Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % på hårpleie – oppdater favorittene dine i dag >

Pris
Nyanse / Farge
Finish
Filter
Sorter
11 produkter
OFRA Cosmetics
325 kr
432 kr
296 kr
Gave
OFRA Cosmetics
168 kr
Peach Glow
OFRA Cosmetics
152 kr
Peony
OFRA Cosmetics
152 kr
OFRA Cosmetics
355 kr
Apricot Dream
OFRA Cosmetics
167 kr
OFRA Cosmetics
264 kr
-40%
OFRA Cosmetics
193 kr Vanlig pris 324 kr (-40%)
OFRA Cosmetics
324 kr

OFRA Cosmetics

Med sine magiske highlighters har OFRA Cosmetics tatt sin plass i skjønnhetsbransjen. Med sin base i USA ar merket ekspandert og konstant lansert ny sminke og hudpleieprodukter.

Om OFRA Cosmetics

Ofra Cosmetics ble grunnlagt av makeupartisten Ofra Gaito år 1994. Under 80 og 90-tallet startet Ofra en egen salog og spa der hun utføre ulike skjønnhetsbehandlinger, for å så begynne distribuere egne hudpleie- og sminkeprodukter.

År 1998 åpnet de egne produksjonsalonger og 2001 åpnet de et spa og lasersenter med behandlinger for ansikte, hår og kropp, der de bare bruker produkter fra OFRA Cosmetics. I dag er merket kjent over hele verden med et bredt sortiment av smainke og hudpleieprodukter.

3 steg for en fantastisk glød

1. Gjør basen med en glødgivende primer. Rodeo Drive primer har en champagnefarget nyanse og virker for å skjule porer.

2. Appliser så valgfri base, for å så komplettere med en highlighter. Noen favorittnyanser er blant annet: Rodeo Drive, Pillow Talk, Glazed Donut og Everglow.

3. Avslutt med en setting spray for å få looken til å holde hele dagen og kvelden. For lang holdbarhet, bruk Makeup Fixer, me for å få enda mer glow kan du bruke Rodeo Drive Face & Body Mist.

Våre favoritter

Hvem drømmer ikke om en magisk glød hver dag? Med highlighter i flere nyanser er dte ikke vanskelig å finne sin nye favoritt. Nedenfor lister vi noen av våre favoritter:

Rodeo Drive Highlighter - Kjent for sine highlighters, så er Rodeo Drive en bestselgende nyanse. Med en champagnefarget tone som passer alle hudtoner får du et magisk glow som sitter hele kvelden. Alle OFRA highlighters er produserte med en liquid to bake teknologi som gir høy kvalitet.

Liquid Lipstick - OFRAs flytende leppestift har en kremete og silkemyk formel som fukter leppene med blant annet vitamin-E. Gir en full dekning med lang holdbarhet, uten å virke uttørkende. Finnes i flere ulike nyanser og finish.

Vitamin C Serum 25% - Dette kraftige C-vitamin serumet gir din hud en fantastik glow. Formelen fremmer dannelsen av kollagen for en jevn hudtone, minskning av fine linjer, behandler mørke flekker samt solskadde hudceller. Passer best for kombinert, fet og akneutsatt hud.