vi må velge ut noen favoritter så er det nok uten tvil Hy-Öl, Skinovage Calming Bi-Phase Serum og Skinovage Balancing Cream.

Hy-Öl – Babors  mest ikoniske produkt som sammen med hydrofile planteoljer og urteekstrakt binder og fjerner vann- og fettløselige substanser på huden. Effektiv dyprengjøring som bevarer hudens naturlige fettsyremantel.

Phytoactive Hydro Base – fuktighetsgivende tofase-emulsjon for sensitiv hud som beroliger huden. Inneholder plantebaserte lipider fra jojobaolje og squalane som hjelper til å styrke hudens naturlige barriere.

Skinovage Balancing Cream - Lett ansiktskrem for kombinert hud som regulerer talgproduksjonen og fuktighetsnivåene i huden. Arbeider poresammendragende og gir deg glattere hud.