Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
It’s Christmas time – Kjøp årets beautygaver i vår juleshop >
3 hotte skjønnhetstrender sommeren 2022
Beauty
3 hotte skjønnhetstrender sommeren 2022
Gode bakterier, aktiv hudpleie og helter som gir ansiktet en skikkelig treningsøkt. Her er tre skjønnhetstrender som garantert tar rutinen din til neste nivå og gjør den klar til den strålende sesongen som nå er i full gang. 1. Gi ansiktet ditt en treningsøkt Oppdag høyteknologiske beauty tools:
Skincare DIY! Lag din egen ansiktsmaske med Foreos nyhet
Beauty
Skincare DIY! Lag din egen ansiktsmaske med Foreos nyhet
Superfoods er en voksende trend innen hudpleie og nå har det innovative merket FOREO tatt konseptet til et helt nytt nivå. Med FOREOs nye base for ansiktsmasker Imagination kan du lage din egen ansiktsmaske tilpasset din hud med ingredienser rett fra kjøkkenet!Vi for

Pris
Hudtype
Nyanse / Farge
Produktserie
Filter
Sorter
63 produkter
Last Chance
Gave
1 557 kr Veil. pris 2 595 kr (-40%)
Gave
2 293 kr Veil. pris 2 595 kr (-12%)
Last Chance
Gave
1 557 kr Veil. pris 2 595 kr (-40%)
Gave
FOREO
2 451 kr Veil. pris 2 595 kr
Gave
2 934 kr Veil. pris 3 545 kr (-17%)
Gave
Great Deal
Gave
Pearl Pink Sunflower Yellow
FOREO
1 186 kr Veil. pris 1 695 kr (-30%)
Last Chance
Gave
FOREO
1 287 kr Veil. pris 2 145 kr (-40%)
Great Deal
Gave
Evergreen Pistachio
FOREO
1 435 kr Veil. pris 1 776 kr (-19%)
Great Deal
Gave
Combination Skin Balanced Skin
FOREO
3 363 kr Veil. pris 3 871 kr (-13%)
Last Chance
Gave
Mini Lavender Mini Pearl Pink
FOREO
1 570 kr Veil. pris 2 718 kr (-42%)
Great Deal
Gave
FOREO
3 445 kr Veil. pris 3 871 kr (-11%)
Great Deal
Gave
Normal Skin Sensitive Skin
4 895 kr Veil. pris 5 547 kr (-12%)
Evergreen Peach Perfect
1 985 kr Veil. pris 2 090 kr
Gave
2 778 kr Veil. pris 3 452 kr (-20%)
Great Deal
Gave
391 kr Veil. pris 476 kr (-18%)
Gave
500 kr Veil. pris 624 kr (-20%)
Gave
675 kr Veil. pris 749 kr (-10%)
FOREO
Midlertidig utsolgt
5 233 kr
Great Deal
Gave
Nyhet
4 613 kr Veil. pris 5 233 kr (-12%)
Nyhet
382 kr Veil. pris 476 kr (-20%)
Gave
Nyhet
FOREO
Midlertidig utsolgt
1 776 kr
Gave
Nyhet
FOREO
Midlertidig utsolgt
2 195 kr
Gave
Mint
FOREO
2 295 kr
Vis mer

Om FOREO

FOREO er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2013 med mål om å revolusjonere skjønnhetsverdenen. FOREOs produkter er skreddersydd for å oppfylle samtlige behov innen avansert hudpleie. Produktene har vunnet over 200 priser i kategoriene skjønnhet, innovativ design og teknologi, noe som raskt har gjort dem populære verden over. I dag finnes FOREO i 86 land.

Alle produktene er fremstilt av ultra-hygienisk silikon – et mykt, ikke-porøst materiale som bakterier ikke trives i. Uansett etnisitet, alder eller hudtype har FOREO noe som passer for deg.

LUNA-serien er en av FOREOs smarteste innovasjoner og gjør den daglige rengjøringsrutinen din enda mer effektiv. På bare ett minutt blir huden og porene mye renere og klarere takket være LUNAs T-Sonic-pulseringer som arbeider i dybden og fjerner smuss, sminkerester og overflødig olje. De øker dessuten hudens evne til å absorbere hudpleieprodukter du påfører etterpå.

Alle FOREOs produkter er vanntette. De har lang batteritid og en lekker, smart design. Dessuten kan de kombineres med favorittproduktene dine og brukes daglig.

FOREO er en egen kategori som tør å utfordre tradisjonell hudpleie med smarte funksjoner og raske måter å oppnå langsiktige resultater på. Alle nye produkter fra FOREO er app-styrte. Det innebærer at du via Bluetooth enkelt kan synkronisere enheten din med appen og velge mellom ulike programmer og alternativer.

Serier

Luna 3 – En dyprengjøring i dag, gjør morgendangen bedre. Med LUNA 3 tar det bare et minutt å vaske bort smuss og bakterier som forårsaker blemmer. Det spiller ingen rolle hvor lenge du skrubber med dine hender - de vil aldri gjøre ansiktet like rent, fast og mykt, og gi samme glød, som silikonet og den høytekonologiske kraften i LUNA 3.

Luna Mini 3 - En oppdatert versjon av LUNA Mini 2, med nye imponerende funksjoner. LUNA Mini 3s Glow Boost-funksjon er det raskeste og varsommeste måten å få en dyp og naturlig glød. DE lengre silikonknoppene på LUNA Mini 3 når lengre ned på dybden enn tidlgiere LUNA Mini-modeller, for å gjøre huden renere, raskere.

ESPADA - Utviklet for å forhindre og redusere akne/urenheter. FOREO presenterer ESPADA, et revosjolunerende verktøy når det kommer til flekker og akne. ESPADA bruker blått LED-lys, kombinert med vibrerende T-Sonic-tekonolgi som angriper kviser med utrolig presisjon, og hjelper med å forhindre akne/flekker/hudormer ved kilden, for en klarere og friskere hud, med en behandling som går effektivt og raskt, uten å forårsake unødvendig irritasjon.

UFO - UFO er en innovativ smartmaskebehandling som kombinerer avansert hudteknologi med en eksklusiv koreansk maskeformel - for en glimrende ansiktsbehandling på bare noen sekunder. Produktet kombinerer spesielt tilpassede og aktiverte masker i mikrofber med Hyper-Infusion-teknologi (varme, kulde og T-Sonic-pulsasjoner) og LED-lysterapi, for en hjemmebehandling på profesjonelt nivå. Varmen åpner opp porene - T-Sonic-pulsasjoner hjelper med å føre aktive ingredienser dypere ned i huden, og kryoterapi tar opp disse, som gir fasthet til huden.

Våre Favoritter

Picture Perfect LUNA 3 and Serum Serum Serum
- LUNA 3 er laget av ultrahygienisk silikon, og tilbyr en dyp, men skånsom rengjøring på bare et minutt. Oppstrammende massasje kombinert med deres mikro-kapsel-serum, for å få frem en jevn og mer ungdommelig hud. Etter bruk av LUNA 3, appliser SERUM SERUM SERUM med sirkulære bevegelser på en ren og tørr hud.

UFO Masks Glow Addict - Slipp matt og livløs hud ved å kombinere denne glødgivende ansiktsmasken med din UFO/UFO Mini. Din hud blir myk, full av glow, og klar for selfies i løpet av noen sekunder.

Serum Serum Serum - Med hjelp av antioksidnater fra squalene, og fuktighet fra hyaluronsyre, strammer dette serumet opp og fornyer din hud, og gir deg en tidløs glød. Dette serumet er utviklet spesielt for bruk med FOREO-enheter, og er nøkkelen til å få ut mest mulig av dine behandlinger.