Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Benytt sjansen til å gjøre et kupp blant våre Summer Deals >
3 hotte skjønnhetstrender sommeren 2022
Beauty
3 hotte skjønnhetstrender sommeren 2022
Gode bakterier, aktiv hudpleie og helter som gir ansiktet en skikkelig treningsøkt. Her er tre skjønnhetstrender som garantert tar rutinen din til neste nivå og gjør den klar til den strålende sesongen som nå er i full gang. 1. Gi ansiktet ditt en treningsøkt Oppdag høyteknologiske beauty tools:
Skincare DIY! Lag din egen ansiktsmaske med Foreos nyhet
Beauty
Skincare DIY! Lag din egen ansiktsmaske med Foreos nyhet
Superfoods er en voksende trend innen hudpleie og nå har det innovative merket FOREO tatt konseptet til et helt nytt nivå. Med FOREOs nye base for ansiktsmasker Imagination kan du lage din egen ansiktsmaske tilpasset din hud med ingredienser rett fra kjøkkenet!Vi for

Rengøring

Mikrostrøm

LED-lysbehandling

IPL hårfjerning

Pris
Hudtype
Produktserie
Filter
Sorter
41 produkter
Nyhet
321 kr Veil. pris 401 kr (-20%)
Nyhet
483 kr Veil. pris 604 kr (-20%)
Nyhet
581 kr Veil. pris 726 kr (-20%)
630 kr Veil. pris 787 kr (-20%)
Great Deal
Lavender Peach
3 002 kr Veil. pris 3 957 kr (-24%)
Great Deal
FOREO
3 025 kr Veil. pris 3 988 kr (-24%)
Great Deal
Bulgarian Rose (6pcs) Green Tea (6pcs)
217 kr Veil. pris 275 kr (-21%)
Coconut Oil (3pcs)
160 kr Vanlig pris 200 kr (-20%)
Make My Day -mask (7pcs) Call It a Night -mask (7pcs)
108 kr Vanlig pris 135 kr (-20%)
Great Deal
Mint Peach
FOREO
3 849 kr Veil. pris 5 075 kr (-24%)
630 kr Veil. pris 787 kr (-20%)
Sensitive Skin
2 836 kr Veil. pris 3 545 kr (-20%)
370 kr Veil. pris 462 kr (-20%)
FOREO
1 378 kr Veil. pris 1 722 kr (-20%)
Great Deal
1 615 kr Veil. pris 2 128 kr (-24%)
Evergreen Lavender
3 166 kr Veil. pris 3 957 kr (-20%)
Arctic Blue Lavender
2 109 kr Veil. pris 2 636 kr (-20%)
Great Deal
Pistachio Lavender
1 895 kr Veil. pris 2 636 kr (-28%)
Great Deal
Evergreen Fuchsia
FOREO
4 003 kr Veil. pris 5 278 kr (-24%)
Great Deal
Arctic Blue Fuchsia
2 000 kr Veil. pris 2 636 kr (-24%)
Great Deal
Black Mint
FOREO
3 641 kr Veil. pris 4 800 kr (-24%)
Great Deal
654 kr Veil. pris 849 kr (-23%)
Great Deal
357 kr Veil. pris 462 kr (-23%)
Great Deal
611 kr Veil. pris 787 kr (-22%)
Vis mer


FOREO

FOREO – Det revolusjonerende skjønnhetsmerket
FOREO revolusjonerer hudpleie med banebrytende design og teknologi som tilbyr skreddersydde løsninger for alle hudtyper og aldre. Med et omfattende utvalg av innovative hudpleieprodukter som kombinerer avansert teknologi med brukervennlighet, gjør FOREO det til det ultimate valget for effektiv og allsidig hudpleie. Uansett dine hudpleiebehov, tilbyr FOREO skreddersydde løsninger som kombinerer enkel bruk med banebrytende resultater, noe som gjør det til det ultimate valget for alle hudtyper og problemer!

LUNA™ - Skreddersydd rengjøring for alle hudtyper og behov!
LUNA™-serien tilbyr en allsidig rengjøringsopplevelse for alle hudtyper og behov. Hver enhet er designet for å ta din hudpleierutine til neste nivå ved å effektivt fjerne smuss og overflødig olje samtidig som den skånsomt eksfolierer huden og forbedrer absorpsjonsevnen for dine hudpleieprodukter. Justerbare T-sonic™-pulseringer muliggjør skreddersydd rengjøring for ulike behov og hudtilstander. Uansett dine behov og ønsker, tilbyr LUNA™-serien en komplett hudpleieopplevelse for å oppnå en strålende, balansert hud.

B
EAR™- Avansert mikrostrøm for strålende hud!
BEAR™-serien består av enheter med avansert mikrostrøm som forbedrer hudens utseende og elastisitet for hele kroppen. Med effektiv og ikke-invasiv mikrostrømteknologi med varierende intensitetsnivåer og mikrostrømtyper reduseres rynker, forbedrer hudens fasthet og produktabsorpsjon. Gjennom T-Sonic™-massasje fremmes økt blodsirkulasjon og lymfatisk drenering, noe som resulterer i en strålende og velpleid hud!

UFO™ - Kraftfull LED-lysbehandling på bare 2 minutter!
UFO™-serien tilbyr en rask og effektiv ansiktsbehandling på kun 2 minutter. Ved å kombinere et fullt spekter av LED-lys med varme, kulde og T-Sonic™-pulseringer, øker den absorpsjonen av ansiktsmasker samtidig som den adresserer spesifikke hudproblemer for en helhetlig behandling. Uansett hvilken modell du velger, tilbyr hver enhet en behagelig og effektiv hudpleierutine som kan tilpasses dine individuelle behov.
Bruk sammen med UFO™-maskene som er spesifikt utviklet for ulike hudbehov med spesifikke fordeler. Ved å kombinere avansert teknologi med høytytende formuleringer får du en skreddersydd og eksklusiv hudpleieopplevelse som passer ulike hudtyper og ønsker!

PEACH™ - Effektiv IPL-hårfjerning!
PEACH™-serien tilbyr effektiv og permanent hårfjerning med IPL-teknologi. Med store behandlingsvinduer, innebygd kjøleteknologi og T-Sonic™-massasje garanteres en behagelig behandling hver gang med synlige resultater på kun 2 uker og langvarige resultater på 12.

IRIS™ - Luksuriøs behandling for øyeområdet!
IRIS™-serien tilbyr en luksuriøs og omfattende løsning for øyehudpleie. Med IRIS™ reduserer du synlige tegn på aldring og tretthet rundt øynene gjennom tilpassbar, alternerende T-Sonic™-teknologi. Den skånsomme behandlingen forbedrer hudens absorpsjonsevne for øyekremer og serum samtidig som den reduserer poser, mørke ringer, fine linjer og rynker. I tillegg suppleres serien med flere hudpleieprodukter for en omfattende behandling for hele øyeområdet!

KIWI™ - Revolusjonerende porensing!
KIWI™-serien tilbyr banebrytende enheter for porensing. Gjennom en kombinasjon av blått LED-lys og vakuumrensing bekjempes store porer og urenheter, mens mikrodermabrasjon med diamantspisser eksfolierer, reduserer rynker og forbedrer hudens struktur og tone. Hudfornyelse fremmes og produktabsorpsjonen forbedres for en jevnere og mer ungdommelig hud!

ESPADA™ - Kraftfull behandling mot kviser!
ESPADA™-serien tilbyr effektive løsninger for behandling av kviser og betennelser. Den behandler ikke bare kviser, men regulerer også talgproduksjonen for å forhindre fremtidige utbrudd. Med opptil 3000 mW blått lys og T-Sonic™-pulseringer bekjempes kviser effektivt ved kilden samtidig som hudens fornyelsesprosess stimuleres.

ISSA™ - Tannbørster for hele familien!
ISSA™-serien tilbyr banebrytende tannbørster for både voksne og barn. Med ultra-hygieniske 4-i-1 tannbørster rengjøres tenner, tannkjøtt, kinn og tunge, med imponerende batterilevetid og klinisk beviste fordeler. Sammen med utskiftbare børstehoder garanteres et strålende smil og overlegen tannhygiene!