Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Oppdater hårfavorittene dine – akkurat nå: opptil 25 % på hårpleie >
3 hotte skjønnhetstrender sommeren 2022
Beauty
3 hotte skjønnhetstrender sommeren 2022
Gode bakterier, aktiv hudpleie og helter som gir ansiktet en skikkelig treningsøkt. Her er tre skjønnhetstrender som garantert tar rutinen din til neste nivå og gjør den klar til den strålende sesongen som nå er i full gang. 1. Gi ansiktet ditt en treningsøkt Oppdag høyteknologiske beauty tools:
Skincare DIY! Lag din egen ansiktsmaske med Foreos nyhet
Beauty
Skincare DIY! Lag din egen ansiktsmaske med Foreos nyhet
Superfoods er en voksende trend innen hudpleie og nå har det innovative merket FOREO tatt konseptet til et helt nytt nivå. Med FOREOs nye base for ansiktsmasker Imagination kan du lage din egen ansiktsmaske tilpasset din hud med ingredienser rett fra kjøkkenet!Vi for

Pris
Hudtype
Nyanse / Farge
Produktserie
Filter
Sorter
45 produkter
Great Deal
Nyhet
755 kr Veil. pris 780 kr
Great Deal
Lavender Peach
3 116 kr Veil. pris 3 922 kr (-21%)
Great Deal
FOREO
3 670 kr Veil. pris 3 953 kr
Great Deal
Bulgarian Rose (6pcs) Green Tea (6pcs)
206 kr Veil. pris 275 kr (-25%)
Coconut Oil (3pcs) Bulgarian Rose (3pcs)
190 kr Veil. pris 200 kr
Great Deal
Make My Day -mask (7pcs) Call It a Night -mask (7pcs)
112 kr Veil. pris 135 kr (-17%)
Great Deal
Mint Peach
FOREO
4 044 kr Veil. pris 5 030 kr (-20%)
Great Deal
Normal Skin Sensitive Skin
2 477 kr Veil. pris 3 545 kr (-30%)
Great Deal
404 kr Veil. pris 458 kr (-12%)
Great Deal
FOREO
1 629 kr Veil. pris 1 707 kr
Great Deal
1 712 kr Veil. pris 2 110 kr (-19%)
Great Deal
Evergreen Lavender
3 148 kr Veil. pris 3 922 kr (-20%)
Great Deal
Arctic Blue Lavender
2 120 kr Veil. pris 2 613 kr (-19%)
Great Deal
Pistachio Lavender
1 869 kr Veil. pris 2 613 kr (-28%)
Evergreen Fuchsia
FOREO
3 999 kr Veil. pris 5 250 kr (-24%)
Great Deal
Arctic Blue Fuchsia
2 120 kr Veil. pris 2 613 kr (-19%)
Great Deal
Black Mint
FOREO
3 824 kr Veil. pris 4 758 kr (-20%)
Last Chance
311 kr Veil. pris 780 kr (-60%)
Great Deal
Great Deal
603 kr Veil. pris 780 kr (-23%)
Great Deal
372 kr Veil. pris 458 kr (-19%)
Great Deal
471 kr Veil. pris 599 kr (-21%)
Great Deal
609 kr Veil. pris 650 kr
Great Deal
720 kr Veil. pris 921 kr (-22%)
Vis mer

Om FOREO

FOREO er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2013 med mål om å revolusjonere skjønnhetsverdenen. FOREOs produkter er skreddersydd for å oppfylle samtlige behov innen avansert hudpleie. Produktene har vunnet over 200 priser i kategoriene skjønnhet, innovativ design og teknologi, noe som raskt har gjort dem populære verden over. I dag finnes FOREO i 86 land.

Alle produktene er fremstilt av ultra-hygienisk silikon – et mykt, ikke-porøst materiale som bakterier ikke trives i. Uansett etnisitet, alder eller hudtype har FOREO noe som passer for deg.

LUNA-serien er en av FOREOs smarteste innovasjoner og gjør den daglige rengjøringsrutinen din enda mer effektiv. På bare ett minutt blir huden og porene mye renere og klarere takket være LUNAs T-Sonic-pulseringer som arbeider i dybden og fjerner smuss, sminkerester og overflødig olje. De øker dessuten hudens evne til å absorbere hudpleieprodukter du påfører etterpå.

Alle FOREOs produkter er vanntette. De har lang batteritid og en lekker, smart design. Dessuten kan de kombineres med favorittproduktene dine og brukes daglig.

FOREO er en egen kategori som tør å utfordre tradisjonell hudpleie med smarte funksjoner og raske måter å oppnå langsiktige resultater på. Alle nye produkter fra FOREO er app-styrte. Det innebærer at du via Bluetooth enkelt kan synkronisere enheten din med appen og velge mellom ulike programmer og alternativer.

Serier

Luna 3 – En dyprengjøring i dag, gjør morgendangen bedre. Med LUNA 3 tar det bare et minutt å vaske bort smuss og bakterier som forårsaker blemmer. Det spiller ingen rolle hvor lenge du skrubber med dine hender - de vil aldri gjøre ansiktet like rent, fast og mykt, og gi samme glød, som silikonet og den høytekonologiske kraften i LUNA 3.

Luna Mini 3 - En oppdatert versjon av LUNA Mini 2, med nye imponerende funksjoner. LUNA Mini 3s Glow Boost-funksjon er det raskeste og varsommeste måten å få en dyp og naturlig glød. DE lengre silikonknoppene på LUNA Mini 3 når lengre ned på dybden enn tidlgiere LUNA Mini-modeller, for å gjøre huden renere, raskere.

ESPADA - Utviklet for å forhindre og redusere akne/urenheter. FOREO presenterer ESPADA, et revosjolunerende verktøy når det kommer til flekker og akne. ESPADA bruker blått LED-lys, kombinert med vibrerende T-Sonic-tekonolgi som angriper kviser med utrolig presisjon, og hjelper med å forhindre akne/flekker/hudormer ved kilden, for en klarere og friskere hud, med en behandling som går effektivt og raskt, uten å forårsake unødvendig irritasjon.

UFO - UFO er en innovativ smartmaskebehandling som kombinerer avansert hudteknologi med en eksklusiv koreansk maskeformel - for en glimrende ansiktsbehandling på bare noen sekunder. Produktet kombinerer spesielt tilpassede og aktiverte masker i mikrofber med Hyper-Infusion-teknologi (varme, kulde og T-Sonic-pulsasjoner) og LED-lysterapi, for en hjemmebehandling på profesjonelt nivå. Varmen åpner opp porene - T-Sonic-pulsasjoner hjelper med å føre aktive ingredienser dypere ned i huden, og kryoterapi tar opp disse, som gir fasthet til huden.

Våre Favoritter

Picture Perfect LUNA 3 and Serum Serum Serum
- LUNA 3 er laget av ultrahygienisk silikon, og tilbyr en dyp, men skånsom rengjøring på bare et minutt. Oppstrammende massasje kombinert med deres mikro-kapsel-serum, for å få frem en jevn og mer ungdommelig hud. Etter bruk av LUNA 3, appliser SERUM SERUM SERUM med sirkulære bevegelser på en ren og tørr hud.

UFO Masks Glow Addict - Slipp matt og livløs hud ved å kombinere denne glødgivende ansiktsmasken med din UFO/UFO Mini. Din hud blir myk, full av glow, og klar for selfies i løpet av noen sekunder.

Serum Serum Serum - Med hjelp av antioksidnater fra squalene, og fuktighet fra hyaluronsyre, strammer dette serumet opp og fornyer din hud, og gir deg en tidløs glød. Dette serumet er utviklet spesielt for bruk med FOREO-enheter, og er nøkkelen til å få ut mest mulig av dine behandlinger.