L'Oréal Paris

L’Oréal Paris
L’Oréal Paris jobber dedikert mot å hylle mangfoldet i skjønnhetsindustrien og vil at alle skal være inkludert. Med hjelp av sterke varemerkesambassadører og et bredt sortiment av makeupprodukter vil L’Oréal Paris gjøre skjønnhet lettilgjengelig og rimelig, samtidig som de tilbyr de aller nyeste skjønnhetstrendene.

Om L’Oréal Paris
L’Oréal Paris strever alltid etter høyest mulige kvalitet i produktene, og baner vei for fremtidens skjønnhetspleie. Deres engasjement og vurderinger som er basert på autensititet, respekt og nærhet til kvinner og menn over hele verden, har gjort dem til en multietnisk leder innen den globale skjønnhetsindustrien. 

L’Oréal Paris legger vekt på nyskapende tankegang og vilje til å tilby de beste produktene til rimelige priser til en så bred kundekrets som mulig. Dette er en filosofi som manifesteres gjennom forskning i egne laboratorier og viljen til å gjøre profesjonell ekspertise tilgjengelig for alle.

Serier

True Match - En serie baseprodukter i mange nyanser der du kan finne en match etter din hudtone og undertone. Produktene gir huden en naturlig følelse hvor huden kan puste, med en semi-matt finish.

Infaillible - For deg som søker produkter med høy dekningsgrad og lang holdbarhet så er dette serien for deg. Med et bredt utvalg av primer-, base-, øyne- og leppeprodukter kan du enkelt skape en look som sitter hele dagen.

Color Riche - For en fargesterk look finner du her en leppestift som kan komplettere en hver look og anledning. Color Riche er en heldekkende leppestift med en silkemyk finish som gir mye farge. Om du heller ønsker en mer glossig look så gir Color Riche Shine leppene en boost av fuktighet og farge.

Våre favoritter
L’Oréal Paris tilbyr rimelige produkter som passer alle, så vi har listet noen av våre absolutte favoritter som du bare må teste.

Paradise Extatic Mascara. En fantastisk mascara som gir vippene dramatisk volum og lengde. Med en silkemyk formel som glir lett over vippene, får du en fjærlett følelse som holder hele dagen. Finnes også i en vannfast variant.

True Match Foundation. En favoritt her på Bangerhead. En naturlig dekkende foundation som lar huden puste. Inneholder E-vitamin som tilfører fuktighet og gjør huden myk hele dagen. Finnes i 21 nyanser og passer spesielt bra for dig med en tørrere hudtype.

Infaillible More Than Concealer. Fulldekkende concealer som har en fuktighetsgivende formel, men som sitter på plass hele dagen. Kan brukes for å skjule mørke ringer, urenheter, samt kan brukes som en fulldekkende foundation.

Les mer Skjul informasjon
Filter
Pris
Under 50 kr 50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr
Steng og vis produkter
131 produkter
L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black Y
L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black

125 kr 165 kr Veil. pris 

0
L'Oréal Paris Mega Volume Collagene 24H Mascara Extra Black Y
L'Oréal Paris Shake & Glow Mist (100ml) Y
L'Oréal Paris Superliner
Brown Black
Y
L'Oréal Paris Superliner

119 kr Veil. pris 

0
L'Oréal Paris Infallible 24 Stay Fresh Foundation
Y
L'Oréal Paris Glow Chérie Glow Enhancer
Porcelain Glow 1 Light Glow 2 Medium Glow 3 Deep Glow 4
Y
L'Oréal Paris Bb Cest Magic Anti-Redness Y
L'Oréal Paris True Match Minerals
Ivoire Golden 1D/1W Beige Creme 3N Natural Golden 4D/4W
Y
L'Oréal Paris True Match Minerals

199 kr Veil. pris 

0
L'Oréal Paris True Match Foundation
2N Vanilla 1.5N Linen 5N Nude Sand 1C Ivory Rose 1W Golden Ivory 3W Golden Beige 1N Ivory 4D Naturel Dore 6.5D Caramel 11N Dark Coffee 0.5N Porcelaine 2W Golden Almond 4.5N True Beige 8N Cappuchino Dore 8C Nut Brown Toffee 8.5W 9C Deep Cool 9.5W Mohagany 10N Cocoa 10W Deep Golden 7.5W Golden Chestnut
Y
L'Oréal Paris True Match Foundation

fra165 kr Veil. pris 

1
L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Mascara Y
L'Oréal Paris Bb Cest Magic
Dark 6
Y
L'Oréal Paris Bb Cest Magic

145 kr Veil. pris 

0
L'Oréal Paris Superliner Perfect Slim Intense Black Y
L'Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara Extra Black Y
L'Oréal Paris Mega Volume Miss Manga Mascara Black Y
L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer
Y
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara
Black Brown Extra Black
Y
L'Oréal Paris Telescopic False Lash
magnetic Black
Y
L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Black Y
L'Oréal Paris Mascara Black Double Extension Beauty Tubes Y
L'Oréal Paris Mascara Excess Black Volume Million Lashes Y
L'Oréal Paris Mascara Extra Black Voluminous X 5 Y