Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Opptil 25 % på hårpleie – oppdater favorittene dine i dag >

Pris
Hudtype
Nyanse / Farge
Fordeler
Mascara
Finish
Solbeskyttelse
Konsistens
Filter
Sorter
70 produkter
Great Deal
Glo Skin Beauty
449 kr Vanlig pris 449 kr
Medium/Dark Fair/Light
Glo Skin Beauty
781 kr
Light (50 ml) Medium (50 ml)
Glo Skin Beauty
680 kr
Dark Brown Ash
Glo Skin Beauty
325 kr
Glo Skin Beauty
600 kr
-80%
116 kr Vanlig pris 580 kr (-80%)
383 kr
Glo Skin Beauty
399 kr
Nyhet
Glo Skin Beauty
453 kr
Nyhet
Glo Skin Beauty
453 kr
745 kr
Glo Skin Beauty
Midlertidig utsolgt
775 kr
Glo Skin Beauty
Midlertidig utsolgt
699 kr
Glo Skin Beauty
kr
Brown
Glo Skin Beauty
401 kr
Sunkiss
Glo Skin Beauty
587 kr
Glo Skin Beauty
337 kr
Glo Skin Beauty
531 kr
Fresco 3N Chai 8N
Glo Skin Beauty
689 kr
Bon Voyage
Glo Skin Beauty
639 kr
-40%
Glo Skin Beauty
203 kr Vanlig pris 337 kr (-40%)
569 kr
Glo Skin Beauty
694 kr
541 kr
Vis mer

Glo Skin Beauty
Å levere sunn og vakker hud er Glo Skin Beautys første prioritet. Både hudpleien og makeupen inneholder pleiende og aktive ingredienser for å gi holdbare resultat for optimal hud.

Om Glo Skin Beauty
”Huden din er like unik som din personlige skjønnhet” er fokuset for varemerket. Med hjelp av forskning og utvikling av innovative og aktive ingredienser, samt næringsgivende mineraler, finner du hudpleieprodukter som er tilpasset nettopp din hudtype.

Glo Skin Beauty ser makeup som en forlengning av hudpleien. Majoriteten av makeup-produktene er mineralbaserte for å virke næringsgivende, men for også å passe alle hudtyper. Du finner et stort utvalg av farger, teksturer og formuleringer.

Produktene er helt cruelty free og hele makeupsortimentet er PETA-sertifisert. Makeupen er helt fri fra talkum og hudpleien er helt parabenfri.

Serier
Glo Skin Beauty har delt opp hudpleien etter hudtype. Det står beskrevet på hvert hudpleieprodukt hvilken hudtype den er tilpasset for. Utgå gjerne fra grunnproduktene for rengjøring og ansiktskrem for å følge opp med tilleggsprodukter.

Solution – Et ekstra steg for å utøke hudpleierutinen med produkter som utgår fra et spesielt hudtilstand- eller behov. Calm passer for sensitiv hud, Clear for kombinert hud, Bright for pigmenteringer, mens Smooth og Firm fungerer som anti-age.

Boost – Produkter som behandler spesifikke behov, men fokus ligger på fuktighet og glow. Produktene er tilleggsprodukter som ikke skal brukes daglig, men ved behov. Daily Hydration og Vitamin C 15% er to bestselgere her på Bangerhead.

Våre favoritter
Glo Skin Beauty tilbyr et variert sortiment som er tilpasset for alle ulike hudtyper og hudtoner. Her lister vi noen favoritter som du kan kikke litt nærmere på!

Pressed Base – En fuktighetsgivende og næringsgivende mineralfoundation i presset format. Kan bygges opp fra lett til full dekning, passer alle hudtyper og gir en semi-matt finish. Inneholder en blanding av antioksidanter og vitaminer for å gi strålende hud.

Conditioning Hydration Cream – En fuktighetsgivende ansiktskrem som gir næring, styrker og pleier tørr hud. Etter en boost med antioksidanter og Vitamin E kjennes huden myk og balansert hele dagen. Kan brukes både som dag- og nattkrem.

Bronzer – Denne mineralbaserte bronzeren gir huden en solkysset look med naturlig glød. Nyansen Sunkiss passer bra for lysere hudtoner og gir en mer skulptert følelse. Sunlight har en varmere tone og fungerer bra som solpuder for å gi en varm glød.