Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Perfume Days: Opptil 25 % på utvalgte duftmerker >
Tre virale skjønnhetstrender fra TikTok du må få med deg
Beauty
Tre virale skjønnhetstrender fra TikTok du må få med deg
TikTok og Instagram er fulle av nye beautytrender og videoer. Vi har testet tre av de heteste, virale trendene akkurat nå. Vil du ha hvitere tenner, investere i lekker festivalsminke eller få til en contouring som holder hele dagen? Vi forteller mer - scroll videre.Hvitere tenner med lilla pigmenterSølvsjampo er et must for alle b
Spring arrivals
Beauty
Spring arrivals
Mens vi venter på våren koser vi oss med alt det nye vi har fått innVi har samlet sesongens hotteste nylanseringer og funnet noen favoritter. Her er 10 nyheter innen sminke, hudpleie og hårpleie som du ikke vil gå glipp av! Gode hudpleienyheter for alle hudtyper  Hvis du kun skal investere i ett produkt fo

Pris
Hudtype
Hårtype
Fordeler
Finish
Konsistens
Filter
Sorter
44 produkter
Great Deal
309 kr Veil. pris 368 kr (-16%)
Great Deal
250 kr Veil. pris 348 kr (-28%)
118 kr
Last Chance
204 kr Veil. pris 348 kr (-41%)
189 kr Veil. pris 200 kr
Great Deal
125 kr Veil. pris 160 kr (-22%)
Great Deal
139 kr Veil. pris 179 kr (-22%)
Great Deal
134 kr Veil. pris 176 kr (-24%)
Great Deal
134 kr Veil. pris 174 kr (-23%)
Great Deal
197 kr Veil. pris 274 kr (-28%)
Great Deal
201 kr Veil. pris 275 kr (-27%)
205 kr Veil. pris 299 kr (-31%)
Last Chance
107 kr Veil. pris 179 kr (-40%)
Great Deal
135 kr Veil. pris 179 kr (-25%)
Great Deal
189 kr Veil. pris 264 kr (-28%)
Vis mer

Löwengrip

Löwengrip tilbyr produkter av toppkvalitet som også passe den mest følsomme hud og hårbunn. Like praktiske som vakre, gir de umiddelbare og holdbare resultat. De har alle blitt utviklet av ledende kjemikere og blitt produsert i Sverige med hjelp av miljøvennlige produksjonsmetoder.

Om Löwengrip

I 2012 grunnla Isabella Löwengrip og Pingis Hadenius LCC merket, som nå har bytt navn til Löwengrip. Med hjelp av ledende kjemikere, høykvalitative ingredienser og miljøvennlig produksjon tilbyr Löwengrip effektive, men skånsomme produkter.

Produktene produseres i Sverige, og bak hver lansering ligger et nært samarbeid med Isabellas følgere, som har en stor del i utviklingen av nye produkter. I sortimentet finner du alt fra hud-, kropps- og hårpleie, og mange av produktene passer deg med følsom hud.

Serier

Instant Glow - Gjenfuktende hudpleieserie som virker nærende og gir huden en boost av Vitamin-C for en naturlig glød. Hyaluronsyre mykgjør mens niacinamid balanserer og minimerer urenheter, for en vakker hud.

Advanced Skin Care - Effektive hudpleieprodukter som motvirker synlige alderstegn og minimerer fine linjer og rynker. Med hjelp av aktive ingredienser som retinol, AHA og BHA så økes cellefornyelsen samt kollagenproduksjon i huden.

The Cure - Styrkende og reparerende for deg med farget og skadet hår. Produktene virker dypt rengjørende, samt gjenbygger håret fra rot til topp, og gir det en naturlig glans. Vil du gi håret en boost anbefaler vi The Cure Hair Mask som er intensivt gjenfuktende for tørt hår.

Våre favoritter

Nedenfir lister vi våre favortter fra Löwengrip som du ikke få gå glipp av!

Count on Me Deodorant. Raskt-absorberende antiperspirant som holder huden muk og tørr samtidig som den gir friskhet og beskyttelse. En kundefavoritt her på Bangerhead og passer bra for alle hudtyper, også for deg med en følsom hudtype.

Good to Go Dry Shampoo. Volumgivende tørrsjampo som gir struktur ved stying, samt minsker overskuddsfett og gir en frisk følelse. Finnes i flere herlige dufter, blant annet Caramel & Cream, som har en nydelig aroma av karamell og vanilje.

Overnight Hair Mask. En innovativ leave-in maske for håret som reparerer, styrker og gir håret nytt liv uten å tynge det ned. Du appliserer produktet i tørt hår og lar den virke over natten - den behøver ikke skylles ut i etterkant. Perfekt for deg med tørt og skadet hår som trenger en nærende boost.