Foregående
Neste
Favoritt
Kurv
Kurv ()
Akkurat nå: Benytt sjansen til å gjøre et kupp blant våre Summer Deals >
 

Sorter
8 produkter
100 ml 30 ml
100 ml 30 ml
100 ml 30 ml
Plenaire

Et britisk skjønnhetsmerke som på kunstnerisk vis er avledet av det franske ordet for "utendørs". Plenaire fremmer transparente og avslappede skjønnhetspraksiser som egenomsorg på samme nivå som hudpleie. Med utgangspunkt i universelle hudproblemer har den lekne (men hensynsfulle!) merkevareetikken og de resultatorienterte formlene fått en hengiven tilhengerskare "under radaren".

Omtenksom, spør du? Dette unge, kvinneeide merket med base i Storbritannia sørger for at alle formler er karbonnøytrale - de samarbeider med Climate Partner for å beregne klimafotavtrykket sitt, redusere utslippene der det er mulig og kompensere for resten - og er veganske, cruelty free og laget med 100 % resirkulerbar emballasje.

Vi presenterer mangefasetterte formler som Plenaire Rose Jelly, Tripler og Violet Paste som er basert på enkle, sunne ingredienser for å behandle en rekke problemer. Plenaire kan mikses, matches og kombineres for å passe alle hudtyper, og er perfekt for selv den mest sarte og følsomme huden. Hvis dette høres ut som noe for deg, anbefaler vi at du begynner med Rose Jelly Gentle Makeup Remover - denne vakre, forfriskende formelen inneholder sukkerroer og rosevann og etterlater huden duggfrisk og myk, samtidig som den fjerner urenheter og til og med vannfast sminke med ett enkelt sveip!