Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Bangerhead Christmas countdown – sjekk dagens tilbud her >
Guide: Slik velger du riktig solkrem til din hudtype
Beauty
Guide: Slik velger du riktig solkrem til din hudtype
Sommer, sol og SPF! Men ikke vent med solkrem til sommervarmen er her. Nå er det på høy tid å begynne å beskytte huden mot den sterke vårsola. Det er mange grunner til å beskytte huden mot UV-stråling, fra for tidlig aldring og pigmentforandringer til hudkreft. Sjekk ut vår guide for å finne rikt
Oppdag våre bestselgende anti-aging-favoritter fra Shiseido
Beauty
Oppdag våre bestselgende anti-aging-favoritter fra Shiseido
Visste du at Shiseido er verdens eldste hudpleiemerke? Med mer enn 140 års erfaring i bransjen kan du være sikker på å få en helt unik kunnskap. Shiseidos produkter er utviklet ved hjelp av avansert teknologi, og er i forkant når det gjelder utvikling av innovative anti-a
Pris
Hudtype
Nyanse / Farge
Mascara
Finish
Konsistens
Produktserie
Filter
Sorter
121 produkter
302 kr Veil. pris 369 kr (-18%)
473 kr Veil. pris 578 kr (-18%)
940 kr Veil. pris 994 kr
Great Deal
549 kr Veil. pris 610 kr (-10%)
120 Ivory 130 Opal
539 kr Veil. pris 592 kr
645 kr Veil. pris 654 kr
379 kr Veil. pris 398 kr
520 kr Veil. pris 540 kr
30ml
Shiseido
590 kr Veil. pris 634 kr
773 kr Veil. pris 942 kr (-18%)
359 kr Veil. pris 374 kr
341 kr Veil. pris 416 kr (-18%)
Great Deal
419 kr Veil. pris 502 kr (-17%)
269 kr Veil. pris 274 kr
403 kr Veil. pris 492 kr (-18%)
Great Deal
789 kr Veil. pris 880 kr (-10%)
319 kr Veil. pris 322 kr
221 kr Veil. pris 317 kr (-30%)
Light Beige 
Shiseido
Midlertidig utsolgt
332 kr
Shiseido
Midlertidig utsolgt
355 kr
1
Vis mer

Shiseido
Med base i Tokyo leverer Shiseido høypresterende skjønnhetsprodukter som gir både holdbare resultat og fantastisk hud. Med mer enn 140 års erfaring er Shiseido i dag det eldste eksisterende kosmetiske varemerket med unik erfaring av å utvikle effektive produkter med avansert teknologi.

Om Shiseido
Shiseido ble grunnlagt i 1872 i Ginza i Tokyo av Arinobu Fukuhara. Hans motivasjon kom fra budskapet «berøm jordens dyd, som gir næring til nytt liv og frembringer betydelige verdier». I 1917 lansertes sju ansiktspudder og det var starten for den fremgangen firmaet har i dag.

Shiseido har alltid støttet kunsten og grunderen ville gjerne kombinere kunst og vitenskap i framstillingen av sine produkter. I 1919 ble Shiseido Gallery åpnet. Siden starten har det støttet og vist frem japanske kunstnere. Med over 200 produkter for både hudpleie, makeup, parfyme og kroppspleie tilbyr Shiseido et bredt sortiment der hvert produkt er skreddersydd for ulike hudtyper og behov. 

Serier

Benefiance – En serie produkter som bekjemper alderstegn som fine linjer, rynker og tørrhet. Flere av produktene inneholder hyaluronsyre, som gir huden en boost av fuktighet med en plumpet effekt.

Future Solution LX – Effektive anti-age produkter som gjenoppretter hudens tekstur og gir en mer ungdommelig look. SkingenecellEnmei er en høykonsentrert og eksklusiv ingrediens gir fuktighet for mykere hud, med naturlig glød.

Waso – Denne serien er inspirert av den holistiske og naturlige japanske mattradisjonen Washoku. Produktene inneholder ingredienser som gulrot, honning, tofu og hvit sopp som balanserer, tilfører fuktighet, samt minimerer urenheter.

Våre favoritter
Her lister vi noen av våre favorittprodukter fra Shiseido som du ikke får gå glipp av.

Eyelash Curler – En kultfavoritt her på Bangerhead! En fantastisk vippebøyer som gir et fint volum uten å skade vippene. Fungerer bra på både kortere og lengre vipper. Det finnes en tilhørende gummidel som kan kjøpes separat.

Waso Clear Mega Hydrating Cream – En fuktighetsgivende gel-krem som minimerer porer og motvirker tørrhet. Hovedingrediensen er gulrot, som har en høy konsentrasjon av vann, hvilket gir huden en boost av fuktighet. Passer for alle hudtyper og er blant annet fri fra parabener og mineraloljer.

Men Moisturizing Emulsion – En herlig fuktighetsgivende krem som beroliger og mykgjør huden etter barbering. Minimerer synligheten av fine linjer, samt beskytter mot ytre påvirkninger. Passer bra for normal til tørr hud.