Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Benytt sjansen: Nå har vi opptil 25 % på sminke >
Her er hudpleierutine-trinnene du trenger i hårpleierutinen din
Beauty
Her er hudpleierutine-trinnene du trenger i hårpleierutinen din
Vi har tidligere snakket om effekten av hudpleieingredienser på håret og hodebunnen, og nå er det på tide å se på Skinification of Hair-trenden på nytt. Vi har samlet trinnene i hudpleierutinen som du også kan implementere i hårpleierutinen din, for ultimat hodebunn- og hårhelse.Eksfolier hodebun
Har du testet disse hårpleiefavorittene?
Beauty
Har du testet disse hårpleiefavorittene?
Oppdag uimotståelige bestselgere som skjemmer bort håret dittPå tide å si farvel til livløst hår? Her er bestselgerne som er elsket av kundene! Skroll videre for å få med deg tipsene på hvordan du får til glansfullt hår med nærende produkter som gir liv til ditt vintertørre hå

Shampoo & Conditioner

Treatments

Styling

Baby & Child

Pris
Hårtype
Fordeler
Produktserie
Filter
Sorter
42 produkter
Selling fast
303 kr
227 kr Vanlig pris 303 kr (-25%)
303 kr
303 kr
303 kr
300ml 100ml
174 kr
303 kr
100ml 200ml
174 kr
303 kr
303 kr
75ml 150ml
Björk
230 kr
Last Chance
182 kr Veil. pris 303 kr (-40%)
303 kr
75ml
Björk
230 kr
Vis mer

Björk är et svenskt merke som strever etter å gjøre profesjonell hårpleie mer miljøvennlig. Deres filosofi er å ha høy kvalitet, håndtverksmessig presisjon, herlige produkter, nøye utvalg av bra råvarer og omsorg for jorden. Haircare with a purpose.

Björk bruker bjørkeekstarkt for å berolige hårbunnen, alger for å styrke hårstråene og solsikkeolje for å beskytte nyfargedehår mot fargetap og UV-stråling.

Når du velger Björk, velger du dyrevennlige hårpleieprodukter som er nærproduserte i Sverige. Deres kjemikere utvikler Björks produkter med hensyn til deg og naturen. For at du skal skulle føle deg trygg så jobber de med to uavhengige organisasjoner, Naturskyddsföreningen og Vi-skogen.