Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Benytt sjansen til å gjøre et kupp blant våre Summer Deals >
Her er hudpleierutine-trinnene du trenger i hårpleierutinen din
Beauty
Her er hudpleierutine-trinnene du trenger i hårpleierutinen din
Vi har tidligere snakket om effekten av hudpleieingredienser på håret og hodebunnen, og nå er det på tide å se på Skinification of Hair-trenden på nytt. Vi har samlet trinnene i hudpleierutinen som du også kan implementere i hårpleierutinen din, for ultimat hodebunn- og hårhelse.Eksfolier hodebun
Har du testet disse hårpleiefavorittene?
Beauty
Har du testet disse hårpleiefavorittene?
Oppdag uimotståelige bestselgere som skjemmer bort håret dittPå tide å si farvel til livløst hår? Her er bestselgerne som er elsket av kundene! Skroll videre for å få med deg tipsene på hvordan du får til glansfullt hår med nærende produkter som gir liv til ditt vintertørre hå

Shampoo & Conditioner

Treatments

Styling

Baby & Child

Pris
Hårtype
Fordeler
Produktserie
Filter
Sorter
42 produkter
289 kr
289 kr
289 kr
289 kr
300ml 100ml
139 kr
750ml
405 kr
289 kr
200ml 100ml
139 kr
289 kr
150ml 75ml
Björk
239 kr
289 kr
Vis mer

Björk är et svenskt merke som strever etter å gjøre profesjonell hårpleie mer miljøvennlig. Deres filosofi er å ha høy kvalitet, håndtverksmessig presisjon, herlige produkter, nøye utvalg av bra råvarer og omsorg for jorden. Haircare with a purpose.

Björk bruker bjørkeekstarkt for å berolige hårbunnen, alger for å styrke hårstråene og solsikkeolje for å beskytte nyfargedehår mot fargetap og UV-stråling.

Når du velger Björk, velger du dyrevennlige hårpleieprodukter som er nærproduserte i Sverige. Deres kjemikere utvikler Björks produkter med hensyn til deg og naturen. For at du skal skulle føle deg trygg så jobber de med to uavhengige organisasjoner, Naturskyddsföreningen og Vi-skogen.